CMT 2024

CMT 2024

Holiday Travel & Outdoor Tourism Home & Lifestyle
Stuttgart, Germany
13-21 Jan 2024
Организатор:
Messe Stuttgart
Място на провеждане:
Messe Stuttgart
Честота:
1 year
Уебсайт:
CMT

Водещо събитие за отдих и туризъм

CMT 2024

Датите за изданието за 2024 са потвърдени за 13-ти януари до 21-ви януари! Съгласно информацията предоставена от организаторите, мястото на провеждане на събитието няма да включва мерки за защита от Ковид-19, с цел спазване на най-новите правителствени политики. Причината е, че националните ограничения за коронавируси в страната са отменени.

Въведение

CMT е институция в Германия като източник на вдъхновение за пътуващите, които искат да изпитат нови дестинации и туристически пакети, и основен пазар за туристическия пазар. Първото му издание се състоя през 1968 г. и с половин век под колана, CMT е идеалното място да направи впечатление на сериозните купувачи. Индустрията за пътувания и туризъм се развива изключително бързо и търговският панаир ви дава точна мярка за новите тенденции. Имате на разположение пълното портфолио от продукти. Изложбеното пространство е посветено на автомобили, моторни къщи, каравани, караванна техника, палатки, автомобилни аксесоари, туристическа литература, круизери, велосипеди, теглещи превозни средства, кабриолети, офроудъри, електронни велосипеди, педелеци и сегвеи. Но можете да видите и туристически пакети по целия свят от Бутан до Мексико. Открийте различни видове туризъм - колоездене, голф, уелнес, круизни кораби, здраве и култура.

Логистиката

В началото на всяка година CMT доставя най -горещите нови туристически тенденции и дестинации. Годишният търговски панаир се провежда всеки януари и определя тона за следващата година. Той дава възможност на посетителите и изложителите да генерират високи продажби в началото на годината в продължение на цели девет дни. Програмирането се извършва в Messe Stuttgart и се събира от Landesmesse Stuttgart GmbH. И широката общественост, и професионалистите имат достъп. Не забравяйте да се регистрирате за официално работно време по -близо до датите на търговския панаир. Следва пътуването до работното място. Ако не сте под наем, можете да разчитате на градския транспорт. Изложбените площи се обслужват от няколко автобусни линии и градската железница. Ако останете близо до летище Щутгарт, ще се радвате да знаете, че има бързи връзки до Messe Stuttgart.

Какво можете да очаквате като изложител

• CMT е отлична платформа за представяне на бизнеса на техните преки клиенти. Много посетители са от широката общественост, които идват да разгледат нови оферти и да направят лични покупки. Това е чудесна възможност за изграждане на директни връзки с целевата аудитория.

• CMT празнува различни култури и предлага невероятно разнообразие от събития, насочени към всички присъстващи. Не забравяйте да посетите сцената Atrium за незабравими концерти на живо от цял ​​свят.

• CMT предлага и невероятна лекционна програма, насочена към туроператори и други туристически професионалисти. Темите варират значително от практически съвети относно наличните видове финансиране и как да кандидатстват за тях, до строителни разпоредби и много други. Той ви държи в течение с всички най -важни новини.

Аудитория и статистика

Успехът на CMT не би бил възможен без щедрата подкрепа на германски асоциации и съюзи като CIVD, DCHV, ADAC и ADFC. Броят на посетителите е доста задоволителен. Вие сте в добра компания от над 2200 международни изложители, които пътуват от 100 страни като Словения, Индонезия, Франция, Филипините и Ямайка. Фокусът пада върху европейските страни, като Германия е водеща. Изложителите обикновено идват от целия туристически сектор. Имате производители и търговци на дребно, но и туристически агенти и организации. Публиката отива при над 300 000 посетители. Имате голяма част от частни посетители, които искат да проучат нови продукти и да информират за покупките си. Но вие също имате други туристически професионалисти, които търсят да намерят нови партньори и имат голяма покупателна способност. Подгответе се за среща с туристически организации, асоциации, спа и здравни курорти, туроператори и туристически агенции, туристически съоръжения, съоръжения за отдих и места за настаняване.

Настаняване

През годините Trade Fair Trips Ltd е предпочитаният вариант за много изложители при резервирането на хотелско настаняване за изложби. Ние сме добре утвърдени на пазара и се радваме на голяма мрежа от хотели в Щутгарт, Германия. Резервирайте хотелски стаи за CMT на преференциални цени, без значение колко голям е бюджетът ви. От бюджетни хостели до луксозни апартаменти, ние предлагаме всичко и всичко, което нашите клиенти желаят. Искате кратко пътуване? Ние работим усилено, за да ви изпратим най -добрите цени близо до Messe Stuttgart. Просто ни кажете колко стаи имате нужда и ние ще подредим останалите в един работен ден. В допълнение към хотелските услуги за CMT, Trade Fair Trips Ltd наема екипи за изграждане на изложбени щандове. Обадете ни се и ние ще го уредим за нула време. Друга популярна услуга е да ни накарате да резервираме помещения за срещи на изложбените площадки в зависимост от размера и от какво аудио/видео оборудване се нуждаете.

Предишни издания

CMT 2023

Изданието на събитието за 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 14-ти и 22-ри януари 2023 в Messe Stuttgart, без да се прилагат предпазните мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на факта, че Германия премахна ограниченията си, свързани с пандемията. Изложението привлече 265 000 посетители.

Пеша
Пеша:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С кола
С кола:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

map

Хотели около CMT

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
CMT 2024 Stuttgart Pullman Stuttgart Fontana 8.3 Stuttgart от € 309.50 EUR Запази сега
CMT 2024 Stuttgart MOXY Stuttgart Airport/Messe 3.29 Leinfelden-Echterdingen от € 418.00 EUR Запази сега
CMT 2024 Stuttgart Park Inn by Radisson Stuttgart 11 Stuttgart от € 286.00 EUR Запази сега
CMT 2024 Stuttgart ibis Styles Stuttgart Vaihingen 8.8 Stuttgart от € 262.00 EUR Запази сега
CMT 2024 Stuttgart Adagio Access Stuttgart Airport Messe 3.22 Leinfelden-Echterdingen от € 297.00 EUR Запази сега
CMT 2024 Stuttgart Martins Klause Airport Messe Hotel 3.36 Leinfelden-Echterdingen от € 272.00 EUR Запази сега
CMT 2024 Stuttgart Vienna House Easy by Wyndham Stuttgart 9.8 Stuttgart от € 357.00 EUR Запази сега
CMT 2024 Stuttgart Aloft Stuttgart 13.4 Stuttgart от € 387.00 EUR Запази сега
CMT 2024 Stuttgart Best Western Plazahotel Stuttgart-Filderstadt 4.2 Filderstadt от € 332.00 EUR Запази сега
CMT 2024 Stuttgart Relax-Wellnesshotel Stuttgart 12.8 Stuttgart от € 147.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до CMT 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.