Your free enquiry
Gallery SHOES

Gallery SHOES

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
Gallery SHOES
Frequency
Frequency:
6 months

Gallery SHOES - Най-новите новини

Зимното издание на Gallery SHOES' 2023 ще се проведе между 05.03.2023 и 07.03.2023 като търговско изложение на живо. Домакин на събитието ще бъде Messe Düsseldorf. Мястото на провеждане няма да разполага с мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отпадането на вътрешните ограничения. В Германия не са въведени забрани за пътуване.

Какво трябва да знаете за Gallery SHOES

Международен търговски панаир Gallery SHOES, който се провежда в Дюселдорф, Германия, не е само ключово място за среща на най-големите производители и търговци на обувки и аксесоари. Той е събитието, на което се определят тенденциите за сезона и развитието на целия бранш. Провежда се на половин година и привлича над 500 изложителя от повече от 25 страни. Посещаван е от вносители, търговци на едро, ценители и купувачи. Програмата му е изключително богата. Посетете го и се възползвайте от възможностите, които ще открие пред вашия бизнес.

Вероятно ще имате нужда от помощ за организацията на пътуването. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ви предлагаме услугите си. Ние ще направим онлайн хотелски резервации за целия ви екип или само за вас, ако пътувате сами. Ще подберем от нашата база данни с хотели в Дюселдорф най-подходящите хотели за Gallery SHOES. Ще отсеем бързо този, който отговаря на бюджета и изискванията ви. Можем да ви осигурим транспорт от летището до хотела и обратно и да се погрижим за удобното ви придвижване из града. Ще се справим перфектно и със задачата да наемем за вас стая за преговори или конферентна зала. Обадете ни се.

Предишни издания на Gallery Shoes

Зимно издание за 2022

Зимното издание на Gallery Shoes 2022 се проведе като търговско изложение на живо със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това включваше прилагането на предпазни мерки като най-новия протокол за социална дистанция и задължителни защитни маски за лице. Участниците също така трябваше да покажат преди допускане документи като паспорти за ваксинация. В зимното издание за 2022 участваха над 600 търговски марки.

Full list of
hotels for
Gallery SHOES

Book Now
How to get to Gallery SHOES
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows