Drupa
Drupa

Drupa

New Dates
28 май 2024 - 7 юни 2024
Germany , Düsseldorf

General Information

Organizer

Messe Dusseldorf GmbH

Event website

Drupa

Frequency

4 years

Drupa Map

Past Editions

31 May - 10 Jun DRUPA 2016

Предвид несигурността по време на пандемията, организаторите на drupa 2021 взеха трудното решение да отменят изданието на живо и да го заменят с виртуално. Следващото физическо събитие ще се проведе през 2024 година, а датите са известни - между 28 май и 7 юни.

Въведение

Печатните медии продължават да се развиват и променят, за да се конкурират с изискванията за устойчивост и новите предизвикателства, породени от популярността на индустрията на цифровите медии. Единственият етап, в който изложителите могат да влияят на тенденциите и барабанния бизнес, е Drupa, което е международното изложение, посветено на напредъка в технологията на обработка. Посетителите се наслаждават на пълния спектър от съвременни решения за функционален печат, производство на опаковки, многоканален печат, зелен печат и 3D печат.

Акценти

  • Функционален печат
  • Производство на опаковки
  • Многоканален печат
  • 3D печат
  • Зелен печат

Логистиката

Изданията се провеждат в Дюселдорф, Германия на всеки четири години, които попадат в четни години. Допускат се търговски посетители и представители на широката публика. Messe Düsseldorf GmbH е официалният организатор и домакин. Програмата продължава единадесет дни, а работното време за първите девет дни е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Последните дни завършват един час по-рано в 17:00 следобед.

Аудитория и статистика

Drupa винаги е служил като основна платформа за обществени поръчки и е доказано, че половината купувачи, които присъстват, го правят с намерението да направят дългосрочни инвестиции. Изложителите са в състояние да диверсифицират своите потоци от приходи, тъй като посетителите представляват различни индустрии - потребителски и луксозни стоки, козметика, банково дело и технологии за сигурност.

Иновациите са вторият компонент, допринесъл за успеха на събитието. DRUPA Hot Spots и dna - drupa следващата възраст са две от специалните предавания, които разкриват следващото поколение технологии.

Достъпни хотелски стаи близо до Дюселдорф, Германия

Не искате да пропуснете това, затова резервирайте хотелите си за Drupa още днес чрез Trade Fair Trips ltd. Работим с хотели от целия ценови спектър в Дюселдорф, Германия. Това ви позволява за нула време да резервирате хотели на достъпни цени в близост до Messe Dusseldorf. След като приключите с престоя си в хотела, накарайте ни да се справим с вашата справедлива инсталация на щанда. Можем да резервираме и съоръжения за срещи!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА