Your free enquiry
FESPA

FESPA

Berlin ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Книги, Хартия, Печат, Графичен дизайн
Organizer
Organizer :
FESPA
Event website
Event website :
FESPA
Frequency
Frequency:
1 year

Изданието за 2021 г. на Global Print Expo на FESPA е пренасрочено за 12 октомври за 15 октомври поради пандемията COVID-19. Мястото за избор все още е Amsterdam RAI в Амстердам, Холандия. Тъй като това ще бъде лично събитие, ще се спазват най-високите протоколи за хигиена и безопасност.

Въведение

Когато говорим за FESPA, говорим за FESPA Global Print Expo, която може да се похвали, че е най-голямата специална и широкоформатна изложба за печат. Това е платформа, на която изложителите представят следващото поколение тенденции и иновации за печатната индустрия и това, което е специално за това международно изложение, е широката мрежа, която представя.

Продуктовото портфолио е достатъчно голямо, за да обхване цялата верига на стойността и е разделено на три основни сегмента - цифров, текстилен и екранен. По отношение на специфични продуктови групи, FESPA контролира софтуер, медии, оборудване за ситопечат, консумативи, бърза мода, оборудване за декорация на дрехи, 3D печат и сериграфия. Добавете към това факта, че изложбата съществува от 57 години и вие имате истинска сила на събитието във вашите ръце.

Логистиката

FESPA Global Print Expo е идеята на FESPA, която е глобална федерация от 37 национални асоциации за ситопечат, дигитален печат и текстилен печат. Поради международния характер на официалния организатор, самата изложба също не е обвързана с конкретен град.

Всяка година е избран нов град в Европа, който да бъде домакин, а за това предстоящо издание домакин е Мадрид, Испания. FESPA Global Print Expo също обикновено се провежда около март. Мястото ще бъде IFEMA Feria de Madrid, където изложбата ще бъде съвместно с European Sign Expo в рамките на общо четири дни. Официални спонсори на събитието са Brother by Your Side, Mimaki и d.gen. Посетителите се допускат от 10:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, като последният завършва в 16:00 ч.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Представете продуктовата си гама на целия свят - вярно е, че FESPA цели целия свят като пазар. Посетителите идват от 130 държави;
  • Генерирайте потенциални клиенти за продажби, тъй като FESPA е изграден така, че търсенето и предлагането да могат да се срещнат и вие сте в прекрасна позиция да преместите единици от рафта;
  • Тъй като всеки, който е който и да е в печатарската индустрия, ще присъства, вие можете да създадете правилния вид осведоменост за марката на най-високо ниво;
  • FESPA улавя духа на иновациите и всяка година вижда, че се появяват нови решения за създаване на нови ниши, които можете ефективно да изследвате в динамична среда;

Аудитория и статистика

Вече споменахме как FESPA е добър за бизнеса, но нека го поставим в перспектива по отношение на числата. Последното издание видя 700 изложители да представят своите продукти на аудитория, която прехвърли 20 000 търговски посетители. Това е добро съотношение за изложител, като се има предвид, че се изчислява, че доста над 60% от посетителите са били ангажирани с решения за покупка в собствената си компания, което означава, че агентите за поръчки и ръководните позиции

По отношение на видовете марки и компании, които се появяват, имате голямо разнообразие - производители на знаци, графични производители, търговци на дребно, графични производители, принтери за тениски, бродерии, графични дизайнери, интериорни декоратори, търговци, купувачи на печат и рекламни производители на продукция.

Настаняване

Има много предложения за хотели за FESPA, но не всеки има време и енергия да провери всеки отделен хотел. Колкото повече време отнема, толкова по-бързи ставки на цените се покачват и наличността спада. Решете това с гъвкавите хотелски услуги за FESPA с любезното съдействие на Trade Fair Trips ltd. Изпратете ни потвърден бюджет за пътуване и ние ще се стремим да Ви поставим възможно най-близо до действието.

Ние сме ветерани, когато става въпрос за настаняване за изложби и знаем как да поберем бюджети от всякакъв размер. Резервирайте хотели близо до IFEMA Feria de Madrid само за няколко часа и пестете едновременно. Обещаваме да ви разположим близо до обществения транспорт. Има и други начини, по които можем да бъдем полезни и да съдействаме. Ние сме тук, за да инсталира вашата изложбена кабина или да направи резервации за съоръжения за срещи. Всички тези услуги се вписват в хубав пакет!

Full list of
hotels for
FESPA

Book Now
How to get to FESPA

Similar trade shows