Your free enquiry
Drupa

Drupa

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Книги, Хартия, Печат, Графичен дизайн
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
Drupa
Frequency
Frequency:
4 years

Предвид несигурността по време на пандемията, организаторите на drupa 2021 взеха трудното решение да отменят изданието на живо и да го заменят с виртуално. Следващото физическо събитие ще се проведе през 2024 година, а датите са известни - между 28 май и 7 юни.

Въведение

Печатните медии продължават да растат и да се променят, за да се конкурират с изискванията за устойчивост и новите предизвикателства, породени от популярността на индустрията на дигиталните медии. Единственият етап, на който изложителите могат да влияят на тенденциите и да развиват бизнеса, е в Drupa, което е международното изложение, посветено на напредъка в технологиите за обработка. Посетителите се наслаждават на пълния спектър от авангардни решения за функционален печат, производство на опаковки, многоканален печат, зелен печат и 3D печат. 

Акценти

  • Функционален печат
  • Производство на опаковки
  • Многоканален печат
  • 3D печат
  • Зелен печат
  • Логистиката

Изданията се провеждат в Дюселдорф, Германия на всеки четири години, които се падат на четни години. Допускат се търговски посетители и граждани. Messe Düsseldorf GmbH е официалният организатор и домакин. Програмата продължава единадесет дни, а работното време за първите девет дни е от 10:00 до 18:00 часа. Последните дни приключват един час по-рано в 17:00ч. 

Аудитория и статистика

Drupa винаги е служила като основна платформа за обществени поръчки и е доказано, че половината от клиентите, които присъстват, го правят с намерението да направят дългосрочни инвестиции. Изложителите също са в състояние да диверсифицират потоците си от приходи, тъй като посетителите представляват различни индустрии – потребителски и луксозни стоки, козметика, банкиране и технологии за сигурност. Иновацията е вторият компонент, който е допринесъл за успеха на събитието. DRUPA Hot Spots и dna - drupa next age са две от специалните предавания, които разкриват следващото поколение технологии. 

Достъпни хотелски стаи близо до Дюселдорф, Германия

Не искате да пропуснете това събитие, така че резервирайте своите хотели за Drupa още днес чрез Trade Fair Trips Ltd. Ние работим с хотели в целия ценови спектър в Дюселдорф, Германия. Това ви позволява да получите достъп до достъпни хотели в близост до Messe Düsseldorf за нула време. След като приключите с престоя си в хотела, обърнете се към Trade Fair Trips ltd, за да ви помогне с вашия търговски щанд. Можем също да резервираме вашите помещения за срещи!

Full list of
hotels for
Drupa

Book Now
How to get to Drupa

Similar trade shows