Your free enquiry
FORUM VINI

FORUM VINI

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
MEININGER VERLAG GmbH
Event website
Event website:
FORUM VINI
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на FORUM VINI за 2023 ще се проведе в MTC Centre в Мюнхен, Германия. То ще се състои между 03.11.2023 и 05.11.2023, като мястото на провеждане няма да разполага с най-новите мерки за защита от Ковид-19. Форматът на събитието ще бъде "лице в лице". Няма да бъдат приложени мерки за защита поради отпадането на свързаните с пандемията ограничения в страната.

FORUM VINI Въведение

Forum Vini е международно изложение за вино и спиртни напитки, което вече над 30 години е главната платформа за срещи на винопроизводители и представители на гурме индустрията. Следващото издание на панаира ще се проведе  в експо център MOC в Германия. Програмата на изложението ще предложи много семинари, отворени и организирани дегустации, семинари, винарски конкурси, състезания и още много специални събития. Повечето семинари ще се провеждат на немски език, а следните два ще се предлагат и на английски: “Ланга и Бароло, земя на съвършенството” и “Натурални италиански вина – без сулфити”.

Трейд Феър Трипс ЕООД е специализирана в организирането на всичко за вашето бизнес пътуване и е тук, за да се погрижи за пътуването ви вместо вас, за да можете вие да се съсредоточите изцяло върху бизнеса си. Ние сме запазили най-конкурентните цени на хотели за винарското изложение, затова свържете се с нас още сега, за да резервирате своя хотел за Forum Vini!

Full list of
hotels for
FORUM VINI

Book Now
How to get to FORUM VINI
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows