EXPONATEC COLOGNE

EXPONATEC COLOGNE

Изкуство и антики Бои
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Честота:
2 years
Уебсайт:
EXPONATEC COLOGNE

Форум за срещи на музейната и реставрационната индустрия

Exponatec Cologne е международен търговски панаир за опазване на паметници на културата и консервация. Посетителите са архитекти, художници, реставратори, организации, предоставящи културни и образователни услуги, експерти в управлението на културни събития, бизнеса с антики и предмети на изкуството, куратори, реставратори и консерватори, изследователи и колекционери. Изложителите са представители на музеи, галерии, магазини към тях, дизайнери, PR-и в сферата на културата, производители на материали за реставрация и консервация. Обсъждат се теми, свързани с опазване на историческото наследство и културата. Тази година се очакват около 4 000 посетители и 190 изложители. Exponatec Cologne се провежда в Кьолн, Германия и се организира веднъж на всеки две години.

EXPONATEC COLOGNE 2023

От 16.11.2023 до 18.11.2023, EXPONATEC COLOGNE ще се проведе като изложение на живо. Изложението ще се осъществи в Koelnmesse и няма да включва строги мерки за превенция на COVID-19. Това се дължи на факта, че през април 2022 Бундестагът премахва свързаните с това вътрешни ограничения в резултат на подобряващата се пандемична ситуация. Поради същата причина правителството премахна ограниченията за пътуване през юни 2022.

Настаняване

Резервирайте хотел за Exponatec Cologne с наша помощ. Ще ви предложим най-добрите хотели в Кьолн. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас и ще се погрижим за всичко останало, необходимо за вашето пътуване – от летищния трансфер до наемането на конферентна зала. Кола под наем, информация за градския транспорт – каквото и да ви потрябва, имате асистент на ваше разположение, който да ви го осигури. Доверете ни се, оставете подготовката на вашето пътуване на нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

EXPONATEC COLOGNE 2021

Изданието на EXPONATEC COLOGNE за 2021 се проведе като изложение на живо. Събитието се състоя в Messe Cologne. На територията на Messe бяха въведени строги мерки за превенция на Covid-19, включително задължително носене на медицински маски по всяко време. На събитието, което се проведе от 17-ти до 19-ти ноември 2021, присъстваха около 2700 търговски посетители и 80 изложители. Събитието привлече общо двадесет държави, включително Германия, Австрия и Швейцария.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EXPONATEC COLOGNE Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.