Your free enquiry
EXPONATEC COLOGNE

EXPONATEC COLOGNE

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
EXPONATEC COLOGNE
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

От 15-ти до 17-ти ноември 2023 EXPONATEC COLOGNE ще се проведе като изложение на живо. Изложението ще се осъществи в Koelnmesse и няма да включва строги мерки за превенция на COVID-19. Това се дължи на факта, че през април 2022 Бундестагът премахва свързаните с това вътрешни ограничения в резултат на подобряващата се пандемична ситуация. Поради същата причина правителството премахна ограниченията за пътуване през юни 2022.

Представяне на събитието

Exponatec Cologne е международен търговски панаир за опазване на паметници на културата и консервация. Посетителите са архитекти, художници, реставратори, организации, предоставящи културни и образователни услуги, експерти в управлението на културни събития, бизнеса с антики и предмети на изкуството, куратори, реставратори и консерватори, изследователи и колекционери. Изложителите са представители на музеи, галерии, магазини към тях, дизайнери, PR-и в сферата на културата, производители на материали за реставрация и консервация. Обсъждат се теми, свързани с опазване на историческото наследство и културата. Тази година се очакват около 4 000 посетители и 190 изложители.

Exponatec Cologne се провежда в Кьолн, Германия и се организира веднъж на всеки две години. Резервирайте хотел за Exponatec Cologne с наша помощ. Ще ви предложим най-добрите хотели в Кьолн. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас и ще се погрижим за всичко останало, необходимо за вашето пътуване – от летищния трансфер до наемането на конферентна зала. Кола под наем, информация за градския транспорт – каквото и да ви потрябва, имате асистент на ваше разположение, който да ви го осигури. Доверете ни се, оставете подготовката на вашето пътуване на нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на EXPONATEC COLOGNE за 2021 се проведе като изложение на живо. Събитието се състоя в Messe Cologne. На територията на Messe бяха въведени строги мерки за превенция на Covid-19, включително задължително носене на медицински маски по всяко време. На събитието, което се проведе от 17-ти до 19-ти ноември 2021, присъстваха около 2700 търговски посетители и 80 изложители. Събитието привлече общо двадесет държави, включително Германия, Австрия и Швейцария.

Full list of
hotels for
EXPONATEC COLOGNE

Book Now
How to get to EXPONATEC COLOGNE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows