Your free enquiry
DFD Dusseldorf

DFD Dusseldorf

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
Igedo Company and Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
DFD Dusseldorf
Frequency
Frequency:
6 months

DFD и Ковид-19

Изданието на DFD (Дюселдорфски дни на модата) за 2022 г. ще се проведе между 20.07.2022 г. и 27.07.2022 г. Търговското изложение ще се проведе на живо в Messe Düsseldorf в Дюселдорф, Германия. Изложбеният център ще спазва най-новите протоколи за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G правилото за достъп. За събитието ще бъдат насрочени индивидуални срещи. Освен това мястото на провеждане ще прилага строги стандарти за хигиена. Преди да влязат на мястото на провеждане, участниците трябва да покажат 3G документи, като например отрицателни резултати от тестове. Те трябва да бъдат представени и при влизане в Германия поради ограниченията за пътуване.

Въведение в DFD (Düsseldorf Fashion Days)

Международно изложение за мода и аксесоари CPD Dusseldorf е едно от най-големите и важни събития в света на модата в Германия. Дизайнери и търговци от цял свят показват своята нова визия за облеклото и начина на живот на съвременния човек. Осъществяват се множество сделки и се създават нови, интересни и ползотворни партньорства.

CPD Dusseldorf ще се проведе в Германия. На тазгодишното изложение се очакват и голям брой изложители и търговци от Русия. Посетете го, ако искате да развивате бизнеса си и да завладявате нови пазари.

„Трейд Феър Трипс” ЕООД е фирма, специализирана в организацията на бизнес пътувания – индивидуални и групови. Съсредоточете силите си върху подготовката за изложението и оставете организацията на пътуването и настаняването си на нас. Ние разполагаме с огромна база данни от хотели. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ, това ще ви спести много време и немалко средства. Работим с най-добрите хотели за CPD Dusseldorf и можем да ви предложим добри оферти. Ще се съобразим изцяло с вашите изисквания и с бюджета ви. По ваше желание можем да организираме летищния трансфер и придвижването ви из града. Фокусирайте се върху важните за вас неща. Ние ще се погрижим да се настаните удобно и изгодно. Свържете се с нас.

Full list of
hotels for
DFD Dusseldorf

Book Now
How to get to DFD Dusseldorf

Similar trade shows