Your free enquiry
CMT

CMT

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer:
Messe Stuttgart
Event website
Event website:
CMT
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

CMT е институция в Германия като източник на вдъхновение за пътуващите, които искат да изпитат нови дестинации и туристически пакети, и основен пазар за туристическия пазар. Първото му издание се състоя през 1968 г. и с половин век под колана, CMT е идеалното място да направи впечатление на сериозните купувачи. Индустрията за пътувания и туризъм се развива изключително бързо и търговският панаир ви дава точна мярка за новите тенденции. Имате на разположение пълното портфолио от продукти. Изложбеното пространство е посветено на автомобили, моторни къщи, каравани, караванна техника, палатки, автомобилни аксесоари, туристическа литература, круизери, велосипеди, теглещи превозни средства, кабриолети, офроудъри, електронни велосипеди, педелеци и сегвеи. Но можете да видите и туристически пакети по целия свят от Бутан до Мексико. Открийте различни видове туризъм - колоездене, голф, уелнес, круизни кораби, здраве и култура.

Логистиката

В началото на всяка година CMT доставя най -горещите нови туристически тенденции и дестинации. Годишният търговски панаир се провежда всеки януари и определя тона за следващата година. Той дава възможност на посетителите и изложителите да генерират високи продажби в началото на годината в продължение на цели девет дни. Програмирането се извършва в Messe Stuttgart и се събира от Landesmesse Stuttgart GmbH. И широката общественост, и професионалистите имат достъп. Не забравяйте да се регистрирате за официално работно време по -близо до датите на търговския панаир. Следва пътуването до работното място. Ако не сте под наем, можете да разчитате на градския транспорт. Изложбените площи се обслужват от няколко автобусни линии и градската железница. Ако останете близо до летище Щутгарт, ще се радвате да знаете, че има бързи връзки до Messe Stuttgart.

Какво можете да очаквате като изложител

• CMT е отлична платформа за представяне на бизнеса на техните преки клиенти. Много посетители са от широката общественост, които идват да разгледат нови оферти и да направят лични покупки. Това е чудесна възможност за изграждане на директни връзки с целевата аудитория.

• CMT празнува различни култури и предлага невероятно разнообразие от събития, насочени към всички присъстващи. Не забравяйте да посетите сцената Atrium за незабравими концерти на живо от цял ​​свят.

• CMT предлага и невероятна лекционна програма, насочена към туроператори и други туристически професионалисти. Темите варират значително от практически съвети относно наличните видове финансиране и как да кандидатстват за тях, до строителни разпоредби и много други. Той ви държи в течение с всички най -важни новини.

Аудитория и статистика

Успехът на CMT не би бил възможен без щедрата подкрепа на германски асоциации и съюзи като CIVD, DCHV, ADAC и ADFC. Броят на посетителите е доста задоволителен. Вие сте в добра компания от над 2200 международни изложители, които пътуват от 100 страни като Словения, Индонезия, Франция, Филипините и Ямайка. Фокусът пада върху европейските страни, като Германия е водеща. Изложителите обикновено идват от целия туристически сектор. Имате производители и търговци на дребно, но и туристически агенти и организации. Публиката отива при над 300 000 посетители. Имате голяма част от частни посетители, които искат да проучат нови продукти и да информират за покупките си. Но вие също имате други туристически професионалисти, които търсят да намерят нови партньори и имат голяма покупателна способност. Подгответе се за среща с туристически организации, асоциации, спа и здравни курорти, туроператори и туристически агенции, туристически съоръжения, съоръжения за отдих и места за настаняване.

Настаняване

През годините Trade Fair Trips Ltd е предпочитаният вариант за много изложители при резервирането на хотелско настаняване за изложби. Ние сме добре утвърдени на пазара и се радваме на голяма мрежа от хотели в Щутгарт, Германия. Резервирайте хотелски стаи за CMT на преференциални цени, без значение колко голям е бюджетът ви. От бюджетни хостели до луксозни апартаменти, ние предлагаме всичко и всичко, което нашите клиенти желаят. Искате кратко пътуване? Ние работим усилено, за да ви изпратим най -добрите цени близо до Messe Stuttgart. Просто ни кажете колко стаи имате нужда и ние ще подредим останалите в един работен ден. В допълнение към хотелските услуги за CMT, Trade Fair Trips Ltd наема екипи за изграждане на изложбени щандове. Обадете ни се и ние ще го уредим за нула време. Друга популярна услуга е да ни накарате да резервираме помещения за срещи на изложбените площадки в зависимост от размера и от какво аудио/видео оборудване се нуждаете.

Full list of
hotels for
CMT

Book Now
How to get to CMT

Similar trade shows