Your free enquiry
COSMETICA Wiesbaden

COSMETICA Wiesbaden

Wiesbaden, Germany
Индустрия
Индустрия:
Pharmaceuticals, Cosmetics, Perfumes, Beauty and Personal Care
Organizer
Organizer:
KOSMETIK international Messe GmbH
Event website
Event website:
COSMETICA Wiesbaden
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

COSMETICA Wiesbaden ще се проведе между 16.09.2023 и 17.09.2023. Изложението на живо ще се състои в Rhein Main Congress Center. Поради премахването на вътрешните мерки за защита от Ковид-19 в Германия през април 2022, мястото на провеждане няма да прилага строги правила, като например политика за влизане или социално дистанциране. И все пак участниците трябва да имат предвид, че ще бъдат силно насърчавани да спазват определени препоръки, за да се намалят рисковете от инфекции. Такива ще включват поддържане на социална дистанция от 1,5 метра и носене на хирургически маски в зони като изложбените зали. В момента в страната няма въведени ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Cosmetica Frankfurt е международно търговско изложение с водещо значение за бранша в световен мащаб. Отворено е само за търговци и професионалисти. Изложителите (630 на брой тази година) представят най-новите си продукти: подхранваща и декоративна козметика, перманентен грим, грижа за ноктите и краката, козметични аксесоари, парфюмерия. Посетителите могат да тестват всеки нов продукт по време на практическите семинари или да се информират за приложението на иновациите по време на съпътстващия изложението конгрес. Събитието е успешна комбинация от бизнес, образование и шоу. Възможностите за обмен на информация и създаване на бизнес контакти са много.

Поверете грижата за вашите хотелски резервации, летищния трансфер, придвижването ви из града, търсенето на конферентна зала и проектирането и изграждането на щанд на нас. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания, групови и индивидуални. Работим с най-добрите хотели. Ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Cosmetica Frankfurt и ще ви създадем условия за максимално ползотворно представяне по време на изложението. Нашите услуги са безплатни за вас. Обадете ни се, за да обсъдим от какво точно имате нужда.

Full list of
hotels for
COSMETICA Wiesbaden

Book Now
How to get to COSMETICA Wiesbaden
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

15 минути при пътуване от Wiesbaden Hauptbahnhof (Централна гара Висбаден)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути при пътуване от Wiesbaden Hauptbahnhof (Централна гара Висбаден)

 

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Wiesbaden Hauptbahnhof (Централна гара Висбаден)

 

Similar trade shows