Your free enquiry
COSMETICA Wiesbaden

COSMETICA Wiesbaden

Wiesbaden ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer :
KOSMETIK international Messe GmbH
Event website
Event website :
COSMETICA Wiesbaden
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на COSMETICA Frankfurt за 2022 е преименувано на COSMETICA Wiesbaden. COSMETICA Wiesbaden ще се проведе на 28-ти и 29-ти октомври 2022. Изложението на живо ще се проведе в конгресния център Rhein Main. Поради премахването на вътрешните мерки за безопасност срещу Ковид-19 в Германия през април 2022, мястото на провеждане няма да прилага строги правила, като например политика за влизане или социално дистанциране. И все пак участниците трябва да имат предвид, че ще бъдат силно насърчавани да спазват определени препоръки, за да се намалят рисковете от инфекции. Такива ще включват поддържане на социална дистанция от 1,5 метра и носене на хирургически маски в зони като изложбените зали. Освен това при пристигането си в страната те ще трябва да представят документи като отрицателни резултати от тестове, имунизационни паспорти или доказателства за възстановяване поради въведените ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Cosmetica Frankfurt е международно търговско изложение с водещо значение за бранша в световен мащаб. Отворено е само за търговци и професионалисти. Изложителите (630 на брой тази година) представят най-новите си продукти: подхранваща и декоративна козметика, перманентен грим, грижа за ноктите и краката, козметични аксесоари, парфюмерия. Посетителите могат да тестват всеки нов продукт по време на практическите семинари или да се информират за приложението на иновациите по време на съпътстващия изложението конгрес. Събитието е успешна комбинация от бизнес, образование и шоу. Възможностите за обмен на информация и създаване на бизнес контакти са много.

Поверете грижата за вашите хотелски резервации, летищния трансфер, придвижването ви из града, търсенето на конферентна зала и проектирането и изграждането на щанд на нас. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания, групови и индивидуални. Работим с най-добрите хотели. Ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Cosmetica Frankfurt и ще ви създадем условия за максимално ползотворно представяне по време на изложението. Нашите услуги са безплатни за вас. Обадете ни се, за да обсъдим от какво точно имате нужда.

Full list of
hotels for
COSMETICA Wiesbaden

Book Now
How to get to COSMETICA Wiesbaden

Similar trade shows