Fitur
Fitur

Fitur

New Dates
19 яну 2022 - 23 яну 2022
Spain , Madrid

General Information

Organizer

Ifema

Event website

Fitur

Frequency

1 year

Fitur Map

Past Editions

19 - 23 May Fitur 2021

22 - 26 Jan Fitur 2020

23 - 27 Jan Fitur 2019

17 - 21 Jan FITUR 2018

Fitur & COVID

Fitur 2021 съвсем наскоро завърши и постигна цялостен успех. Това беше първият личен търговски панаир, който се проведе в IFEMA Feria de Madrid и показа огромната нужда от събития на живо. Туристическата индустрия трябва да се рестартира, за да възстанови щетите, причинени от пандемията на коронавируса. Fitur 2021 започна разговора. IFEMA Institucion Ferial de Madrid вече се готви за Fitur 2022, който също ще се проведе като физическо издание и ще се върне към редовния си слот в края на януари. Официалните дати са потвърдени за 19 януари - 23 януари. Основанията ще бъдат в пълно съответствие с мерките за безопасност и безопасност на COVID-19 и местните разпоредби.

Въведение

Ако се стремите да спечелите място в глобалните сектори за стимули и туризъм, Fitur трябва да фигурира във вашия бизнес календар като международен търговски панаир с най-висок приоритет. Проведен за първи път през 1981 г., Fitur представя на изложителите уникални възможности за изграждане на марка и мрежи. Намирате се на идеалното място да извършите задълбочени проучвания на продукти и пазари и да посочите нововъзникващите тенденции. Най-добрите експерти също ще оглавят програма за подкрепа с презентации и основни речи. Това е особено важно сега, когато туристическата индустрия е напълно променена и засегната от COVID-19. Fitur е едно от основните събития в Европа, за да даде тон и да помогне за възстановяването на туристическия сектор. Изложбеното пространство е разделено между различните видове оферти за пътуване и свързаните с тях услуги като LGBTQ + туризъм, фестивален туризъм, здравен туризъм, телевизионен и филмов туризъм, технологии за туристическия сектор и др.

Логистиката

Както при повечето туристически центрирани събития, Fitur пристига веднъж годишно и се събира през януари, за да зададе тон на индустрията и да установи тенденции. Международният търговски панаир е със седалище в Мадрид, Испания и работи извън IFEMA Feria de Madrid. Програмирането продължава пет пълни дни и вратите са отворени както за търговските посетители, така и за широката общественост. Организатор на събитието е IFEMA Institucion Ferial de Madrid. В миналото работното време е било от 10:00 сутринта до 19:00 вечерта за търговски посетители. През двата дни, отворени за широката публика, часовете са определени от 10:00 до 20:00. IFEMA Feria de Madrid се радва на отлично местоположение на кратко разстояние с кола от летище Мадрид-Барахас Адолфо Суарес (10 минути) и се обслужва добре от системата на обществения транспорт. Хванете линия 8 на метрото или една от четирите автобусни линии (73, 112, 122 и 828), за да обиколите града.

Какво можете да очаквате като изложител

• Fitur се стреми да въведе предлагането в търсенето, независимо колко е специализирано. Независимо дали става въпрос за класически дестинации за пътуване или ниша, новопоявили се тенденции и пазар, Fitur ще направи всичко възможно, за да се настани и достави;

• Силен фокус върху устойчивостта и новите технологии. Не търсете повече от обсерваторията FITUR Next, за да се изправите лице в лице с бъдещето на пътуванията;

• Независимо коя е вашата област на опит, има някакво събитие, което да ви ускори със случващото се във вашия район. Програмата за поддръжка включва форуми, дебати и презентации от всякакъв вид.

Аудитория и статистика

Както вече установихме, Fitur е място за бизнес възможности. Част от успеха му е свързана със силната институционална подкрепа от страна на Кралското семейство на президента на правителството. Панаирът се счита за основно пътуване за квалифицирани търговски посетители. Освен това има спонсорство от IBERIA, която се позиционира като официална авиокомпания на събитието. Тази година Fitur генерира доста голяма активност с около 42 000 търговски посетители и 20 000 частни посетители. Всички те дойдоха да видят 5000 компании от пет континента. Марките представляват предложения от 55 държави, от които 37 са имали официални делегации. Това са силни, силни цифри за първото издание, проведено по време на COVID-19. Помислете за министри на туризма и други присъстващи служители. Посетители пристигнаха от всички краища на индустрията - туристически медии, ноу-хау, туроператори, туристически агенции, сервизни компании, хотели и места за настаняване, търговски асоциации, транспорт, официални организации и фестивали и др. Почти половината от всички посетители са базирани в Европа и много от професионалните посетители са управляващи директори, председатели и други ръководители.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd закръглява най-добрите отстъпки за честни хотели. Ние намираме помещения за изложби в близост до събитието с превъзходно обслужване на обществения транспорт за бързо пътуване до работното място. Само една консултация ще ви отведе до перфектната хотелска резервация за Fitur. Използвате голяма мрежа от хотели, хостели и апартаменти в цял Мадрид, Испания. Кажете ни ценови диапазон и ние ще ви изпратим списък с най-добрите оферти на пазара с лесен достъп до IFEMA Feria de Madrid. От бюджетни стаи до високи суити, ние се грижим за всеки вкус. В допълнение, Trade Fair Trips ltd помага на своите клиенти при настройката преди деня на търговския панаир. Наемете един от нашите екипи, за да изградите вашия справедлив щанд! Друга популярна услуга в нашия списък е резервирането на съоръжения за срещи. Проверете ни и ние ще резервираме зала за срещи с A / V оборудване на място.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА