FESPA 2024

FESPA 2024

Потребителски стоки
Amsterdam, Netherlands
19-22 Mar 2024
Организатор:
FESPA
Място на провеждане:
Amsterdam RAI
Честота:
1 year
Уебсайт:
FESPA

Незаменимото събитие за специализираната печатарска индустрия

Когато говорим за FESPA, говорим за FESPA Global Print Expo, която може да се похвали, че е най-голямата специална и широкоформатна изложба за печат. Това е платформа, на която изложителите представят следващото поколение тенденции и иновации за печатната индустрия и това, което е специално за това международно изложение, е широката мрежа, която представя.

Продуктовото портфолио е достатъчно голямо, за да обхване цялата верига на стойността и е разделено на три основни сегмента - цифров, текстилен и екранен. По отношение на специфични продуктови групи, FESPA контролира софтуер, медии, оборудване за ситопечат, консумативи, бърза мода, оборудване за декорация на дрехи, 3D печат и сериграфия. Добавете към това факта, че изложбата съществува от 57 години и вие имате истинска сила на събитието във вашите ръце.

FESPA 2024

Изданието на FESPA за 2024 ще се проведе в Messe Munich в Германия. Събитието ще се осъществи като изложение на живо между 19.03.2024 и 22.03.2024. Поради отпадането на вътрешните разпоредби за безопасност срещу Ковид-19 в Германия през април 2022, на мястото на провеждане няма да има предпазни мерки за безопасност, като например 3G политика за влизане. Участниците ще бъдат посъветвани да следват препоръчителни стъпки, като например носене на хирургически маски в закритите помещения. Понастоящем от участниците няма да се изисква да показват 3G документи за влизане при пристигане в страната.

Настаняване

Има много предложения за хотели за FESPA, но не всеки има време и енергия да провери всеки отделен хотел. Колкото повече време отнема, толкова по-бързи ставки на цените се покачват и наличността спада. Решете това с гъвкавите хотелски услуги за FESPA с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. Изпратете ни потвърден бюджет за пътуване и ние ще се стремим да Ви поставим възможно най-близо до действието.

Ние сме ветерани, когато става въпрос за настаняване за изложби и знаем как да поберем бюджети от всякакъв размер. Резервирайте хотели близо до IFEMA Feria de Madrid само за няколко часа и пестете едновременно. Обещаваме да ви разположим близо до обществения транспорт. Има и други начини, по които можем да бъдем полезни и да съдействаме. Ние сме тук, за да инсталира вашата изложбена кабина или да направи резервации за съоръжения за срещи. Всички тези услуги се вписват в хубав пакет!

 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

60 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

10 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

20 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

map

Хотели около FESPA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
FESPA 2024 Amsterdam the niu Fender 5.9 Amsterdam от € 410.00 EUR Запази сега
Joy Hotel 6.8 Amsterdam от € 236.00 EUR Запази сега
FESPA 2024 Amsterdam Hampton By Hilton Amsterdam Arena Boulevard 8.53 Amsterdam от € 378.00 EUR Запази сега
Hotel Alexander 3 Amsterdam от € 326.00 EUR Запази сега
Corendon City Hotel Amsterdam 5.1 Amsterdam от € 317.00 EUR Запази сега
ibis Amsterdam City West 7.83 Amsterdam от € 276.00 EUR Запази сега
Catalonia Vondel Amsterdam 2.9 Amsterdam от € 310.00 EUR Запази сега
FESPA 2024 Amsterdam Four Elements Hotel 9.3 Amsterdam от € 273.00 EUR Запази сега
FESPA 2024 Amsterdam PREMIER SUITES PLUS Amsterdam 2.5 Amsterdam от € 351.00 EUR Запази сега
FESPA 2024 Amsterdam Pension Homeland 4.9 Amsterdam от € 260.00 EUR Запази сега

FESPA Global Print Expo е идеята на FESPA, която е глобална федерация от 37 национални асоциации за ситопечат, дигитален печат и текстилен печат. Поради международния характер на официалния организатор, самата изложба също не е обвързана с конкретен град.

Всяка година е избран нов град в Европа, който да бъде домакин, а за това предстоящо издание домакин е Мадрид, Испания. FESPA Global Print Expo също обикновено се провежда около март. Мястото ще бъде IFEMA Feria de Madrid, където изложбата ще бъде съвместно с European Sign Expo в рамките на общо четири дни. Официални спонсори на събитието са Brother by Your Side, Mimaki и d.gen. Посетителите се допускат от 10:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, като последният завършва в 16:00 ч.

  • Представете продуктовата си гама на целия свят - вярно е, че FESPA цели целия свят като пазар. Посетителите идват от 130 държави;
  • Генерирайте потенциални клиенти за продажби, тъй като FESPA е изграден така, че търсенето и предлагането да могат да се срещнат и вие сте в прекрасна позиция да преместите единици от рафта;
  • Тъй като всеки, който е който и да е в печатарската индустрия, ще присъства, вие можете да създадете правилния вид осведоменост за марката на най-високо ниво;
  • FESPA улавя духа на иновациите и всяка година вижда, че се появяват нови решения за създаване на нови ниши, които можете ефективно да изследвате в динамична среда.

Вече споменахме как FESPA е добър за бизнеса, но нека го поставим в перспектива по отношение на числата. Последното издание видя 700 изложители да представят своите продукти на аудитория, която прехвърли 20 000 търговски посетители. Това е добро съотношение за изложител, като се има предвид, че се изчислява, че доста над 60% от посетителите са били ангажирани с решения за покупка в собствената си компания, което означава, че агентите за поръчки и ръководните позиции

По отношение на видовете марки и компании, които се появяват, имате голямо разнообразие - производители на знаци, графични производители, търговци на дребно, графични производители, принтери за тениски, бродерии, графични дизайнери, интериорни декоратори, търговци, купувачи на печат и рекламни производители на продукция.

FESPA 2021

FESPA 2021 послужи като символ на успешен рестарт на печатарската индустрия. Изданието на изложението за 2021 г. се проведе в Amsterdam RAI между 12-ти и 15-ти октомври 2021.  Форматът на събитието беше изложение лице в лице със строги мерки за превенция на Ковид-19. Те включваха представянето на сертификати 3G от страна на посетителите и носенето на медицински маски. В изложението взеха участие 7850 посетители от над 100 държави. Сред тях бяха държави като Германия, Испания, Полша и Обединеното кралство.

FESPA 2022

Изданието на FESPA за 2022 беше търговско изложение на живо, което се проведе между 31-ви май 2022 и 3-ти юни 2022. То се проведе в Messe Berlin, който поради подобряващата се пандемична ситуация не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. В събитието участваха 375 изложители, като 11 647 търговски посетители от 126 държави разгледаха техните стоки. Над 60% от посетителите имаха крайна покупателна способност. Една голяма част от тях имаха и влияние. Освен това 53 % от тях бяха готови да инвестират по време и след събитието.

FESPA 2023

Изданието на FESPA за 2023 се проведе в Messe Munich като хибридно търговско изложение между 23.05.2023 и 26.05.2023. В събитието участваха 14 776 посетители от 134 държави и над 550 изложители. 84% от посетителите бяха ръководители, които вземат решения, което означаваше 15% увеличение в сравнение с 2022. От посочения процент 73% бяха изпълнителни директори, управители, собственици или мениджъри. Това включваше присъствието на повече от 750 ръководители, които са пътували от Африка, Океания и двете Америки. От Азия са били 10% от посетителите, а от Европа - 80%. От посетителите 50 % планират да инвестират в рамките на 12 месеца след приключването на изданието. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до FESPA 2024 Изпрати

FESPA акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.