Your free enquiry
Cosmofarma

Cosmofarma

Bologna, Italy
Индустрия
Индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer:
Sogecos Spa
Event website
Event website:
Cosmofarma
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитието

Cosmofarma 2023 ще се проведе като изложение лице в лице между 05.05.2023 г. и 07.05.2023 г. в изложбения център в Болоня. Поради подобрената епидемиологична обстановка, към момента в страната няма строги Ковид-19 ограничения на национално или международно туристическо ниво. От участниците няма да се изисква да спазват протоколи за безопасност, като например необходимостта да представят 3G входни документи при пристигане на мястото на провеждане или в Италия.

Въведение в събитието

Cosmofarma е международно изложение за фармация и здравословен начин на живот. Изложителите, които участват в него, са разделени на няколко сектора: фармацевтични и парафармацевтични продукти; козметични и медицински козметични продукти; природни продукти, хранене, диети; услуги за аптеки – в него се включват обзавеждане, складови системи, лабораторни машини, светещи знаци, опаковки. Здравеопазване, нови продукти, здравословен начин на живот – това са и темите в съпътстващата програма на изложението: семинари, лекции, презентации.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД за това пътуване. Той ще ви предложи най-удобните хотели за Cosmofarma, ще се погрижи за придвижването ви от и до летището, както и за пътуването ви из самия град. Ако желаете, ще ви предложи хотели в Болоня, които са по-подходящи за почивка и релакс и ще ви осигури кола под наем. Обръщайте се към него с всички свои организационни изисквания и проблеми около пътуването, включително и за осигуряване на конферентна зала. Ползвайте помощта ни, тя е безплатна за вас. Получаваме плащания само от хотелите и фирмите, чиито услуги използвате по време на пътуването си.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на Cosmofarma за 2021 година беше сред най-големите успехи на събитието. То се проведе между 9.09.2021 и 12.09.2021 под девиза "Реакция - Ценности в основата". Изпълнението за 2021 се проведе като изложение лице в лице, като бяха въведени строги мерки за предотвратяване на инфекции с Ковид-19. То съвпадна с изложенията SANA и OnBeauty. И трите събития се проведоха в залите на изложбения център в Болоня. Прилаганите мерки за безопасност включваха социално дистанциране и задължително носене на защитни маски. По време на изложбените дни организаторите отчетоха високи нива на участие, което показва, че индустрията е започнала да се рестартира и възстановява. Големият брой участници, отчетен в края на изданието, също ознаменува тази промяна - общо 1150 изложители и около 50 000 търговски посетители избраха да присъстват лично. Такъв голям брой участници, особено по време на продължаващата пандемия, показва колко важен е личният обмен за осъществяването на бизнес в сектора. Те надхвърлиха и очакванията на организаторите.

Издание 2022

Cosmofarma 2022 продължи успеха на изданието за 2021. То се проведе като събитие на живо във Fiera Bologna, като датите бяха определени между 13.05.2022 и 15.05.2022. Мястото на провеждане на събитието не приложи мерки за безопасност срещу Covid-19 поради това, че през предходните месеци страната отмени свързаните с нея вътрешни разпоредби. Cosmofarma 2022 прие повече от 45 000 посетители, които разгледаха стоките на над 850 фирми изложителки.

Full list of
hotels for
Cosmofarma

Book Now
How to get to Cosmofarma

Similar trade shows