Your free enquiry
DFD Dusseldorf

DFD Dusseldorf

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer:
Igedo Company and Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
DFD Dusseldorf
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за DFD 2023

Изданието на DFD (Дюселдорфски дни на модата 2023) за 2023 ще се проведе между 25.01.2023 и 01.02.2023. Изложението на живо ще се проведе в Messe Düsseldorf в Дюселдорф, Германия. В изложбения център няма да бъдат прилагани протоколи за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва ограниченията свързани с пандемията, включително тези, свързани с международни пътувания.

Въведение в DFD (Düsseldorf Fashion Days)

Международно изложение за мода и аксесоари CPD Dusseldorf е едно от най-големите и важни събития в света на модата в Германия. Дизайнери и търговци от цял свят показват своята нова визия за облеклото и начина на живот на съвременния човек. Осъществяват се множество сделки и се създават нови, интересни и ползотворни партньорства.

CPD Dusseldorf ще се проведе в Германия. На тазгодишното изложение се очакват и голям брой изложители и търговци от Русия. Посетете го, ако искате да развивате бизнеса си и да завладявате нови пазари.

„Трейд Феър Трипс” ЕООД е фирма, специализирана в организацията на бизнес пътувания – индивидуални и групови. Съсредоточете силите си върху подготовката за изложението и оставете организацията на пътуването и настаняването си на нас. Ние разполагаме с огромна база данни от хотели. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ, това ще ви спести много време и немалко средства. Работим с най-добрите хотели за CPD Dusseldorf и можем да ви предложим добри оферти. Ще се съобразим изцяло с вашите изисквания и с бюджета ви. По ваше желание можем да организираме летищния трансфер и придвижването ви из града. Фокусирайте се върху важните за вас неща. Ние ще се погрижим да се настаните удобно и изгодно. Свържете се с нас.

Full list of
hotels for
DFD Dusseldorf

Book Now
How to get to DFD Dusseldorf

Similar trade shows