Your free enquiry
EQUIP AUTO

EQUIP AUTO

Paris ,France
индустрия
индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer :
Comexposium
Event website
Event website :
EQUIP AUTO
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Всеки основен участник в автомобилния сектор се стича във френската столица, за да проучи най-новите продукти за ремонт, поддръжка и сервиз, представени на EQUIP AUTO. Продуктовото портфолио обхваща пълната верига за обработка от каросерии и бои до автомивки и автомобилни инструменти. Comexposium създаде приобщаващо събитие, което надхвърля пътническите автомобили и изследва строителни превозни средства, камиони и селскостопанска техника.

Акценти

  • Каросерия и бои
  • Аксесоари и оборудване
  • Автомивка и зони за обслужване
  • Ремонти и поддръжка
  • Услуги

Логистиката

Международният търговски панаир се провежда в Париж, Франция на всеки две години и изданията продължават пет дни поред, където изложителите могат да генерират потенциални клиенти за продажби и да се информират за технологичния напредък, постигнат по цялата верига на стойността. Посетителите на търговски обекти се допускат до Парижкото изложение Porte de Versailles от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед с приключване на деня на закриване в 17:00 ч.

Аудитория и статистика

Докоснахме колко разнообразен е EQUIP AUTO и това се вижда най-добре в разбивката на етажа на шоуто на 7 тематични и посетителски пътеки при поискване. Това подобрява движението на краката и гарантира, че лесно и последователно се срещате със сериозни купувачи. В крайна сметка този търговски панаир е сред големите платформи за обществени поръчки в индустрията, което може да бъде засвидетелствано от участието на BERNER, CONTINENTAL, LACOUR, LIQUI MOLY, SICAM с BEISSBARTH и WERTHER.

Достъпно настаняване в близост до Paris Expo Porte de Versailles

Trade Fair Trips Ltd е правилният вариант за резервиране на настаняване за търговски панаири. Ние работим с много хотели в Париж и можем да ви предоставим най-добрите оферти на всяка цена. Всичко е толкова просто. Изпратете ни бюджет и колко стаи имате нужда. След няколко часа връщаме списък с най-подходящите хотели в близост до Paris Expo Porte de Versailles. Нещо повече, можете да разчитате на Trade Fair Trips ltd за цял набор от услуги. Ние можем да резервираме съоръжения за срещи за презентации, както и да инсталираме вашата панаирна кабина.

Full list of
hotels for
EQUIP AUTO

Book Now
How to get to EQUIP AUTO

Similar trade shows