Your free enquiry
ESSEN MOTOR SHOW

ESSEN MOTOR SHOW

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Messe Essen GmbH
Event website
Event website:
ESSEN MOTOR SHOW
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за ESSEN MOTOR SHOW

Messe Essen ще бъде домакин на 55-ото издание на Essen Motor Show, което ще се проведе на живо. Най-голямото автомобилно изложение в Германия ще се състои между 02.12.2023 и 10.12.2023 с предпремиера на 01.12.2023. Messe Essen няма да разполага с превантивни мерки за защита от Ковид-19 в пълно съответствие с най-новите правителствени разпоредби. Това се дължи на премахването от страна на Бундестага на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Въведение в събитието

Essen Motor Show е най-посещаваното международно изложение за моторни спортове, мотоциклети, тунинг, класически автомобили и авточасти. То е разделено на пет тематични секции, в които се представят нови продукти и иновации при автомобилите и мотоциклетите. Това е мястото, на което се очертават тенденциите, срещат се производители, състезатели, мениджъри, търговци, любители на тунинга, автомобилните и моторни спортове. Събитието е съпътствано от множество демонстрации, състезания и концерти. С времето Essen Motor Show се превърна във водещо търговско изложение, изключително подходящо за сключване на сделки и създаване на нови бизнес контакти. Тази година се очаква изложителите да са над 500, а посетителите около 360 000.

Търсите място за настаняване в Есен?

Essen Motor Show се провежда в Есен, Германия и се рганизира всяка година. Резервирайте хотел за Essen Motor Show с нас. Настаняване в най-добрите хотели в Есен, онлайн хотелски резервации, летищен трансфер, кола под наем, конферентна зала – ще се погрижим за всичко, свързано с удобното ви пътуване и ползотворния ви престой в Есен. Услугите ни са безплатни за вас, спестяват ви време и ви позволяват да се съсредоточите върху бизнес представянето си. Обадете ни се, ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания.

Минали издания

ESSEN MOTOR SHOW 2021

Между 26-ти ноември и 5-ти декември 2021 се проведе специалното издание на ESSEN MOTOR SHOW. Форматът на събитието беше "лице в лице", като бяха въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Сред тях беше и строгата 3G политика за влизане. Това включваше, участниците да покажат паспорти за ваксинация, отрицателни резултати от тестове или доказателство за възстановяване, преди да влязат на мястото на събитието. Въпреки продължаващата пандемия изданието събра около 100 000 посетители и 400 изложители.

ESSEN MOTOR SHOW 2022

Изданието на ESSEN MOTOR SHOW за 2022 се проведе като изложение "лице в лице" между 03.12.2022 и 11.12.2022. То се състоя в Messe Cologne, като мястото не включваше мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. На събитието присъстваха над 200 000 посетители и около 500 изложители от 13 държави.

Full list of
hotels for
ESSEN MOTOR SHOW

Book Now
How to get to ESSEN MOTOR SHOW
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

40 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

25 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

Similar trade shows