Your free enquiry
EICMA Moto

EICMA Moto

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website:
EICMA Moto
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за EICMA Moto

Новите дати за EICMA Moto са от 07.11.2023 до 12.11.2023. Домакин на изложението ще бъде Fiera Milano. Изложението ще се проведе в отсъствието на стриктно прилаган план за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната, включително и тези за международните пътувания.

Въведение

EICMA Moto притежава отличието като най-голямото международно изложение за мотоциклети. Това е едно от най-важните събития в света на мотоциклетите и е задължително за посещение както за професионалисти, така и за ентусиасти на мотоциклети. Тук публиката може да се учуди на най-новите модели превозни велосипеди, градски велосипеди, ATB, MTB, състезателни велосипеди, електронни велосипеди, мотопеди и скутери, както и да получи достъп до пълния набор от части и аксесоари.

Акценти

  • Градски велосипеди, ATB, MTB и състезателни велосипеди;
  • Велосипеди превозвачи;
  • Електронни велосипеди; Мотопеди;
  • Скутери;
  • Форми и багрила;
  • Масла и смазки и др.

Логистиката

Организирани от EICMA, изданията се провеждат всяка година в Милано, Италия и продължават общо шест дни. Fiera Milano Rho допуска търговски посетители през първите два дни, а след това е отворена за широката публика през последните четири дни. 

Работното време за търговските посетители е от 08:30 сутринта на първия ден и 09:00 ч. На втория до 18:30 ч. И за двата дни. За широката общественост работното време започва от 09:30 ч. За всички дни до 18:30 ч. Следобед. Единственото изключение е четвъртият ден, когато времето за затваряне е в 22:00 часа.

Аудитория и статистика

В EICMA Moto има какво да се насладите като посетител и изложител. Организаторите са се погрижили да има наситена програма и специални предавания като EICMA Moto Custom, EICMA Moto Green Planet, EICMA Moto Safety Area и MotoLive Arena. Още повече причини да инвестирате във вашата хотелска резервация за EICMA Moto.

Най-добрите хотелски цени в близост до Fiera Milano Rho

Що се отнася до намирането на качествено настаняване за търговски изложения, Trade Fair Trips Ltd е вашият краен партньор. Имаме различни специални предложения в Милано и с нетърпение очакваме да организираме вашата резервация за вас. Получавате ползите от хотели в близост до Fiera Milano Rho, достъп до обществен транспорт и идеална цена - всичко в едно. Една консултация е достатъчна, за да се осигурят най-добрите хотелски цени за EICMA Moto. Чрез нас можете също така да получите инсталация на щанда и да резервирате места за срещи.

Предишни издания на EICMA Moto

Издание 2021

Изданието на EICMA Moto за 2021 се проведе между 23-ти и 28-ми ноември 2021. Събитието се проведе във Fiera Milano като изложение "лице в лице". За да се гарантира безопасността на 342 844-те участници, мястото на събитието разполагаше с най-съвременните мерки за превенция на Ковид-19. 3G политиката за влизане и задължителните медицински маски за лице бяха сред въведените предпазни мерки. От участниците се изискваше да представят документи като отрицателни резултати от тестове, преди да бъдат допуснати до мястото на събитието. На закрити места, като например изложбените зали, също се изискваше да носят хирургически маски за лице. На изложението присъстваха 28 841 професионалисти в областта на търговията, както и 45 127 журналисти.

Издание 2022

Изданието на EICMA Moto за 2022 надхвърли показателите за участие на предишното издание. Търговското изложение на живо, който се проведе между 08.11.2022 и 13.11.2022 във Fiera Milano, се отличаваше с общо увеличение на посещаемостта с 38% в сравнение с 2021. Над 473 000 участници посетиха мястото на провеждане. Това включваше 1370 изложители от 45 държави (59% бяха от чужбина) и над 6900 медийни специалисти (38% бяха от чужбина). Освен това изложението беше посетено от 38 747 търговски посетители (51% от чужбина). Това представляваше увеличение с 35% в сравнение с предишното издание. На мястото на провеждане не бяха въведени мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Full list of
hotels for
EICMA Moto

Book Now
How to get to EICMA Moto
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

By car
By car:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

Similar trade shows