GET Nord
GET Nord

GET Nord

New Dates
17 ное 2022 - 19 ное 2022
Germany , Hamburg

General Information

Organizer

Hamburg Messe und Congress

Event website

GET Nord

Frequency

2 years

GET Nord Map

Past Editions

22 - 24 Nov GET NORD 2018

17 - 19 Nov GET NORD 2016

GET Nord е единственият търговски панаир за хигиенизация, електроинженерство и климатизация в северна Германия. Събитието прави своя дебют през 2008 г. и постига небивал успех оттогава насам. Изложението ще ви предложи възможност да видите свръхмодерни автоматизационни и строителни съоръжения, както и тенденциите в енергийната ефективност. Над 40 000 души се очакват на тазгодишното издание на събитието, провеждащо през ноември.

Ето и някои от важните предимства на това да посетите GET Nord:

  • Тазгодишното събитие ще бъде най-важното място за среща на целия отрасъл на електроинженерството и ОВК.
  • Можете да впечатлите нови клиенти и да се възползвате от силната мрежа от асоциации и партньори на събитието.
  • Ще имате възможността да видите над 500 национални и международни изложители, които ще бъдат там да представят уникални продукти, системи и услуги в сектора на строителните технологии.

Затова, ако искате да създадете и установите отлични връзки с най-добрите изложители на този търговски панаир, не се колебайте повече и се възползвайте от услугите, предоставяни от Трейд Феър Трипс ЕООД. С помощта на нашите резервационни агенти вие ще се настаните в хотел, който отговаря на вашите изисквания. Нашата компания запазва стаите предварително, поради което можем уверено да твърдим, че разполагаме с най-добрите цени, които може да намерите изобщо. Резервирайте с нас още днес и позволете на нашия екип да се погрижи за вашето пътуване!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА