Your free enquiry
fish international

fish international

Bremen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Messe Bremen
Event website
Event website:
fish international
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на изложението за 2024 ще се проведе като изложение на живо в Messe Bremen между 25.02.2024 и 27.02.2024. Мястото на провеждане засега не включва мерки за превенция на COVID-19 поради настоящата липса на вътрешни ограничения в страната. Участниците обаче трябва да имат предвид, че такива мерки могат да бъдат въведени на по-късна дата, в зависимост от най-новите промени свързани с пандемията. Понастоящем Германия няма ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Fish international е международно изложение за риба и морски дарове. Изложителите представят своите продукти, свързани с развъждането и преработката на риба, и производството на рибни деликатеси: машини, оборудване за малки и средни предприятия, решения за стационарни и мобилни рибарници. Това е и мястото, на което търговци и производители от цял свят могат да се запознаят с рибния асортимент, предлаган на немския пазар и да сключат изгодни сделки и партньорства. Посетителите са собственици на развъдници, фирми за преработка на риба и заведения, търговци на дребно. Всички участници в изложението участват в дискусии и обсъждания на важни за бранша теми. В последното издание са участвали 230 изложители от 20 страни, а посетителите са били около 11 000.

Fish International се провежда в Германия и се организира на всеки две години. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на бизнес пътувания и бързо намираме онлайн хотели за международни изложения. Доверете ни се. Ще ви предложим настаняване не просто в добрите хотели в Бремен, а в подходящите хотели за Fish International. Ще организираме трансфера ви от и до летището, удобното ви придвижване из града, наемането на конферентна зала. Обадете ни се.

Минали издания

2020

Двадесет и девет държави участваха в изданието на Fish International за 2020, което се проведе в Messe Bremen. В събитието се включиха 303 изложители и над 10 000 посетители. Събитието се проведе под формата на изложение на живо. 

2022

Fish International 2022 се проведе като живо събитие в Messe Bremen между 04.09.2022 и 06.09.2022. Мястото на провеждане не разполагаше с мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на свързаните с тях национални ограничения. В изданието участваха общо 320 изложители от 27 държави.

Full list of
hotels for
fish international

Book Now
How to get to fish international
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Bremen Airport (Летище Бремен, BRE)

10 минути при пътуване от Bremen Hauptbahnhof (Централна Гара Бремен)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Bremen Airport (Летище Бремен, BRE)

2 минути при пътуване от Bremen Hauptbahnhof (Централна Гара Бремен)

By public transport
By public transport:

36 минути при пътуване от Bremen Airport (Летище Бремен, BRE)

5 минути при пътуване от Bremen Hauptbahnhof (Централна Гара Бремен)

Similar trade shows