Your free enquiry
Geneva Motor Show

Geneva Motor Show

Genève ,Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer :
Palexpo
Event website
Event website :
Geneva Motor Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Geneva Motor Show през 2023

Geneva Motor Show ще се проведе през 2023 като търговско изложение "лице в лице". Датите за провеждане на събитието са определени между 14.02.2023 и 19.02.2023. В Palexpo, Женева, ще бъдат въведени строги протоколи за безопастност срещу Ковид-19. Те ще включват изискване към посетителите да спазват дистанция от 1,5 метра през цялото време. Освен това е силно препоръчително да се извършва редовна хигиена на ръцете с помощта на предоставените дозатори. Мястото на провеждане ще бъде подлагано на редовна дезинфекция, включително всички зони с висок интензитет на допир.

Въведение

Ако бензинът тече през вените ви и познавате превъзходни моторни автомобили, когато ги видите, тогава трябва да добавите своя в състава на автосалона в Женева. Това международно търговско изложение е основен елемент за автомобилната индустрия от 1905 г. и тук можете да видите над 150 нови премиери.

Ще видите търговския панаир, посочен като Международно автомобилно изложение в Женева, или просто GIMS в официалните социални медии и като хаштаг. Какво можете да се надявате да видите лично на шоуто? Списъкът е обширен и включва концептуални автомобили, суперавтомобили, електрически автомобили, слънчеви автомобили, части, спомагателни устройства, тунинг на автомобили, аксесоари, каросерии и оборудване за работилници.

Логистиката

Geneva Motor Show пристига всяка година в Женева, Швейцария като по часовник. Изданията обикновено излизат в продължение на единадесет дни около пролетта, най-често през март. Comité Permanent du Salon International de l'Automobile служи като официален организатор на събитието със задължения, разделени с Palexpo, който служи като официален домакин на събитието.

Изложението допуска както професионалисти, така и публика. Вратите се отварят в 09:00 сутринта и се затварят в 19:00 следобед, но те подлежат на промяна въз основа на програмата за поддръжка по време на автомобилното изложение в Женева. Palexpo е добре свързан с обществения транспорт с достъп до влакови линии и пътища. Също така не можем да забравим, че летището в Женева се намира на минути пеша.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Фокусът пада върху разкриването на чисто нови модели - представени са над 900 автомобила - и това е подготвило както широката общественост, така и индустриалната преса да обърнат внимание и да предизвикат шум;
  • Вие сте в състояние да запазите престижа на марката, тъй като излагате до гиганти като Ferari, а Motor Show в Женева награждава само един модел с титлата Автомобил на годината;
  • Разбирането на пълния спектър на индивидуалната мобилност, тъй като търговското изложение сега подчертава всички продукти в портфолиото на автомобилните производители;
  • Няма по-добро място за разрастване на вашата професионална мрежа и регистриране на нов бизнес, тъй като автосалонът в Женева се нарежда в топ 5 за автомобилната индустрия по света.

Аудитория и статистика

Можем да подкрепим това твърдение с цифри. Последното издание събра вниманието на над 600 000 посетители общо. Тъй като вратите са отворени за всички, имате много здравословна комбинация от професионалисти в бранша и автомобилни ентусиасти, които искат да изпитат магията, създадена от около 180 изложители лично.

Макар и значителни по размер, трябва да кажем, че аудиторията е предимно европейска, като най-голям брой са от Швейцария и Франция на равни части (40%). Останалата част идват от Германия, Италия и други европейски страни в по-малки проценти.

Ако трябва да разгледаме чисто професионалната аудитория, виждаме хора от различни среди - автомобилни производители, по-малки конструктори, дизайнери, доставчици и специалисти по подготовка.

Настаняване

С впечатляващия размер на аудиторията, трябва да търсите хотелски стаи в Женева от сега. Trade Fair Trips ltd може да ви намери светкавично най-добрите цени за автомобилното изложение в Женева. Работим бързо и разполагаме с голяма база данни с хотели, жилищни сгради и къщи за гости, за да ви намерим подходящо настаняване за Geneva Motor Show, която ви спестява пари. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете къде в града искате да отседнете и да ни дадете ценови диапазон.

Лесно е да резервирате хотели в близост до Palexpo и да бъдете пестеливи в разходите за работното си пътуване. С грижите за хотелските услуги може би се нуждаете от допълнителни услуги? Trade Fair Trips ltd също може да направи резервации за стая за срещи на ваше име и също така да извърши инсталирането на вашата щанд с лекота. Всичко това е в комплект за ваше лично удобство!

Full list of
hotels for
Geneva Motor Show

Book Now
How to get to Geneva Motor Show

Similar trade shows