Your free enquiry
GastroNord

GastroNord

Stockholm, Sweden
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Stockholmsmassan
Event website
Event website:
GastroNord
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

GastroNord 2024 ще се проведе в Stockholmsmassan от 9-ти до 11-ти април 2024. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в цялата страна, Stockholmsmassan няма да има въведени процедури за превенция на Ковид-19. Понастоящем в Швеция няма въведени ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

GastroNord е международно изложение за храна и напитки, вина и кетъринг. То е едно от най-големите за Северна Европа. Основните му цели са търгови, информиране за новостите в бранша и създаване на партньорства. Изложителите са представители на бизнес с храни и напитки и производители, които предлагат решение за подобряване на обслужването, оборудването, създаването на удобства за посетителите и оптимизирането на работния процес. Това включва всичко – от проектиране и създаване на интериор, през звук и осветление, до униформи и текстил, набиране на персонал и почистване. Всичко за новите технологии и тенденции на пазара може да се научи именно тук. Посетителите са дистрибутори, доставчици, собственици на заведения, представители на туристически агенции, хотели, санаториуми и здравни центрове.

GastroNord се провежда в Стокхолм, Швеция и се организира веднъж на две години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн за изложението с наша помощ. Служител на „Трейд Феър Трипс“ ЕООД ще ви предложи настаняване в най-добрите хотели в Стокхолм. Ще направи вашите хотелски резервации за GastroNord и ще се погрижи за летищния трансфер и придвижването ви из града. Ние сме фирма, специализирана в организацията на бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
GastroNord

Book Now
How to get to GastroNord

Similar trade shows