Most booked hotels
Your free enquiry
Eu'Vend & Coffeena

Eu'Vend & Coffeena

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
Eu'Vend & Coffeena
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Ако искате да се срещнете с професионалисти от индустрията на вендинг машините и да имате достъп до пълната верига за стойност на напитки и закуски, търговският панаир Eu'Vend & Coffeena е точното място за вас. Международният търговски панаир е идеалното място за изграждане на мостове с доставчици и купувачи от цяла Европа. Що се отнася до изложените продуктови групи, има всичко - от кафе, леки закуски и разнообразие от вкусове до резервни части, аксесоари, компоненти, услуги, свързани с платежни системи и автомати за топли и студени напитки.

Акценти

  • Кафе
  • Аромати
  • Закуски
  • Резервни части, аксесоари и компоненти
  • Услуги, свързани с платежни системи
  • Вендинг машини за топли и студени напитки

Логистиката

Eu'Vend & Coffeena се случва веднъж на всеки две години в Кьолн, Германия и програмирането продължава общо три дни. Koelnmesse GmbH е официалният организатор, който съвместно локализира това събитие заедно с ORGATEC с по-голямо въздействие. Посетителите се допускат от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед в Koelnmesse, докато последният ден завършва в 16:00 ч. Следобед.

Аудитория и статистика

Причината, поради която Eu'Vend & Coffeena е задължителен търговски панаир, се крие в способността да разширите своята марка към различни бизнеси. Публиката се състои от пекарни, столове, хотели и младежки общежития, казина и хазартни зали, болници, училища и университети, търговия на едро и дребно. Това означава, че можете да разнообразите своя поток от приходи и да получите по-задълбочена представа за вкусовете на потребителите. Можете също така да се биете за слава на конкурентната награда Vending Stars. Coca-Cola, PepsiCo, Nestle, Volkswagen и ALDI Kaffeerösterei са известни изложители.

Най-добрите хотелски оферти близо до Eu Vend & Coffeena

Намерете отлични хотели близо до настаняване в Koelnmesse предварително, за да спестите. Това е нещо, с което нашият екип може да ви помогне. Trade Fair Trips ltd обработва всички аспекти на вашето работно пътуване и съобразява вашата хотелска резервация за Eu'Vend & Coffeena с вашите точни спецификации. Освен настаняване за търговски панаири, ние също така запазваме съоръжения за срещи и инсталираме и щандове за търговски изложения.

Full list of
hotels for
Eu'Vend & Coffeena

How to get to Eu'Vend & Coffeena

Similar trade shows