Your free enquiry
Fensterbau Frontale

Fensterbau Frontale

Nurnberg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
Fensterbau Frontale
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Fensterbau Frontale е един от най-значимите международни търговски панаири за прозорци, фасади и врати и свързаните с тях технологии и решения на глобално ниво. Търговският панаир стартира официално през 1988 г., но има по-дълбоки корени в следвоенна Германия, когато поръчките за всякакви материали, инструменти и машини за производителите на прозорци са били оскъдни.

В момента Fensterbau Frontale съществува като лидер в бранша и основна платформа за обществени поръчки. Продуктовото портфолио е разделено на пет основни категории - стъкло (стъкла на прозорци, изделия от стъкло), хардуер (врати и оборудване за безопасност), машини (производствени машини и инструменти), профил (елементи, полуготови продукти, материали и компоненти) и технически информация.

Логистиката

Fensterbau Frontale е официално търговско изложение, организирано от NürnbergMesse GmbH и проведено на техните изложбени площадки в Нюрнберг, Германия. Изданията са на постоянна ротация на всеки две години и се падат дори на четни години. Панаирът е спонсориран от три влиятелни професионални асоциации в Германия - Fachverband Glas Fenster Fassade Баден-Вюртемберг, Landesinnungsverband des Glaserhandwerks Rheinland-Pfalz и Landesinnungsverband des Bayerischen Glaserhandwerks.

Изданията обикновено се провеждат около март и продължават общо четири дни. Месе Нюрнберг приема посетители от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, като последният ден завършва в 17:00 вечерта. Изложбените площи са разположени относително близо до центъра и се радват на адекватни връзки с обществения транспорт с няколко автобусни линии и метростанция на пешеходно разстояние.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Вие сте в добра компания, тъй като Fensterbau Frontale е високопоставено събитие, в което само най-важните компании представят своите продукти;
  • Възможност за кръстосани продажби, като се има предвид, че панаирът споделя изложбената площадка с панаира Holz-Handwerk, обслужващ дърводелския сектор;
  • Дълбокото навлизане на пазара, тъй като предишните социологически проучвания разкриват близо 100% нива на удовлетвореност на изложителите по отношение на идентифицирането и срещата с целевата аудитория;
  • Отлична възвръщаемост на инвестициите, тъй като изложителите отчитат голям брой директни продажби, както и разрастване на професионалните си мрежи с висококачествени контакти.

Аудитория и статистика

Време е да подкрепите всички тези твърдения със съответната статистика. Според организаторите последното издание е видяло продуктови изложби и демонстрации от общо 1300 изложители, което е довело до интерес от над 110 000 посетители от международната търговия.

Въпреки че три четвърти от всички посетители са от Германия, останалата част идват от разнообразен произход - общо 123 държави, обхващащи по-голямата част от Европа и също така се разпространяват към Азия, Северна Африка и Америка.

Друга ключова област, върху която да фокусирате вниманието си, е разбиването на професионалния опит. Видовете професионалисти и фирми, които ще видите във Fensterbau Frontale, включват архитекти, дърводелци, производители на прозорци, фасадни строители и търговци на дребно.

Настаняване

Тъй като интересът към Fensterbau Frontale е толкова голям, трябва да помислите за настаняване в Нюрнберг възможно най-рано. Но защо цялата работа вършите сами? Накарайте Trade Fair Trips ltd да търси най-добрите хотелски цени за Fensterbau Frontale, докато вие подготвяте всичко останало. Ние сме ветерани в сектора за бизнес пътувания и знаем как да се придвижваме из Нюрнберг, така че можем да резервираме хотели в близост до мястото на изложението на цените, които сте посочили, в рамките на часове. 

Нашата услуга е толкова лесна и рационализирана.Съществуваме, за да улесни времето Ви като изложител, поради което предлагаме цяло портфолио от услуги. Трябва ли да резервирате съоръжения за срещи? Ние ще се погрижим. Не сте наели изпълнител, който да инсталира щанда на вашето търговско изложение? Обадете ни се и ние ще се справим за нула време.

Full list of
hotels for
Fensterbau Frontale

Book Now
How to get to Fensterbau Frontale

Similar trade shows