Your free enquiry
Cosmetic Business

Cosmetic Business

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Pharmaceuticals, Cosmetics, Perfumes, Beauty and Personal Care
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
Cosmetic Business
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Cosmetic Business 2023 ще се проведе между 14-ти юни 2023 и 15-ти юни 2023. Центърът за поръчки в Мюнхен (MOC) ще бъде мястото за провеждане на изданието на живо. Германия премахна своите национални политики за безопасност срещу Ковид-19 през април 2022. В резултат на тази промяна на мястото на провеждане няма да има предпазни мерки, като например 3G политика за допускане. Участниците ще бъдат посъветвани да следват препоръчителните стъпки, като например да спазват социална дистанция от поне един метър. Участниците трябва да знаят, че при пристигането си в страната няма да са длъжни да представят 3G документ за вход. Ако обаче страната, от която тръгват, е район с опасен вариант на вируса, те ще бъдат поставени под карантина за 14 дни. Понастоящем няма държави с такъв статут.

Представяне на събитието

Представители на много известни компании от козметичната индустрия ще бъдат в Германия. Причина за това е търговското изложение Cosmetic Business. Веднъж годишно събитието събира някои от най-известните производители и доставчици на съставки в този сектор, за да могат да обменят идеи и опит. Ето защо, независимо дали сте в търговията със сурови материали или сте производител в областта на пакетирането и дистрибуцията, това събитие е мястото, на което трябва да бъдете.

С над 400 изложители от повече от 20 държави, вие гарантирано ще имате възможността да се срещнете с истински специалисти в областта на доставките и дистрибуцията в козметичната индустрия. Затова не отлагайте повече резервацията на хотел. А когато говорим за това, професионализмът на Трейд Феър Трипс ЕООД е точно това, което ви е нужно. С нашия богат опит в организирането на бизнес пътувания, можете да бъдете 100% сигурни, че резервационният процес ще премине гладко и безпроблемно.

Тъй като работим с най-различни хотели, ще имате възможността да избирате от многобройни специални оферти. Освен това, нашата компания запазва стаите по-рано от периода на събитието – което е равносилно на това да получите цена с отстъпка. Затова, вместо да резервирате стая в последния момент на неразумно висока цена, изберете Трейд Феър Трипс ЕООД!

Предишни издания

Издание 2022

Cosmetic Business 2022 се проведе в MOC на 1-ви и 2-ри юни 2022. На 11 000 м2 площ 326 изложители от 25 държави представиха своите стоки в рамките на изложението "лице в лице". Поради отпадането на вътрешните ограничения в страната, на мястото на провеждане не бяха инсталирани строги мерки за безопасност срещу Ковид-19.

Full list of
hotels for
Cosmetic Business

Book Now
How to get to Cosmetic Business
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

15 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

50 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows