EICMA Moto е най-голямото международно изложение за мотоциклети. Това е едно от най-важните събития в света на мотоциклетите и задължително както за специалисти в областта, така и за почитатели на мотоциклетите. 74-тото издание на EICMA Moto – Световното изложение за мотоциклети, ще се проведе в Панаирния център Fiera Milano Rho.

Продуктовите категории на показ по време на изложението включват: градски мотоциклети, ATB, MTB и състезателни мотори; носещи велосипеди; мопеди; скутъри; препарати и багрила; масла и лубриканти, и др.

Специално обособените зони на панаира тази година ще бъдат следните: Eicma Custom – за висококачествени ръчноизработени мотоциклети, автентични Kustom Kulture продукти; Eicma Green Planet – посветена на устойчивата мобилност, Eicma Safety Area и MotoLive Arena.

Когато се налага да търсите качествени заведения за настаняване за бизнес събития, Трейд Феър Трипс ЕООД несъмнено е вашият най-добър партньор. Ние разполагаме с разнообразие от специални оферти в Милано и очакваме с нетърпение да организираме вашата резервация вместо вас, затова свържете се с нас още сега, за да резервирате своя хотел за EICMA Moto с отстъпка!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА