Geneva International Motor Show 2024

Geneva International Motor Show 2024

Автомобили - Автомобилна индустрия
Genève, Switzerland
26 Feb-03 Mar 2024
Организатор:
Palexpo
Място на провеждане:
Palexpo
Честота:
1 year

Най-важното събитие на годината за автомобилната индустрия

Ако бензинът тече във вените ви и сте любители на превъзходни автомобили, тогава трябва да добавите това събитие в списъка си, защото това автомобилно изложение в Женева е точно за вас. Това международно търговско изложение е основно за автомобилната индустрия от 1905 г. и е мястото, където можете да видите над 150 нови премиери. 

Ще видите търговския панаир, наричан Международно автомобилно изложение в Женева или просто GIMS в официалните социални медии и като хаштаг. Какво можете да се надявате да видите лично на шоуто? Списъкът е обширен и включва концептуални автомобили, суперавтомобили, електрически автомобили, соларни мобилни телефони, части, спомагателни устройства, настройка на автомобили, аксесоари, каросерии и оборудване за работилници. 

Geneva Motor Show 2024

Geneva Motor Show ще се проведе през 2024 като изложение "лице в лице". Датите за провеждане на събитието са от 26.02.2024 до 03.03.2024. В Palexpo няма да бъдат прилагани строги протоколи за Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Настаняване

Заради внушителния размер на публиката на това събитие трябва да потърсите хотелски стаи в Женева възможно най- скоро, за да си гарантирате хотелско настаняване. Trade Fair Trips ltd може да ви намери мигновено най-добрите хотелски цени за автомобилното изложение в Женева. Ние работим бързо и имаме голяма база данни с хотели, жилищни сгради и къщи за гости, за да ви намерим настаняване за автомобилното изложение в Женева, което ви спестява време и пари. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете къде в града искате да отседнете и да ни посочите ценовия диапазон. 

Лесно е да резервирате хотели близо до Palexpo и да сте пестеливи в разходите за работното си пътуване. След като се погрижихте за хотелските услуги, може би имате нужда от допълнителни услуги? Trade Fair Trips ltd може също така да направи резервации за заседателни зали на ваше име и също така да извърши инсталирането на вашия изложбен щанд с лекота. Всичко това в пакет за ваше лично удобство!

Пеша
Пеша:

11 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

 50 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С кола
С кола:

1 минута при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

13 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

5 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

25 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

map

Хотели около Geneva International Motor Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Geneva International Motor Show 2024 Genève NH Geneva Airport Hotel 3.9 Genève от € 392.00 EUR Запази сега
Geneva International Motor Show 2024 Genève Hotel Drake-Longchamp 5.74 Genève от € 420.00 EUR Запази сега
Geneva International Motor Show 2024 Genève Hotel d'Alleves 4.4 Genève от € 508.00 EUR Запази сега
Hotel Montbrillant 3.7 Genève от € 327.00 EUR Запази сега
Geneva International Motor Show 2024 Genève ibis Geneve Centre Nations 3.1 Genève от € 571.00 EUR Запази сега
Warwick Geneva 3.9 Genève от € 563.00 EUR Запази сега
Geneva International Motor Show 2024 Genève Oskar Hotel 11.8 Annemasse от € 159.00 EUR Запази сега
ibis Geneve Petit Lancy 5.9 Genève от € 343.00 EUR Запази сега
Geneva International Motor Show 2024 Genève Ibis Saint-Genis-Pouilly Geneve 8.9 Saint-Genis-Pouilly от € 266.00 EUR Запази сега
Geneva International Motor Show 2024 Genève Holiday Inn Express Geneva Airport 2.64 Genève от € 435.00 EUR Запази сега

Женевското автомобилно изложение пристига всяка година в Женева, Швейцария като по часовник. Изданията обикновено се провеждат в продължение на единадесет дни около пролетта, най-често през месец март. Comité Permanent du Salon International de l'Automobile служи като официален организатор на събитието, като задълженията са разделени с Palexpo, който е официален домакин на събитието. Търговското изложение приема както професионалисти, така и любителска публика. 

Вратите на събитието се отварят в 09:00 сутринта и се затварят в 19:00 следобед, но те подлежат на промяна въз основа на програмата за поддръжка по време на автомобилното изложение в Женева. Palexpo е отлично свързан с обществен транспорт и посетителите имат достъп до влакови линии и пътища. Също така не можем да забравим, че летището в Женева е на минути пеша. 

  • Фокусът е върху презентирането на чисто нови модели - над 900 автомобила са изложени - и това каракакто широката публика, така и пресата в индустриятада обърнат специално внимание на това събитие;
  • Вие сте в позиция да поддържате престижа на марката, тъй като ще имате възможността да бъдете редом до гиганти като Ferari. Автомобилното изложение в Женева награждава само един модел с титлата Кола на годината;
  • Запознаване с пълния спектър от индивидуална мобилност, тъй като търговското изложение сега подчертава всички продукти в портфолиото на автомобилните производители;
  • Няма по-добро място да развиете своята професионална мрежа и да регистрирате нов бизнес, тъй като автомобилното изложение в Женева се нарежда в топ 5 за автомобилната индустрия в света. 

Това събитие наистина си заслужава! Можем да подкрепим това твърдение с конкретни числа. Последното издание привлече вниманието на общо над 600 000 посетители. Тъй като вратите са отворени за всеки, ще видите комбинация от професионалисти в индустрията и автомобилни любители, които искат да изпитат лично магията, създадена от около 180 изложители. 

Макар и значителна по размер, трябва да кажем, че публиката е предимно европейска, като най-много са посетители от Швейцария и Франция по равно (40%). Останалите са от Германия, Италия и други европейски страни в по-малък процент. 

Ако погледнем към чисто професионалната аудитория, виждаме специалисти от различни среди – производители на автомобили, по-малки конструктори, дизайнери, доставчици и специалисти по подготовка.

Geneva International Motor Show 2023

Изданието на Geneva International Motor Show (GIMS 2023) за 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 05.10.2023 и 14.10.2023. То се състоя в Доха, Катар, с приложени мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на ограниченията, свързани с пандемията в страната. В събитието участваха 1000 журналисти от повече от 50 държави и 200 000 посетители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Geneva International Motor Show 2024 Изпрати

Geneva International Motor Show акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.