Your free enquiry
electronica

electronica

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Електроника, Системи в реално време и вградени системи
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
electronica
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието Electronica 2024

Electronica 2024 е планирана да се проведе между 12.11.2024 и 15.11.2024 в Messe Munich. Събитието на живо няма да включва мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че страната премахна ограниченията, свързани с пандемията, включително тези, които засягат международните пътувания. Мюнхен, Германия, ще се изпълни с хиляди търговски посетители, готови да продължат там, откъдето разговорът последно е спрял, и да генерират бизнес. Това е силата на търговските изложения и дори пандемията не може да спре провеждането им.

Въведение

Елате и изпробвайте пълната гама от решения, продукти и части в сектора на електрониката в Electronica. Международното изложение, проведено в Мюнхен, Германия, е еталонно събитие, което държи здраво пръстите си на пулса на технологичните иновации, тъй като Electronica често е първата сцена за компаниите, които дебютират с нови продукти. Богатството от продукти е удивително, тъй като портфолиото се простира до индустриални системи за контрол, изчисления, решения за отстраняване на грешки, безжични технологии, захранвания, полупроводници, сензори, продукти с микрочипове, решения за електронна мобилност и др.

Акценти

  • Автомобили – в този сектор можете да видите най-новите технологии в е-мобилността и компонентите.
  • Безжична връзка – в тази област ще бъдат представени някои водещи технологии за телевизори, мобилни телефони и лаптопи.
  • Вградени системи – основните теми ще бъдат индустриални системи за управление, изчисление, решения за отстраняване на грешки.
  • Иновативни и динамични сектори – тук можете да намерите най-новите решения в областта на сигурността, осветлението, енергийната ефективност и други.
  • Интердисциплинарни изложбени теми – в този сектор ще срещнете експерти по полупроводници, сензори, продукти с микрочипове, захранвания и други!

Логистиката

Изданията се организират на всеки две години от Messe München GmbH, което също така е и домакин, и продължават общо четири дни. Търговците се допускат от 09:00 до 18:00 часа. Само в последния ден събитието затваря по – рано, в 17:00 ч.

Публика и статистика

Electronica процъфтява като платформа за доставки, поради което виждате такъв интерес от купувачи в множество индустрии, от автомобилния сектор до вградени системи. Има и голям набор от позиции в компаниите, тъй като търговските посетители работят като разработчици до висшето ръководство. Също така си струва да се отбележи, че Electronica тласка сектора по-нататък като концентрационна точка на изследвания и опит, подкрепена от обширната програма, която провежда конференции и форуми.

Достъпно хотелско настаняване в близост до Electronica

Ако желаете бизнес пътуването ви да бъде в ръцете на истински специалисти, трябва да възложите цялото планиране на Trade Fair Trips Ltd. Ние работим с много недвижими имоти в Мюнхен, Германия, така че ще получите най-достъпните хотелски цени за Electronica. Изпратете ни прогнозния си бюджет и ние ще осигурим правилните хотели близо до Messe München за няколко часа. След като резервирате стаите си, можете да преминете към други логистични задачи като резервиране на зали за срещи и организиране на монтирането на вашия щанд. И двете са услуги, които предлагаме на изключителни цени.

Trade Fair Trips Ltd се утвърди като лидер за организиране на работни пътувания. Ако имате нужда от хотел, искате да резервирате зала за срещи, или имате нужда от професионална помощ за монтиране на изложбения ви щанд, нашият екип е насреща. Ще се съобразим с вашия личен бюджет и ще ви предложим най-добрите оферти за всички услуги, за да проведете едно успешно бизнес пътуване. 

Какво се случи по време на предишните издания на electronica?

2018

Electronica 2018 отбеляза нов рекорд по участие за събитието. На търговското изложение, което се проведе между 13.10.2018 и 16.10.2018 в Messe Munich, се представиха 81 471 посетители и 3124 изложители. Това надхвърли показателите за участие от предишните издания. Сред централните теми на изложението бяха blockchain, AI и медицинска електроника.

2022

Electronica 2022 отново потвърди водещата позиция на събитието в електронната индустрия. В събитието на живо, проведено между 15,11,2022 и 18,11,2022, участваха около 70 000 посетители от приблизително 100 нации и 2 144 изложители от 48 държави. 64% от компаниите изложители и 54% от посетителите представиха чужда държава.

Full list of
hotels for
electronica

Book Now
How to get to electronica

Similar trade shows