EICMA Moto
EICMA Moto

EICMA Moto

New Date
9 ное 2021 - 14 ное 2021
Italy , Milan

General Information

Organizer

Fiera Milano S.p.A.

Event website

EICMA Moto

Frequency

1 year

EICMA Moto Map

Past Editions

5 - 10 Nov EICMA Moto 2019

6 - 11 Nov EICMA MOTO 2018

7 - 12 Nov EICMA MOTO 2017

10 - 13 Nov EICMA MOTO 2016

19 - 22 Nov EICMA MOTO 2015

EICMA Moto е най-голямото международно изложение за мотоциклети. Това е едно от най-важните събития в света на мотоциклетите и задължително както за специалисти в областта, така и за почитатели на мотоциклетите. 74-тото издание на EICMA Moto – Световното изложение за мотоциклети, ще се проведе в Панаирния център Fiera Milano Rho.

Продуктовите категории на показ по време на изложението включват: градски мотоциклети, ATB, MTB и състезателни мотори; носещи велосипеди; мопеди; скутъри; препарати и багрила; масла и лубриканти, и др.

Специално обособените зони на панаира тази година ще бъдат следните: Eicma Custom – за висококачествени ръчноизработени мотоциклети, автентични Kustom Kulture продукти; Eicma Green Planet – посветена на устойчивата мобилност, Eicma Safety Area и MotoLive Arena.

Когато се налага да търсите качествени заведения за настаняване за бизнес събития, Трейд Феър Трипс ЕООД несъмнено е вашият най-добър партньор. Ние разполагаме с разнообразие от специални оферти в Милано и очакваме с нетърпение да организираме вашата резервация вместо вас, затова свържете се с нас още сега, за да резервирате своя хотел за EICMA Moto с отстъпка!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА