Most booked hotels
Your free enquiry
Euro Bus Expo

Euro Bus Expo

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer:
Expo Management Limited
Event website
Event website:
Euro Bus Expo
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Euro Bus Expo е единственото международно изложение, което обслужва автобусната индустрия, където професионалистите в индустрията и широката общественост могат да разгледат най-новите автомобили, за да излязат от най-добрите производители, както и да чуят най-новите индустриални новини. Бизнесът е основната цел на събитието, тъй като посетителите откриват нови доставчици на превозни средства или се срещат с експерти от индустрията за пътнически превози. Така че, ако търсите място, където ще видите модерни мини и мидибуси, не забравяйте да дойдете в Бирмингам, Великобритания.

Акценти от миналото издание

  •  280 изложители
  •  Повече от 9000 посетители
  •  25 000 м² обща изложбена площ
  •  55% от присъстващите са били на ръководни длъжности в техните организации
  •  Бяха представени 40 държави

Логистиката

Изданията се провеждат на всеки две години и се провеждат в продължение на три дни в Националния изложбен център (The NEC). Diversified Communications UK служи като официален организатор на събитието. Работното време е от 9:30 ч. Сутринта до 17:30 ч. Следобед, въпреки че те са ограничени за търговски посетители и могат да бъдат променени.

Аудитория и статистика

Не можете да си позволите да пропуснете да присъствате на Euro Bus Expo, тъй като ще поставяте продуктите си до марки като City Sightseeing, First, Go-Ahead, National Express, Megabus и Stagecoach. Това само изгражда разпознаване на имена и силна репутация за вашата компания, тъй като ще се срещате с най-добрите купувачи в сектора. Нещо повече, има и голяма група експерти, които присъстват на събитието в немалка част благодарение на театър Masterclass. Още повече причината да резервирате хотел в Бирмингам днес.

Най-добрите хотелски цени за Euro Bus Expo

Trade Fair Trips Ltd гарантира, че вашето бизнес пътуване е планирано до последния детайл и отговаря на вашия бюджет. Открийте най-достъпните хотелски цени за Euro Bus Expo и резервирайте хотели близо до NEC за няколко часа. Нещо повече Trade Fair Trips Ltd може да помогне с логистиката на всички въпроси. Помолете ни да инсталираме вашата изложбена кабина и да резервираме съоръжения за срещи с подходящите AV технологии за вашите нужди. Всичко е възможно при нас!

Full list of
hotels for
Euro Bus Expo

How to get to Euro Bus Expo

Similar trade shows