Drinktec
Drinktec

Drinktec

New Dates
12 сеп 2022 - 16 сеп 2022
Germany , Munich

General Information

Organizer

Messe Munich

Event website

Drinktec

Frequency

4 years

Drinktec Map

Past Editions

11 - 15 Sep DRINKTEC 2017

Drinktec няма да бъде отменен по време на пандемията на коронавирус. Провеждано на всеки четири години, изданието от 2022 г. на този международен търговски панаир ще се проведе на новите дати на 12 септември - 16 септември в Messe München в Германия. Посетителите могат да очакват строги мерки за безопасност и превенция на коронавируса.

Въведение

Ако има един международен търговски панаир за сектора на напитките и питиетата, на който да присъствате, направете го на Drinktec. Изложението оживява пълната верига за създаване на стойност с всички най-нови вкусове, утвърдени марки и технологични иновации. Изложбените площи обхващат енергийни напитки, чай и кафе, вино, бира и спиртни напитки, сокове, напитки на основата на мляко и кисело мляко.

Акценти

  • Бира;
  • Вино;
  • Настроение;
  • Напитки на основата на мляко и кисело мляко;
  • Сокове;
  • Чай и кафе;
  • Енергийни напитки;

Логистиката

Програмата се извършва в продължение на пет дни веднъж на всеки четири дни и изданията съвпадат с панаира наречен oils + fats. Messe München GmbH изпълнява двойна роля и като официален организатор, и като домакин.

Професионални посетители и широката публика са допуснати до събитието. Вратите се отварят всеки ден в 09:00 сутринта и се затварят в 18:00 следобед, въпреки че тези часове могат да се променят с наближаването на събитието.

Аудитория и статистика

В Drinktec има нещо повече от богатото разнообразие от продукти. Това събитие има дълга история, тъй като то започна като част от Deutsche Brauerei Ausstellung, преди да се отдели в Interbau и след това изобщо да бъде собствено отделно образувание. Именно тази история направи Drinktec домакин на германското първенство за аматьори. В допълнение, търговските посетители имат достъп до страхотни програмни продукти като Place2beer, Innovation Flow Lounge и PRO FachHANDEL.

Изгодни хотелски цени в близост до Messe München

Не отлагайте момента да направите хотелски резервации за Drinktec и се консултирайте с нас относно най-добрите оферти на пазара. Вие с опитни агенти за резервации, които знаят точно къде да търсят най-достъпните цени за хотели по време на Drinktec. Отнема часове, за да резервирате хотели в близост до Мюнхен.

Имаме опит и в логистиката на търговските изложения. Обадете ни се, за да резервирате предварително meeting rooms. Друг начин, по който можем да съдействаме, е чрез организиране на инсталирането на търговски панаирен щанд. Открийте всичко необходимо за вашето работно пътуване тук!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА