Your free enquiry
CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen

CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Messe Stuttgart
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Търговското изложение ще се проведе между 18.01.2024 и 21.01.2024 в Messe Stuttgart, без да се прилагат строги мерки за предотвратяване на Ковид-19. Това се дължи на премахването на вътрешните рестрикции в Германия. Понастоящем в страната няма ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

CMT Kreuzfahrt & Schiffsreisen е международно изложение за круизи и туризъм. На него ще намерите най-интересните морски дестинации и изгодни предложения за плаване. Обстановката е наистина специална, съобразена с темата. Посетителите получават внимание, интересни оферти и се запознават с дейността на най-добрите агенции в бранша.

Ако имате интерес към круизни пътувания или имате фирма в тази сфера на туристическия бизнес и искате да привлечете нови клиенти, това е точното място за вас. Проучете участниците и планирайте присъствието си на панаира, грижата за пътуването оставете на нас. На ваше разположение ще предоставим асистент, който да намери подходящите за вас хотели, съобразно изискванията ви; да направи всички онлайн хотелски резервации, да се погрижи за летищния трансфер и придвижването ви в самия град. Всичко, което се иска от вас е да кажете какво искате и в какъв бюджет трябва да се вместите. Грижата за хотели за Cmt Kreuzfahrt & Schiffsreisen, кола под наем и конферентна зала (ако са необходими) оставете на нас. Ние, екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД, сме специалисти в организацията на индивидуални и групови бизнес пътувания.

Предишни издания

CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen 2023

Изданието на CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen за 2023 беше организирано като търговско изложение лице в лице в Messe Stuttgart. То се проведе между 19.01.2023 и 22.01.2023, и в него взеха участие 129 изложители. Поради отпадането на пандемичните ограничения на територията на Германия през 2022, на мястото на провеждане не бяха въведени мерки за защита от Ковид-19.

Full list of
hotels for
CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen

Book Now
How to get to CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows