Most booked hotels
Your free enquiry
Destinations Manchester

Destinations Manchester

Manchester, UK
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Clarion Events
Event website
Event website:
Destinations Manchester
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за Destinations Manchester

Изданието на Destinations Manchester през 2023 ще се проведе между 12.01.2023 и 15.01.2023. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Royal Geographical Society в Лондон, а форматът на провеждане ще бъде "лице в лице". Понастоящем в Обединеното кралство няма ограничения за пътуване или мерки за вътрешна безопасност за местата на провеждане. Въпреки това на участниците се препоръчва да носят маски за лице в закрити помещения като конферентните зони.

Представяне на събитието

 

Destinations Мanchester е туристическо изложение, което се провежда в Великобритания. Туристически агенции и туроператори предлагат своите най-атрактивни почивки и пътувания. Изложението привлича над 25 000 души, като повече от 60% от тях вземат решение къде ще прекарат отпуската си вследствие на посещението си на Destinations Мanchester. Ако искате да разширите обхвата на дейността си, да създадете нови партньорства и да привлечете нови клиенти, то е добре да го посетите и вие.

Оставете на нас да организираме пътуването ви и се фокусирайте върху това да планирате представянето си. Фирмата ни – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – е специализирана в организацията на бизнес пътувания – индивидуални и групови. В нашата база данни с хотели бързо ще намерим тези хотели за Destinations Мanchester, които отговарят на вашите изисквания. Освен онлайн хотелски резервации предлагаме резервиране на самолетни билети, осигуряване на трансфер от и до летището, наемане на кола или конферентна зала и изработка на щанд за вашето участие в изложението. Поверите ли ни организацията на пътуването си, ние ви даваме личен асистент, който се грижи всичко да е както сте го поискали. За вас услугата ни е безплатна.

Full list of
hotels for
Destinations Manchester

How to get to Destinations Manchester

Similar trade shows