Your free enquiry
Craft, Hobby + Stitch International

Craft, Hobby + Stitch International

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
ICHF Events
Frequency
Frequency:
1 year

Актиализация относно събитието

Изданието на Craft, Hobby + Stitch International за 2023 ще се проведе между 19.02.2023 и 20.02.2023 в NEC Бирмингам. Форматът на събитието е "лице в лице" и участниците ще бъдат силно насърчавани да носят маски за лице в помещения като изложбените зали. Понастоящем в Обединеното кралство няма въведени ограничения за пътуване. 

Въведение

Craft, Hobby + Stitches International се гордее с това, че е най-голямото занаятчийско изложение във Великобритания и отговаря на репутацията си с обширното си продуктово портфолио. Международният търговски панаир - често съкратен до CHSI или CHSI Stitches, е открит през 1980 г. и действа вече повече от 40 години, което установява по-нататъшното му значение на сцената като стабилна платформа за обществени поръчки за местни и чуждестранни компании за посрещане на съответните купувачи и дистрибутори. Продуктовото портфолио е доста впечатляващо, тъй като включва цялата верига за създаване на стойност - пастели, маркери, цветни моливи, маслени пастели, прежди, занаятчийски филц, акварелни темперни бои, акрилна боя, креда, остатъци от плат, муселин, вълнен филц, скрап от дърво, глина , фолио, тесто, блясък, лепило, консумативи за хартия, четки и мъниста. CHSI служи като мощна подложка за стартиране на вашите продукти, като разширява вашата мрежа от професионални контакти и научава какво е новото във вашия сектор.

Логистиката

CHSI следва последователен годишен график, където изданията са насрочени за началото на февруари, за да бъде силен старт за изложителите през финансовата година. CHSI работи в продължение на три дни. Панаирът е организиран от International Craft and Hobby Fair Ltd и е базиран в Бирмингам, Великобритания. Мястото на събитието е Националният изложбен център (NEC) и приемът се дава само на професионалисти. Работното време е както следва: 09:00 ч. До 18:00 ч. На първия ден, 09:30 ч. До 17:30 ч. На втория ден и 09:30 ч. До 16:00 ч. На последния ден. Транспортните връзки до NEC са изобилни. Можете да стигнете до международната жп гара Бирмингам само за няколко минути и това означава, че разполагате и с много автобусни линии. Ако летите, има безплатна въздушно-железопътна връзка от летище Бирмингам до площадките на изложението.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Craft, Hobby + Stitches International не се отнася само до мрежи и директни продажби, тъй като е ценен източник на информация за индустрията като цяло. Можете да посещавате семинари и семинари, които са изцяло бизнес ориентирани. Да не говорим, че участниците в панаира получават достъп до задълбочения доклад за тенденциите в CHSI;
  • Насладете се на най-новите продуктови тенденции в пълен ход като част от ежедневните дефилета, които са насрочени през трите дни;
  • CHSI също така подкрепя начинаещи компании и таланти в бранша с включването на павилион Bright Sparks, насочен към стартиращи фирми и общи иновации.

Аудитория и статистика

Craft, Hobby + Stitches International има няколко забележителни спонсори като списание Craftfocus, Асоциация на творческата индустрия, HobbyArt и CraftBusiness. CHSI като шоу има малък брой ключови изложители - малко над 200 на издание и това е добро съотношение с купувачите. Броят на аудиторията е средно около 6000 купувачи. Това е перфектно излагане на вашата целева клиентела. Видовете купувачи включват търговци на големи улици, универсални магазини, независими, множество, онлайн търговци и градински центрове. По-голямата част от посетителите (90%) имат покупателна способност и от тези около 75% са или преки собственици, или директори. Въпреки че са твърдо базирани на местните пазари, Craft, Hobby + Stitches International отварят и международни канали за изложители, тъй като присъстват купувачи от 35 държави - повечето европейски по произход. Както можете да видите, цифрите подкрепят решението ви да покажете на CHSI.

Настаняване

Резервирайте хотели за CHSI на точната цена, без часовете, прекарани в проучване на оферти в Бирмингам, Великобритания - Trade Fair Trips ltd прави това вместо вас за броени часове. През годините сме разширили нашата база данни за хотели, хостели и апартаменти в Бирмингам, за да обслужваме клиенти в двата края на ценовия спектър. Независимо дали искате икономична опция или изживяване от висок клас, Trade Fair Trips ltd намира най-добрите хотелски цени на пазара и приспособява вашата онлайн резервация на хотел за Craft, Hobby + Stitches International към вашите специфични нужди. Trade Fair Trips ltd прави много повече от просто организиране на престоя ви в хотела. Клиентите също идват при нас, за да резервират предварително съоръжения за срещи за по-ефективна мрежа. Друга услуга, която също сме специализирани в изграждането на панаирни щандове. Планирането на вашето бизнес пътуване се превърна в най-лесната част от вашето посещение с Trade Fair Trips ltd!

Full list of
hotels for
Craft, Hobby + Stitch International

Book Now
How to get to Craft, Hobby + Stitch International
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

Similar trade shows