Your free enquiry
Cosmetic Business

Cosmetic Business

Munich ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
Cosmetic Business
Frequency
Frequency:
1 year

Представители на много известни компании от козметичната индустрия ще бъдат в Германия. Причина за това е търговското изложение Cosmetic Business. Веднъж годишно събитието събира някои от най-известните производители и доставчици на съставки в този сектор, за да могат да обменят идеи и опит. Ето защо, независимо дали сте в търговията със сурови материали или сте производител в областта на пакетирането и дистрибуцията, това събитие е мястото, на което трябва да бъдете.

С над 400 изложители от повече от 20 държави, вие гарантирано ще имате възможността да се срещнете с истински специалисти в областта на доставките и дистрибуцията в козметичната индустрия. Затова не отлагайте повече резервацията на хотел. А когато говорим за това, професионализмът на Трейд Феър Трипс ЕООД е точно това, което ви е нужно. С нашия богат опит в организирането на бизнес пътувания, можете да бъдете 100% сигурни, че резервационният процес ще премине гладко и безпроблемно.

Тъй като работим с най-различни хотели, ще имате възможността да избирате от многобройни специални оферти. Освен това, нашата компания запазва стаите по-рано от периода на събитието – което е равносилно на това да получите цена с отстъпка. Затова, вместо да резервирате стая в последния момент на неразумно висока цена, изберете Трейд Феър Трипс ЕООД!

Full list of
hotels for
Cosmetic Business

Book Now
How to get to Cosmetic Business

Similar trade shows