Your free enquiry
Gallery SHOES

Gallery SHOES

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
Gallery SHOES
Frequency
Frequency:
6 months

Gallery SHOES - Най-новите новини

Лятното издание на Gallery SHOES през 2022 ще се проведе между 28.08.2022 и 30.8.2022 като търговско изложение на живо. Домакин на събитието ще бъде Messe Düsseldorf, като организаторите ще осигурят безопасността на посетителите, прилагайки най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19.  Това ще включва предпазни мерки, като например участниците да бъдат помолени да покажат преди влизането си документи като удостоверения за възстановяване. Освен това те трябва да спазват определена социална дистанция и да носят защитни маски на лицето в закрити помещения като изложбените зали. Поради ограниченията за пътуване, въведени в Германия, участниците ще трябва да покажат при пристигането си в страната документи като отрицателни резултати от тестове.

Какво трябва да знаете за Gallery SHOES

Международен търговски панаир Gallery SHOES, който се провежда в Дюселдорф, Германия, не е само ключово място за среща на най-големите производители и търговци на обувки и аксесоари. Той е събитието, на което се определят тенденциите за сезона и развитието на целия бранш. Провежда се на половин година и привлича над 500 изложителя от повече от 25 страни. Посещаван е от вносители, търговци на едро, ценители и купувачи. Програмата му е изключително богата. Посетете го и се възползвайте от възможностите, които ще открие пред вашия бизнес.

Вероятно ще имате нужда от помощ за организацията на пътуването. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ви предлагаме услугите си. Ние ще направим онлайн хотелски резервации за целия ви екип или само за вас, ако пътувате сами. Ще подберем от нашата база данни с хотели в Дюселдорф най-подходящите хотели за Gallery SHOES. Ще отсеем бързо този, който отговаря на бюджета и изискванията ви. Можем да ви осигурим транспорт от летището до хотела и обратно и да се погрижим за удобното ви придвижване из града. Ще се справим перфектно и със задачата да наемем за вас стая за преговори или конферентна зала. Обадете ни се.

Предишни издания на Gallery Shoes

Зимно издание за 2022

Зимното издание на Gallery Shoes 2022 се проведе като търговско изложение на живо със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това включваше прилагането на предпазни мерки като най-новия протокол за социална дистанция и задължителни защитни маски за лице. Участниците също така трябваше да покажат преди допускане документи като паспорти за ваксинация. В зимното издание за 2022 участваха над 600 търговски марки.

 

Full list of
hotels for
Gallery SHOES

Book Now
How to get to Gallery SHOES

Similar trade shows