Fensterbau Frontale 2024

Fensterbau Frontale 2024

Архитектура Строителство и конструкция Градско оборудване
Nurnberg, Germany
19-22 Mar 2024
Организатор:
Nurnberg Messe GmbH
Място на провеждане:
Messe Nurnberg
Честота:
2 years
Уебсайт:
Fensterbau Frontale

Световен лидер в сектора на прозорците, вратите и фасадите

Fensterbau Frontale е един от най-значимите международни търговски панаири за прозорци, фасади и врати и свързаните с тях технологии и решения на световно ниво. Официалното начало на този търговски панаир е през 1988 г., но има още по - славна история - от следвоенния период на Германия, когато доставките на всякакви материали, инструменти и машини за производителите на прозорци са били оскъдни. 

Към днешния момент Fensterbau Frontale се утвърди като лидер в индустрията и основна платформа за доставки. Продуктовото портфолио е разделено на пет основни категории – стъкло (прозоречни стъкла, стъклени продукти), хардуер (врати и оборудване за безопасност), машини (машини и инструменти за производство), профил (елементи, полуготови продукти, материали и компоненти) и технически информация. 

Fensterbau Frontale 2024

Fensterbau Frontale 2024 ще се проведе като изложение на живо между 19.03.2024 и 22.03.2024. Мястото на провеждане на изданието ще бъде Messe Nuremberg. Изложбеният център няма да разполага със строг план за превенция на COVID-19. Това се дължи на факта, че през април 2022 Бундестагът премахна свързаните с него вътрешни ограничения в резултат на подобряващата се пандемична ситуация. Изложението Holz-Handwerk ще съвпадне с изданието.

Настаняване 

Тъй като интересът към Fensterbau Frontale е толкова голям, трябва да помислите за настаняване в Нюрнберг възможно най-рано. Но защо да се занимавате с цялата работа сами? Обърнете се към екипа на Trade Fair Trips ltd, за да търси вместо Вас най-добрите хотелски цени за Fensterbau Frontale, докато вие подготвяте всичко останало около бизнес пътуването си. Ние сме ветерани в сектора на бизнес пътуванията и се ориентираме в Нюрнберг, така че можем да резервираме хотели близо до Messe Nuremberg на цените, които сте посочили вие. 

Нашата услуга е толкова лесна и опростена. Ние сме тук, за да улесним вашия бизнес процес, за да Ви помогнем да бъдете успешен като изложител, поради което предлагаме цяло портфолио от услуги. Трябва да резервирате конферентни зали за срещи? Ние сме тук, за да Ви бъдем в помощ. Не сте наели изпълнител да инсталира вашия изложбен щанд за търговското изложение? Обадете ни се и ние ще се справим и с тази важна задача за нула време.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

map

Хотели около Fensterbau Frontale

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Avenue Hotel 5.6 Nurnberg от € 286.00 EUR Запази сега
Fensterbau Frontale 2024 Nurnberg Ringhotel Loew's Merkur 4.4 Nurnberg от € 284.00 EUR Запази сега
Fensterbau Frontale 2024 Nurnberg ibis Nurnberg City am Plarrer 5.7 Nurnberg от € 308.00 EUR Запази сега
Fensterbau Frontale 2024 Nurnberg Ambient Hotel am Europakanal 16 Fürth от € 331.00 EUR Запази сега
Fensterbau Frontale 2024 Nurnberg Burghotel Nurnberg 6.4 Nurnberg от € 232.00 EUR Запази сега
Fensterbau Frontale 2024 Nurnberg the niu Leo 6.1 Nurnberg от € 346.00 EUR Запази сега
Fensterbau Frontale 2024 Nurnberg Best Western Hotel Nurnberg City West 8.5 Nurnberg от € 270.00 EUR Запази сега
Fensterbau Frontale 2024 Nurnberg Hotel Westend 9.7 Nurnberg от € 309.00 EUR Запази сега
Hotel Schindlerhof 18.17 Nurnberg от € 312.00 EUR Запази сега
Fensterbau Frontale 2024 Nurnberg Ramada Nurnberg Parkhotel 2.7 Nurnberg от € 421.00 EUR Запази сега

Fensterbau Frontale е официален търговски панаир, организиран от NürnbergMesse GmbH и проведен в техните изложбени площи в Нюрнберг, Германия. Изданията са на постоянна двугодишна ротация и падат на четни години. Търговският панаир се спонсорира от три влиятелни професионални асоциации в Германия - Fachverband Glas Fenster Fassade Baden-Württemberg, Landesinnungsverband des Glaserhandwerks Rheinland-Pfalz и Landesinnungsverband des Bayerischen Glaserhandwerks. 

Изданията обикновено се провеждат около месец март и продължават общо четири дни. Messe Nuremberg приема посетители от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, като последният ден приключва един час по - рано - в 17:00 часа. Изложбените площи са разположени сравнително близо до центъра и имат удобни връзки с градския транспорт с няколко автобусни линии и метростанция на пешеходно разстояние.

  • Вие ще бъдете в добра компания, тъй като Fensterbau Frontale е високопоставено събитие, като на него само най-важните компании показват своите продукти.
  • Възможност за кръстосани продажби, като се има предвид, че търговският панаир споделя изложението с търговския панаир Holz-Handwerk, обслужващ сектора на дървообработването.
  • Мащабно навлизане на пазара, тъй като предишни анкети показват почти 100% нива на удовлетвореност на изложителите по отношение на идентифицирането и срещата с техните целеви аудитории.
  • Отлична възвръщаемост на инвестициите, тъй като изложителите отчитат голям брой директни продажби, както и разширяване на техните професионални мрежи с висококачествени контакти.

Време е да подкрепите всички тези твърдения със съответната статистика. Според организаторите последното издание видя продуктови дисплеи и демонстрации от общо над 1300 изложители, което доведе до интерес от над 110 000 международни търговски посетители. 

Въпреки че три четвърти от всички посетители са от Германия, останалите са с различен произход – общо 123 държави, покриващи по-голямата част от Европа и също така разпространяващи се към Азия, Северна Африка и Америка. 

Друга ключова област, върху която трябва да се съсредоточите, е разнообразието и спецификата на професионалния опит на присъстващите. Типовете професионалисти и фирми, които ще видите във Fensterbau Frontale, включват архитекти, дърводелци, производители на прозорци, строители на фасади и търговци на дребно.

Frontale Fensterbau 2022

Frontale Fensterbau и Holz-Handwerk 2022 бяха впечатляващи постижения. Те отпразнуваха радостното обединение на съответните индустрии. Това показа нагледно значението на търговските изложения на живо за секторите. В събитията участваха 708 изложители от 33 държави и повече от 28 500 посетители от над 100 държави. Изложителите изтъкнаха изключителния калибър на търговските посетители. Голяма част от посетителите бяха лица, вземащи решения, с конкретни цели за покупка. Форумът Fensterbau Frontale се проведе отново в рамките на изданието. Форумът включваше беседи, панелни дискусии и други видове сесии. Той беше съсредоточен върху новите разработки и най-добрите практики за прозорци, врати и фасади. Това даде възможност на експертите да обменят знания и идеи.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Fensterbau Frontale 2024 Изпрати

Fensterbau Frontale акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.