Most booked hotels
Your free enquiry
EQUIP AUTO

EQUIP AUTO

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Comexposium
Event website
Event website:
EQUIP AUTO
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на EQUIP AUTO за 2022 ще бъде организирано като събитие на живо между 18-ти и 22-ри октомври 2022. Мястото на провеждане ще бъде Paris Expo Porte des Versailles и то няма да включва мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения и рестрикции, свързани с пътуванията.

Въведение

Всеки основен участник в автомобилния сектор се стича във френската столица, за да проучи най-новите продукти за ремонт, поддръжка и сервиз, представени на EQUIP AUTO. Продуктовото портфолио обхваща пълната верига за обработка от каросерии и бои до автомивки и автомобилни инструменти. Comexposium създаде приобщаващо събитие, което надхвърля пътническите автомобили и изследва строителни превозни средства, камиони и селскостопанска техника.

Акценти

  • Каросерия и бои
  • Аксесоари и оборудване
  • Автомивка и зони за обслужване
  • Ремонти и поддръжка
  • Услуги

Логистиката

Международният търговски панаир се провежда в Париж, Франция на всеки две години и изданията продължават пет дни поред, където изложителите могат да генерират потенциални клиенти за продажби и да се информират за технологичния напредък, постигнат по цялата верига на стойността. Посетителите на търговски обекти се допускат до Парижкото изложение Porte de Versailles от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед с приключване на деня на закриване в 17:00 ч.

Аудитория и статистика

Докоснахме колко разнообразен е EQUIP AUTO и това се вижда най-добре в разбивката на етажа на шоуто на 7 тематични и посетителски пътеки при поискване. Това подобрява движението на краката и гарантира, че лесно и последователно се срещате със сериозни купувачи. В крайна сметка този търговски панаир е сред големите платформи за обществени поръчки в индустрията, което може да бъде засвидетелствано от участието на BERNER, CONTINENTAL, LACOUR, LIQUI MOLY, SICAM с BEISSBARTH и WERTHER.

Достъпно настаняване в близост до Paris Expo Porte de Versailles

Trade Fair Trips Ltd е правилният вариант за резервиране на настаняване за търговски панаири. Ние работим с много хотели в Париж и можем да ви предоставим най-добрите оферти на всяка цена. Всичко е толкова просто. Изпратете ни бюджет и колко стаи имате нужда. След няколко часа връщаме списък с най-подходящите хотели в близост до Paris Expo Porte de Versailles. Нещо повече, можете да разчитате на Trade Fair Trips ltd за цял набор от услуги. Ние можем да резервираме съоръжения за срещи за презентации, както и да инсталираме вашата панаирна кабина.

Предишни издания

EQUIP AUTO 2022

Изданието за 2022 се проведе в Porte de Versailles от 18-ти до 22-ри октомври 2022. То привлече 78 280 посетители и около 1000 компании изложители, като 45% от изложителите присъстваха за първи път. Поради отпадането на вътрешните ограничения на страната, свързани с пандемията, на мястото на провеждане не бяха въведени мерки за защита от Ковид-19.

Full list of
hotels for
EQUIP AUTO

How to get to EQUIP AUTO

Similar trade shows