Your free enquiry
DACH+HOLZ International

DACH+HOLZ International

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
GHM
Event website
Event website:
DACH+HOLZ International
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Организаторите ще продължат с организацията на изданието на DACH+HOLZ International за 2024. Понастоящем изложението ще се проведе между 05.03.2024 и 08.03.2024. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Koelnmesse. Към настоящия момент мястото на провеждане на изложението не разполага със строги мерки за безопасност, свързани с коронавируса.  Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения в страната през април 2022 в резултат на подобряването на пандемичната ситуация. Аналогично, в Германия няма въведени и ограничения за пътуване. 

Представяне на събитието

Dach+Holz International е международен търговски панаир за строителство и архитектура с фокус върху направата на покриви, стени, дървени и метални конструкции, енергийно обновление. Участниците в него са фирми за дърводелски услуги, производители на строителни материали, фирми за направа на покриви (включително и метални), архитекти, проектанти и инженери, търговци, собственици на сгради, инвеститори. Събитието е отлично за сключване на сделки, създаване на нови бизнес възможности и контакти. Миналата година изложителите са били 575, а посетителите около 47 000.

Dach+Holz International се провежда се в Щутгарт, Германия като изложението се организира веднъж годишно. Резервирайте хотел или апартамент онлайн, като разчитате на нас. Ние ще ви предложим настаняване в добрите хотели в Щутгарт и ще направим вашите хотелски резервации за Dach+Holz International. Ще ви назначим личен асистент за това пътуване, който да организира всичко до най-малката подробност. Ще ви осигури летищен трансфер, кола под наем, информация за градския транспорт, конферентна зала. Използвайки нашите услуги, които са безплатни за вас, вие имате време да се съсредоточите върху бизнес представянето си и да пътувате по-комфортно, спокойно и изгодно. Обадете ни се. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание от 2022

DACH+HOLZ International 2022 беше търговско изложение на живо, което се проведе между 05.07.2022 и 08.07.2022. Поради премахването на националните разпоредби за коронавирусите в страната, мястото на провеждане - Koelnmesse, не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. В изданието бяха включени много акценти, сред които бяха зоната за действие  "With a cool head to the top" и зоната за стартиращи предприятия. Групата DACHDECKER-MÄDELZ също беше особен акцент. DACH+HOLZ International 2022 привлече над 20 000 посетители от повече от 50 държави и 342 изложители от 20 нации.

Full list of
hotels for
DACH+HOLZ International

Book Now
How to get to DACH+HOLZ International

Similar trade shows