Most booked hotels
Your free enquiry
HORECAVA

HORECAVA

Amsterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Amsterdam RAI
Event website
Event website:
HORECAVA
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Международният търговски панаир за хотелиерство и кетъринг посочва мисията си точно в заглавието - да събере професионалисти в индустрията на HoReCa, за да обменят идеи, да извършват бизнес и да се информират за най-новите тенденции в индустрията. Тъй като името може да е за уста, не е необичайно да видите този международен търговски панаир, наричан Horecava. Изданията на това събитие излизат от 1957 г. и през тези 60 години търговският панаир е бил ключова среща за професионалисти, участващи в цялата верига на стойността. Посетителите могат да очакват показ на интериорен дизайн, на открито, луксозна храна, кафе, корпоративни униформи, пресни продукти, напитки, нощен живот, бързо обслужване, вина и спиртни напитки, интериорна декорация и хотелско оборудване.

Логистиката

Международният търговски панаир за хотелиерство и кетъринг е ежегодна афера, която отбелязва началото на календарната година, тъй като изданията трябва да се проведат през януари. Панаирът е с продължителност четири дни и се провежда в Amsterdam RAI, който също работи като негов организатор, заедно с Wine Professional. Допускат се само търговски посетители и работното време е от 11:00 сутринта до 18:00 следобед, въпреки че това са предварителни часове и подлежат на промяна в деня в зависимост от програмирането. Amsterdam RAI се намира на централно място в Амстердам, Холандия и дава на посетителите много възможности за пътуване до работното място. Тъй като обаче Амстердам е градът на велосипедите, можете също толкова лесно да наемете колело или скутер до изложбените площадки.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Международният търговски панаир за хотелиерство и ресторантьорство е мястото, където се срещат много сектори в по-широката чадърна индустрия - кухня и трапезария, барове и кафенета, интериорен дизайн, хотели, ресторанти, казина, клубове, текстил, звук и светлина;
  • Дълголетието на събитието означава, че ще получите изключително отразяване от международната търговска преса и по-нататък ще преследвате признаването и представянето на марката;
  • Вие сте в отлична позиция да постигнете отлични продажби, тъй като Международният търговски панаир за хотелиерство и кетъринг привлича сериозни купувачи на най-високите нива в бизнеса;
  • Има потенциал за идентифициране на нови пазарни възможности и пробив в нови региони на територията на Европа и далеч отвъд нея.

Аудитория и статистика

Международният търговски панаир за хотелиерство и ресторантьорство се разрасна до невероятен мащаб, където присъствате над 71 000 посетители на търговия и сред тях са 40 000 компании, които присъстваха с една цел - да направят покупка. Това е достатъчно, за да ви убеди, че има добри бизнес възможности за преместване на звена и затваряне на много фантастични сделки. Ако едва сега стартирате, можете да се присъедините към общността на новаторите и пионерите, които формират Start-upLAB, която е предоставила платформа на 42 стартиращи компании само последното издание. Включването на наградата за иновации на Horecava в програмата, чието последно издание набра над 200 записа, разширява професионалния опит на посетителите с готвачи, критици на храните и блогъри за храни.

Настаняване

Тъй като очакваните посетители са много, можем уверено да кажем, че трябва да използвате услугите на Trade Fair Trips ltd, за да планирате работното си пътуване. Получавате персонализирани хотелски услуги за Международния търговски панаир за хотелиерството и ресторантьорството, които отговарят на вашия бюджет. Осигуряваме стаи много преди големите събития и с удоволствие казваме, че обслужваме всяка важна точка. Имате избор от отлични хотели в близост до Amsterdam RAI и в близост до обществения транспорт за лесно пътуване до работното място. Какво има още какво да искате в квартирата си за изложби? Trade Fair Trips ltd може да направи много повече за вашето бизнес пътуване. Помолете ни да резервираме съоръжения за срещи на ваше име или още по-добре, нека инсталираме вашата изложбена кабина!

Full list of
hotels for
HORECAVA

How to get to HORECAVA

Similar trade shows