Fitur 2025

Fitur 2025

Туризъм
Madrid, Spain
22-26 Jan 2025
Организатор:
Ifema
Място на провеждане:
IFEMA - Feria de Madrid
Честота:
1 year
Уебсайт:
Fitur

Световен център за срещи на туристическата индустрия

Ако се стремите да спечелите място в глобалните сектори за стимули и туризъм, Fitur трябва да фигурира във вашия бизнес календар като международен търговски панаир с най-висок приоритет. Проведен за първи път през 1981 г., Fitur представя на изложителите уникални възможности за изграждане на марка и мрежи. Намирате се на идеалното място да извършите задълбочени проучвания на продукти и пазари и да посочите нововъзникващите тенденции. Най-добрите експерти също ще оглавят програма за подкрепа с презентации и основни речи. Това е особено важно сега, когато туристическата индустрия е напълно променена и засегната от COVID-19. Fitur е едно от основните събития в Европа, за да даде тон и да помогне за възстановяването на туристическия сектор. Изложбеното пространство е разделено между различните видове оферти за пътуване и свързаните с тях услуги като фестивален туризъм, здравен туризъм, телевизионен и филмов туризъм, технологии за туристическия сектор и др.

Fitur 2025

IFEMA Institucion Ferial de Madrid вече се готви за Fitur 2024, който ще се проведе като физическо издание между 22.01.2025 и 26.01.2025. За момента на мястото на провеждане няма да се прилагат строги мерки за защита от Ковид-19. Причината за това е, че страната е премахнала националните ограничения, свързани с пандемията. Участниците, които пътуват от Китай, трябва да имат предвид, че поради въведените ограничения за пътуване ще трябва да представят след пристигането си 3G документи за влизане, като например отрицателни резултати от тестове, които не са по-стари от 72 часа. Възможно е също така да бъдат помолени да се подложат на тестване на място за Ковид-19.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd закръглява най-добрите отстъпки за честни хотели. Ние намираме помещения за изложби в близост до събитието с превъзходно обслужване на обществения транспорт за бързо пътуване до работното място. Само една консултация ще ви отведе до перфектната хотелска резервация за Fitur. Използвате голяма мрежа от хотели, хостели и апартаменти в цял Мадрид, Испания. Кажете ни ценови диапазон и ние ще ви изпратим списък с най-добрите оферти на пазара с лесен достъп до IFEMA Feria de Madrid. От бюджетни стаи до високи суити, ние се грижим за всеки вкус. В допълнение, Trade Fair Trips ltd помага на своите клиенти при настройката преди деня на търговския панаир. Наемете един от нашите екипи, за да изградите вашия справедлив щанд! Друга популярна услуга в нашия списък е резервирането на съоръжения за срещи. Проверете ни и ние ще резервираме зала за срещи с A / V оборудване на място.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

Не е препоръчително при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

20 минути при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

40 минути при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

 

map

Хотели около Fitur

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center 8.65 Madrid при поискване Заявка
Fitur 2025 Madrid Barcelo Imagine 7.1 Madrid при поискване Заявка
VP Plaza Espana Design 11 Madrid при поискване Заявка
Fitur 2025 Madrid NH Collection Madrid Palacio de Tepa 11 Madrid при поискване Заявка
Only YOU Boutique Hotel Madrid 10 Madrid при поискване Заявка
Catalonia Las Cortes 11 Madrid при поискване Заявка
Fitur 2025 Madrid Ilunion Suites Madrid 5.8 Madrid при поискване Заявка
Fitur 2025 Madrid Hotel Barajas Plaza 5 Madrid при поискване Заявка
Fitur 2025 Madrid Room Mate Oscar 10.2 Madrid при поискване Заявка
Fitur 2025 Madrid Courtyard by Marriott Madrid Princesa 10.8 Madrid при поискване Заявка

Fitur 2022

Fitur 2022 беше хибридно събитие, което се проведе в IFEMA. То включваше изложение на живо, както и цифрова платформа, наречена FITUR LIVEConnect. Организаторите осигуриха наличието на най-съвременните мерки за защита от Ковид-19 в IFEMA. От посетителите се изискваше да покажат 3G входни документи като част от плана за сигурност. Fitur 2022 привлече 6 933 участници, 600 изложители и 111 193 посетители. FITUR LIVEConnect получи 33 286 регистрации, а 3 981 журналисти подробно описаха събитието. На Fitur 2022 присъстваха представители на 127 държави.

Fitur 2023

Изданието за 2023 постави нов рекорд по брой участници, тъй като в него се включиха над 222 000 участника. Те включваха 136 000 професионалисти от бранша, 86 000 публични посетители, 755 изложители, 8 500 присъстващи и приблизително 6 300 медийни специалисти. Присъстващите представляваха 131 държави, а журналистите бяха пристигнали от 46 страни. Над 56 000 участника се регистрираха за допълнителната цифрова платформа, като официалният уебсайт регистрира през първия ден 146 000 посетители. Официалните страници в LinkedIn, Facebook, Instagram и Twitter получиха общо 288 557 последователи и бяха генерирани повече от 1 676 000 импресии. Площта за събития на изложението също беше увеличена до повече от 66 900 м2.

Fitur 2024

Изданието на Fitur за 2024 беше търговско изложение на живо, който надхвърли посещаемостта на предишното издание с около 14%. Събитието беше посетено от 250 000 посетители от 152 държави (153 000 търговски и 97 000 публични). Освен това 9 000 изложители и приблизително 6 800 журналисти от 53 страни участваха в събитието. Медийното присъствие на Fitur 2024 беше значително. Това се дължеше на генерираните във връзка с него над 37 000 информационни бюлетини, както и около 6 500 000 впечатления и 83 000 взаимодействия в социалните медии. Това се дължеше на групата журналисти, както и на повече от 311 300 последователи в социалните медии, които взаимодействаха със страниците на събитието в LinkedIn, Facebook, Twitter и Instagram. Събитието, спомогна за генерирането на приходи в размер на приблизително 430 000 000 евро за градът-домакин.

Както при повечето туристически центрирани събития, Fitur пристига веднъж годишно и се събира през януари, за да зададе тон на индустрията и да установи тенденции. Международният търговски панаир е със седалище в Мадрид, Испания и работи извън IFEMA Feria de Madrid. Програмирането продължава пет пълни дни и вратите са отворени както за търговските посетители, така и за широката общественост. Организатор на събитието е IFEMA Institucion Ferial de Madrid. В миналото работното време е било от 10:00 сутринта до 19:00 вечерта за търговски посетители. През двата дни, отворени за широката публика, часовете са определени от 10:00 до 20:00. IFEMA Feria de Madrid се радва на отлично местоположение на кратко разстояние с кола от летище Мадрид-Барахас Адолфо Суарес (10 минути) и се обслужва добре от системата на обществения транспорт. Хванете линия 8 на метрото или една от четирите автобусни линии (73, 112, 122 и 828), за да обиколите града.

  • Fitur се стреми да въведе предлагането в търсенето, независимо колко е специализирано. Независимо дали става въпрос за класически дестинации за пътуване или ниша, новопоявили се тенденции и пазар, Fitur ще направи всичко възможно, за да се настани и достави;
  • Силен фокус върху устойчивостта и новите технологии. Не търсете повече от обсерваторията FITUR Next, за да се изправите лице в лице с бъдещето на пътуванията;
  • Независимо коя е вашата област на опит, има някакво събитие, което да ви ускори със случващото се във вашия район. Програмата за поддръжка включва форуми, дебати и презентации от всякакъв вид.

Както вече установихме, Fitur е място за бизнес възможности. Част от успеха му е свързана със силната институционална подкрепа от страна на Кралското семейство на президента на правителството. Панаирът се счита за основно пътуване за квалифицирани търговски посетители. Освен това има спонсорство от IBERIA, която се позиционира като официална авиокомпания на събитието. Тази година Fitur генерира доста голяма активност с около 42 000 търговски посетители и 20 000 частни посетители. Всички те дойдоха да видят 5000 компании от пет континента. Марките представляват предложения от 55 държави, от които 37 са имали официални делегации. Това са силни, силни цифри за първото издание, проведено по време на COVID-19. Помислете за министри на туризма и други присъстващи служители. Посетители пристигнаха от всички краища на индустрията - туристически медии, ноу-хау, туроператори, туристически агенции, сервизни компании, хотели и места за настаняване, търговски асоциации, транспорт, официални организации и фестивали и др. Почти половината от всички посетители са базирани в Европа и много от професионалните посетители са управляващи директори, председатели и други ръководители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Fitur 2025 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.