Your free enquiry
CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen

CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen

Stuttgart ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer :
Messe Stuttgart
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Поради нарастващия брой на инфекциите в Германия организаторите решиха да отменят изданието на CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen през 2022. Организаторите на събитието заявиха, че са се спрели на този труден избор след дълги дискусии и обсъждания. Най-новото издание на търговското изложение на живо ще се проведе през 2023 в Messe Stuttgart, без въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва вътрешните си ограничения. Понастоящем в страната няма забрани за пътуване.

Представяне на събитието

CMT Kreuzfahrt & Schiffsreisen е международно изложение за круизи и туризъм. На него ще намерите най-интересните морски дестинации и изгодни предложения за плаване. Обстановката е наистина специална, съобразена с темата. Посетителите получават внимание, интересни оферти и се запознават с дейността на най-добрите агенции в бранша.

Ако имате интерес към круизни пътувания или имате фирма в тази сфера на туристическия бизнес и искате да привлечете нови клиенти, това е точното място за вас. Проучете участниците и планирайте присъствието си на панаира, грижата за пътуването оставете на нас. На ваше разположение ще предоставим асистент, който да намери подходящите за вас хотели, съобразно изискванията ви; да направи всички онлайн хотелски резервации, да се погрижи за летищния трансфер и придвижването ви в самия град. Всичко, което се иска от вас е да кажете какво искате и в какъв бюджет трябва да се вместите. Грижата за хотели за Cmt Kreuzfahrt & Schiffsreisen, кола под наем и конферентна зала (ако са необходими) оставете на нас. Ние, екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД, сме специалисти в организацията на индивидуални и групови бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen

Book Now
How to get to CMT Kreuzfahrt- & SchiffsReisen

Similar trade shows