Your free enquiry
electronica

electronica

Munich ,Germany
индустрия
индустрия:
Електроника, Системи в реално време и вградени системи
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
electronica
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Елате и изпробвайте пълната гама от решения, продукти и части в сектора на електрониката в Electronica. Международното изложение, което се провежда в Мюнхен, Германия, е еталонно събитие, което държи пръстите си здраво върху пулса на технологичните иновации, тъй като Electronica често е първият етап за компаниите да дебютират нови продукти. Богатството от продукти е изумително, тъй като портфолиото се разпростира върху индустриални системи за управление, изчисления, решения за отстраняване на грешки, безжични технологии, захранвания, полупроводници, сензори, продукти с микрочип, решения за електронна мобилност и други.

Акценти

  • Автомобили - в този сектор можете да видите най-новите технологии в електронната мобилност и компоненти.
  • Безжична връзка - в тази област ще бъдат представени някои от трендовите технологии за телевизори, мобилни телефони и лаптопи.
  • Вградени системи - основните теми ще бъдат индустриални системи за контрол, изчисления, решения за отстраняване на грешки.
  • Иновативни и динамични сектори - можете да намерите най-новите решения в областта на сигурността, осветлението, енергийната ефективност и други теми тук.
  • Интердисциплинарни изложбени теми - в този сектор ще срещнете експерти в областта на полупроводниците, сензорите, микрочип продуктите, захранванията и много други!

Логистиката

Изданията се изготвят на всеки две години от Messe München GmbH, което също е удвояващо място като домакин и трае общо четири дни. Посетителите на търговски обекти се допускат от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед. Само в последния ден се предвижда по-ранно време за затваряне в 17:00 ч.

Аудитория и статистика

Electronica процъфтява като платформа за обществени поръчки, поради което виждате такъв интерес от страна на купувачите в различни индустрии от автомобилния сектор до вградените системи. Също така има голям набор от позиции в компаниите, тъй като търговските посетители работят като разработчици до такива във висшето ръководство. Също така си струва да се отбележи, че Electronica тласка сектора по-нататък като център за концентрация на изследвания и експертни познания, подкрепени от обширната програма, която провежда конференции и форуми.

Изгодно настаняване в хотел близо до Electronica

Ако искате вашето бизнес пътуване да бъде в ръцете на истински експерти, трябва да предадете цялото планиране на Trade Fair Trips Ltd. Ние работим с много имоти в Мюнхен, Германия, за да получите най-достъпните хотелски цени за Electronica. Изпратете ни приблизителния си бюджет и ние ще осигурим правилните хотели близо до Messe München за часове. След като резервирате стаите си, можете да преминете към други логистични задачи като резервиране на съоръжения за срещи и организиране на инсталацията на вашия щанд. И двете са услуги, които предлагаме на изключителни цени.

Full list of
hotels for
electronica

Book Now
How to get to electronica

Similar trade shows