Geneva International Motor Show 2023

Geneva International Motor Show 2023

Automobile - Automotive Industry
Doha, Qatar
05-14 Oct 2023
Организатор:
Palexpo
Място на провеждане:
Doha Exhibition and Convention Centre
Честота:
1 year

Най-важното събитие на годината за автомобилната индустрия

Актуализация за Geneva Motor Show през 2023

Geneva Motor Show ще се проведе през 2023 като търговско изложение "лице в лице". Датите за провеждане на събитието са 05.10.2023 до 14.10.2023. В Palexpo, Женева, ще бъдат въведени строги протоколи за безопастност срещу Ковид-19. Те ще включват изискване към посетителите да спазват дистанция от 1,5 метра през цялото време. Освен това е силно препоръчително да се извършва редовна хигиена на ръцете с помощта на предоставените дозатори. Мястото на провеждане ще бъде подлагано на редовна дезинфекция, включително всички зони с висок интензитет на допир. При пристигането си на обектите участниците ще бъдат помолени да покажат 3G документите си за влизане в специалното приложение Ehteraz app. Такива са отрицателните резултати от тестовете, паспортите за ваксинация и доказателствата за възстановяване. Поради ограниченията за пътуване в Катар, участниците ще бъдат помолени да покажат при пристигането си отрицателен PCR тест, валиден за 48 часа, или отрицателен RAT тест, валиден за 24 часа.

Въведение

Ако бензинът тече във вените ви и сте любители на превъзходни автомобили, тогава трябва да добавите това събитие в списъка си, защото това автомобилно изложение в Женева е точно за вас. Това международно търговско изложение е основно за автомобилната индустрия от 1905 г. и е мястото, където можете да видите над 150 нови премиери. 

Ще видите търговския панаир, наричан Международно автомобилно изложение в Женева или просто GIMS в официалните социални медии и като хаштаг. Какво можете да се надявате да видите лично на шоуто? Списъкът е обширен и включва концептуални автомобили, суперавтомобили, електрически автомобили, соларни мобилни телефони, части, спомагателни устройства, настройка на автомобили, аксесоари, каросерии и оборудване за работилници. 

Логистиката

Женевското автомобилно изложение пристига всяка година в Женева, Швейцария като по часовник. Изданията обикновено се провеждат в продължение на единадесет дни около пролетта, най-често през месец март. Comité Permanent du Salon International de l'Automobile служи като официален организатор на събитието, като задълженията са разделени с Palexpo, който е официален домакин на събитието. Търговското изложение приема както професионалисти, така и любителска публика. 

Вратите на събитието се отварят в 09:00 сутринта и се затварят в 19:00 следобед, но те подлежат на промяна въз основа на програмата за поддръжка по време на автомобилното изложение в Женева. Palexpo е отлично свързан с обществен транспорт и посетителите имат достъп до влакови линии и пътища. Също така не можем да забравим, че летището в Женева е на минути пеша. 

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Фокусът е върху презентирането на чисто нови модели - над 900 автомобила са изложени - и това кара, както широката публика, така и пресата в индустрията, да обърнат специално внимание на това събитие;
  • Вие сте в позиция да поддържате престижа на марката, тъй като ще имате възможността да бъдете редом до гиганти като Ferari. Автомобилното изложение в Женева награждава само един модел с титлата Кола на годината;
  • Запознаване с пълния спектър от индивидуална мобилност, тъй като търговското изложение сега подчертава всички продукти в портфолиото на автомобилните производители;
  • Няма по-добро място да развиете своята професионална мрежа и да регистрирате нов бизнес, тъй като автомобилното изложение в Женева се нарежда в топ 5 за автомобилната индустрия в света. 

Аудитория и статистика

Това събитие наистина си заслужава! Можем да подкрепим това твърдение с конкретни числа. Последното издание привлече вниманието на общо над 600 000 посетители. Тъй като вратите са отворени за всеки, ще видите комбинация от професионалисти в индустрията и автомобилни любители, които искат да изпитат лично магията, създадена от около 180 изложители. 

Макар и значителна по размер, трябва да кажем, че публиката е предимно европейска, като най-много са посетители от Швейцария и Франция по равно (40%). Останалите са от Германия, Италия и други европейски страни в по-малък процент. 

Ако погледнем към чисто професионалната аудитория, виждаме специалисти от различни среди – производители на автомобили, по-малки конструктори, дизайнери, доставчици и специалисти по подготовка. 

Настаняване

Заради внушителния размер на публиката на това събитие трябва да потърсите хотелски стаи в Женева възможно най- скоро, за да си гарантирате хотелско настаняване. Trade Fair Trips ltd може да ви намери мигновено най-добрите хотелски цени за автомобилното изложение в Женева. Ние работим бързо и имаме голяма база данни с хотели, жилищни сгради и къщи за гости, за да ви намерим настаняване за автомобилното изложение в Женева, което ви спестява време и пари. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете къде в града искате да отседнете и да ни посочите ценовия диапазон. 

Лесно е да резервирате хотели близо до Palexpo и да сте пестеливи в разходите за работното си пътуване. След като се погрижихте за хотелските услуги, може би имате нужда от допълнителни услуги? Trade Fair Trips ltd може също така да направи резервации за заседателни зали на ваше име и също така да извърши инсталирането на вашия изложбен щанд с лекота. Всичко това в пакет за ваше лично удобство!

map

Хотели около Geneva International Motor Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Geneva International Motor Show 2023 Doha The Ritz-Carlton, Doha Doha при поискване Заявка
Geneva International Motor Show 2023 Doha Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel Doha при поискване Заявка
Geneva International Motor Show 2023 Doha The Town Hotel Doha Doha при поискване Заявка
Geneva International Motor Show 2023 Doha voco Doha West Bay Suites, an IHG Hotel Doha при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Geneva International Motor Show 2023 Изпрати

Geneva International Motor Show акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.