Your free enquiry
EQUITANA

EQUITANA

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
EQUITANA
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за EQUITANA

Изданието на EQUITANA за 2023 ще се проведе между 09.03.2023 и 15.03.2023. Messe Essen отново ще бъде домакин на събитието, което ще се проведе като изложение на живо. Понастоящем в Германия не са въведени национални ограничения по отношение на Ковид-19 поради премахването на тези политики през април 2022. Участниците ще бъдат посъветвани да следват препоръчителни стъпки, като например да носят хирургически маски. При пристигането си в страната посетителите трябва да имат предвид, че от тях няма да се изисква да показват 3G документи за влизане. И все пак, ако страната им на отпътуване или на транзитно преминаване се намира в район със рисков вариант на вируса, те ще трябва да се подложат на карантина за 14 дни. Понастоящем няма райони с подобно обозначение.

Представяне на EQUITANA

Equitana е международно изложение за отглеждане на коне и конни спортове, което се провежда на всеки две години в Есен, Германия. Събитието е измежду важните за бранша и на него може да се намери или дискутира всичко, свързано с коневъдство, езда, конни спортове. Изложителите представят оборудване, екипировка, иновативни системи, улесняващи гледането на животните. Очаква се изложението да бъде посетено от около 200 000 професионалисти. Това го превръща в изключително място за създаване на контакти и партньорства. Посетете го и вие.

Все още можете да намерите хотели за изложението Equitana, но ще ви бъде доста трудно и ще отнеме време. Приемете нашата помощ – „Трейд Феър Трипс” ЕООД, специалисти в организацията на бизнес пътувания. Разполагаме с отлична база данни с хотели в Есен. Ще направим вашите онлайн хотелски резервации. Ще осигурим трансфера ви от и до летището и ще организираме придвижването ви из града. По ваше желание можем да ви наемем автомобил или да ви информираме за най-удобните за целите ви линии на обществения транспорт. Да ви осигурим зала за преговори или, в случай, че сте изложител, да ви направим уникален щанд, също ще е удоволствие за нас. Потърсете ни.

Предишни издания

2022

EQUITANA 2022 се проведе като изложение на живо в Messe Essen от 07.04.2022 до 13.04.2022. По време на изданието събитието почете своята 50-годишнина и в него участваха 450 изложители и 101 000 търговски посетители.

Full list of
hotels for
EQUITANA

Book Now
How to get to EQUITANA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

40 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

25 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

Similar trade shows