Your free enquiry
Futurebuild

Futurebuild

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Futurebuild Events Ltd
Event website
Event website:
Futurebuild
Frequency
Frequency:
1 year

Уведомление за изданието през 2023 г.

Изданието на Futurebuild за 2023 г. ще се проведе между 07.03.2023 г. и 09.03.2023 г. като търговско изложение на живо. Мястото за провеждане на събитето ще бъде ExCeL London, като в конферентния център ще бъдат въведени най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Участниците трябва да имат впредвид, че планът за безопасност ще включва задължителни маски за лице и протокол за социална дистанция от 2 метра. Поради действащите забрани за пътуване, участниците ще трябва да покажат при пристигането си в Обединеното кралство документи като удостоверения за възстановяване от предишна инфекция.

Представяне на Futurebuild

Международно изложение Futurebuild поставя на фокус две основни теми – строителство и опазване на околната среда, и се смята за едно от най-значимите събития в сферите наука, устойчиво строителство, проектиране, архитектура и околна среда, екология. Изложителите представят своите продукти и иновации. Съпътстващата програма е съставена от презентации, лекции и срещи. Тази година на изложението – което се провежда всяка година във Великобритания – се очакват около 44 500 специалисти от цял свят.

Ако и вие се развивате в някоя от изброените по-горе области, не пропускайте изложението. То може да ви даде нови идеи и перспективи. Резервирайте хотел онлайн с наша помощ. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме специалисти в организирането на индивидуални и групови бизнес пътувания. В нашата база данни с хотели в Лондон бързо ще намерим най-подходящите хотели за изложението Futurebuild. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището. Ако желаете, ще се ангажираме да ви осигурим удобен транспорт в самия град. Можем да ви наемем кола или да ви информираме за тези маршрути на обществения транспорт, които ще ви свършат работа. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се и ще ви помогнем.

Futurebuild - Предишни издания

2022

Изданието на Futurebuild за 2022 г. се проведе като събитие на живо в ExCeL Лондон. То се осъществи между 01.03.2022 и 03.03.2022, като на мястото на провеждане бяха инсталирани най-новите защитни мерки срещу Ковид-19, като например протокола за социално дистанциране. В изданието се включиха повече от 300 изложители и 350 лектори. 

Full list of
hotels for
Futurebuild

Book Now
How to get to Futurebuild
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By car
By car:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By public transport
By public transport:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

Similar trade shows