EICMA Moto
EICMA Moto

EICMA Moto

New Dates
23 ное 2021 - 28 ное 2021
Italy , Milan

General Information

Organizer

Fiera Milano S.p.A.

Event website

EICMA Moto

Frequency

1 year

EICMA Moto Map

Past Editions

5 - 10 Nov EICMA Moto 2019

6 - 11 Nov EICMA MOTO 2018

7 - 12 Nov EICMA MOTO 2017

10 - 13 Nov EICMA MOTO 2016

19 - 22 Nov EICMA MOTO 2015

Въведение

EICMA Moto притежава отличието като най-голямото международно изложение за мотоциклети. Това е едно от най-важните събития в света на мотоциклетите и е задължително за посещение както за професионалисти, така и за ентусиасти на мотоциклети. Тук публиката може да се учуди на най-новите модели превозни велосипеди, градски велосипеди, ATB, MTB, състезателни велосипеди, електронни велосипеди, мотопеди и скутери, както и да получи достъп до пълния набор от части и аксесоари.

Акценти

  • Градски велосипеди, ATB, MTB и състезателни велосипеди;
  • Велосипеди превозвачи;
  • Електронни велосипеди; Мотопеди;
  • Скутери;
  • Форми и багрила;
  • Масла и смазки и др.

Логистиката

Организирани от EICMA, изданията се провеждат всяка година в Милано, Италия и продължават общо шест дни. Fiera Milano Rho допуска търговски посетители през първите два дни, а след това е отворена за широката публика през последните четири дни. 

Работното време за търговските посетители е от 08:30 сутринта на първия ден и 09:00 ч. На втория до 18:30 ч. И за двата дни. За широката общественост работното време започва от 09:30 ч. За всички дни до 18:30 ч. Следобед. Единственото изключение е четвъртият ден, когато времето за затваряне е в 22:00 часа.

Аудитория и статистика

В EICMA Moto има какво да се насладите като посетител и изложител. Организаторите са се погрижили да има наситена програма и специални предавания като EICMA Moto Custom, EICMA Moto Green Planet, EICMA Moto Safety Area и MotoLive Arena. Още повече причини да инвестирате във вашата хотелска резервация за EICMA Moto.

Най-добрите хотелски цени в близост до Fiera Milano Rho

Що се отнася до намирането на качествено настаняване за търговски изложения, Trade Fair Trips Ltd е вашият краен партньор. Имаме различни специални предложения в Милано и с нетърпение очакваме да организираме вашата резервация за вас. Получавате ползите от хотели в близост до Fiera Milano Rho, достъп до обществен транспорт и идеална цена - всичко в едно. Една консултация е достатъчна, за да се осигурят най-добрите хотелски цени за EICMA Moto. Чрез нас можете също така да получите инсталация на щанда и да резервирате места за срещи.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА