Most booked hotels
Your free enquiry
Drinktec

Drinktec

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
Drinktec
Frequency
Frequency:
4 years

Въведение

Ако има едно международно търговско изложение за сектора на напитките, на което трябва да присъствате, това е събитието Drinktec. То вдъхновява клиентите от цялата верига на стойността с всички най-нови вкусове, утвърдени марки и технологични иновации. Изложбите включват енергийни напитки, чай и кафе, вино, бира и спиртни напитки, сокове, мляко и напитки на базата на кисело мляко. 

Акценти

  • Бира;
  • Вино;
  • Настроение;
  • Напитки на базата на мляко и кисело мляко;
  • Сокове;
  • Чай и кафе;
  • Енергийни напитки;

Логистиката

Програмирането се извършва в продължение на пет дни веднъж на всеки четири дни и изданията съвпадат с масла + мазнини. Messe München GmbH изпълнява двойна роля като официален организатор и като домакин на събитието.

На събитието се допускат както професионални специалисти в областта, така и широката публика. Вратите се отварят всеки ден в 09:00 сутринта и затварят в 18:00 следобед, въпреки че тези часове подлежат на промяна с наближаването на събитието. 

Аудитория и статистика

Drinktec има нещо повече от богатото продуктово разнообразие. Това събитие има дълга история, тъй като започна като част от Deutsche Brauerei Ausstellung, преди да се отдели в Interbau и след това в собствена отделна организация. Именно тази история направи Drinktec домакин на германското първенство на пивоварите-любители. В допълнение, търговските посетители имат достъп до страхотни програмни елементи като Place2beer, Innovation Flow Lounge и PRO FachHANDEL. 

Достъпни хотелски цени близо до Messe München

Не отлагайте момента, за да направите хотелски резервации за Drinktec и се консултирайте с нас за най-добрите оферти на пазара. Разполагаме с опитен екип, който може да направи за вас изгодни резервации, с най-достъпните цени за хотели по време на Drinktec. Имаме опит и в логистиката на търговски изложения. Обадете ни се, за да ви резервираме помещения за срещи предварително. Друг начин, по който можем да помогнем, е чрез организиране на монтирането на изложбен щанд. Открийте всичко необходимо за вашето работно пътуване тук!

Предишни издания

Издание 2022

Drinktec 2022 и съпътстващото oils+fats 2022 се проведоха като присъствени търговски изложения между 12-ти и 16-ти септември 2022. Поради това, че Германия премахна вътрешните си ограничения, по време на търговските изложения не бяха приложени мерки за безопасност срещу Ковид-19. В Messe Munich пристигнаха 1002 изложители от 55 държави и приблизително 50 000 посетители от 169 държави. Над 70% от изложителите и 65% от посетителите бяха от чужбина. Около 40 % от посетителите бяха от Южна Африка, Бразилия, Япония, Мексико и Индия. Сред изтъкнатите участници бяха Pentair Industrial Solutions, Sidel, Krones AG и Siemens AG.

Full list of
hotels for
Drinktec

How to get to Drinktec

Similar trade shows