Your free enquiry
eMOVE360° EUROPE

eMOVE360° EUROPE

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
eMOVE360° EUROPE
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за eMove360° EUROPE

Изданието на eMove360° EUROPE за 2023 ще бъде организирано като търговско изложение "лице в лице" в Messe Berlin. Датите за провеждане на изложението на живо са определени между 17.10.2023 и 19.10.2023. Мястото на провеждане няма да разполага с предпазни мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва ограниченията, свързани с пандемията. 

Представяне

eMOVE360° EUROPE е международно изложение за суровини и материали, олекотен дизайн, обработка на метали, авиация и роботика – всичко, свързано с продуктов инженеринг. Изложителите са водещи производители, дистрибутори, експерти по робототехника. Те представят нови решения и продукти – леки конструкции, метали, иновативни материи, смоли, добавки, средства за защита от корозия, etc. Посетителите са търговци, инженери, дизайнери, конструктори на автомобили, инженери. Очаква се общият брой на посетителите да е около 12 000. 

Резервирайте хотели или апартамент онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Ние ще ви предложим подходящите за изложението хотели, съобразени с вашия бюджет и изисквания. Ще организираме трансфера ви от и до летището, придвижването ви в града (осигуряваме кола под наем или информация и предварително изготвени маршрути за обществения транспорт). В случай, че ви е необходима, можем да наемем и конферентна зала. Целта ни е да направим пътуването и престоя ви в Мюнхен удобни и да създадем условия за отличното ви бизнес представяне. Услугите ни са безплатни за вас. Резервирайте хотел за eMOVE360° EUROPE с помощта на професионалистите в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания.

 eMove360° EUROPE Предишни издания

Издание от 2021

Messe Munich беше домакин на изданието на eMove360° EUROPE за 2022, което се състоя между 16-ти и 18-ти ноември 2021. Мястото на провеждане на събитието приложи строги мерки за превенция на Covid-19. Преди да влязат в сградата, участниците трябваше да покажат документи като отрицателни резултати от тестове. Това се дължи на 3G политиката за влизане, която беше въведена с цел защита на 153 изложители, както и на участниците.

Издание от 2022

Над 200 изложители от 19 държави участваха в eMove360° EUROPE 2022, което се проведе на живо в Messe Berlin от 5-ти до 7-ми октомври 2022. На изложението също така присъстваха 5280 посетители. 52% от фирмите изложители и 45% от посетителите пристигнаха от чужбина.

Full list of
hotels for
eMOVE360° EUROPE

Book Now
How to get to eMOVE360° EUROPE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows