Your free enquiry
Drinktec

Drinktec

Munich ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
Drinktec
Frequency
Frequency:
4 years

Последни новини относно Drinktec 2022

Drinktec няма да бъде отменен по време на пандемията от коронавирус. Провеждано на всеки четири години, изданието за 2022 ще се състои между 12-ти и 16-ти септември в Messe Munich в Мюнхен, Германия. Посетителите могат да очакват строги мерки за безопасност и превенция на коронавируса. Това ще включва най-новата политика за влизане в сградата и регламент за социално дистанциране. Понастоящем посетителите ще трябва да покажат преди влизане документи като отрицателни резултати от изследвания. Освен това те ще трябва да спазват социална дистанция от 1,5 до 2 метра. Поради ограниченията за пътуване, които Германия въведе, за да предотврати заразяването с Ковид-19, участниците ще трябва да покажат своите 3G документи за допускане при пристигане в страната.

Въведение

Ако има едно международно търговско изложение за сектора на напитките, на което трябва да присъствате, това е събитието Drinktec. То вдъхновява клиентите от цялата верига на стойността с всички най-нови вкусове, утвърдени марки и технологични иновации. Изложбите включват енергийни напитки, чай и кафе, вино, бира и спиртни напитки, сокове, мляко и напитки на базата на кисело мляко. 

Акценти

  • Бира;
  • Вино;
  • Настроение;
  • Напитки на базата на мляко и кисело мляко;
  • Сокове;
  • Чай и кафе;
  • Енергийни напитки;

Логистиката

Програмирането се извършва в продължение на пет дни веднъж на всеки четири дни и изданията съвпадат с масла + мазнини. Messe München GmbH изпълнява двойна роля като официален организатор и като домакин на събитието.

На събитието се допускат както професионални специалисти в областта, така и широката публика. Вратите се отварят всеки ден в 09:00 сутринта и затварят в 18:00 следобед, въпреки че тези часове подлежат на промяна с наближаването на събитието. 

Аудитория и статистика

Drinktec има нещо повече от богатото продуктово разнообразие. Това събитие има дълга история, тъй като започна като част от Deutsche Brauerei Ausstellung, преди да се отдели в Interbau и след това в собствена отделна организация. Именно тази история направи Drinktec домакин на германското първенство на пивоварите-любители. В допълнение, търговските посетители имат достъп до страхотни програмни елементи като Place2beer, Innovation Flow Lounge и PRO FachHANDEL. 

Достъпни хотелски цени близо до Messe München

Не отлагайте момента, за да направите хотелски резервации за Drinktec и се консултирайте с нас за най-добрите оферти на пазара. Разполагаме с опитен екип, който може да направи за вас изгодни резервации, с най-достъпните цени за хотели по време на Drinktec. Имаме опит и в логистиката на търговски изложения. Обадете ни се, за да ви резервираме помещения за срещи предварително. Друг начин, по който можем да помогнем, е чрез организиране на монтирането на изложбен щанд. Открийте всичко необходимо за вашето работно пътуване тук!

Full list of
hotels for
Drinktec

Book Now
How to get to Drinktec

Similar trade shows