Your free enquiry
Natural Products Expo West

Natural Products Expo West

Anaheim, USA
Индустрия
Индустрия:
Food Processing, Packaging Industry
Organizer
Organizer:
New Hope Natural Media
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Natural Products Expo West 2023

Изданието на Natural Products Expo West през 2023 г. ще се проведе под формата на изложение "лице в лице" между 07.03.2023 г. и 11.03.2023 г. Търговското изложение ще се проведе в Конгресния център на Анахайм в Анахайм, Калифорния, САЩ. Поради продължаващата пандемия, на мястото на провеждане ще бъдат въведени най-новите мерки за защита от коронавируси. Това ще включва прилагането на стъпки като най-новата политика за влизане и задължителни маски за лице. Понастоящем от участниците се изисква да носят предпазни маски за лице като форма на ЛПС. Маските трябва да бъдат N95, KN-95, платнени/FFP2 или хирургически. Преди влизането участниците ще бъдат помолени да покажат документи като отрицателни резултати от тестове или ваксинационни паспорти с поне две дози от одобрена ваксина срещу Ковид-19. Това е необходимо, за да се гарантира, че участниците не са заразени с новия коронавирус. Поради въведените ограничения за пътуване участниците ще трябва да покажат при пристигането си в САЩ своите 3G документи за влизане.

Въведение

Natural Products Expo West участва в индустрията още от началото на тенденциите в органичната храна в САЩ. Първото издание се е състояло през 1981 г. и оттогава нараства експоненциално със сателитно събитие във Филаделфия (Natural Products Expo East). 

Международният търговски панаир обслужва нуждите на купувачите на естествен, органичен и здравословен начин на живот. Продуктовата гама е една от най-богатите в света, тъй като обхваща, храни и напитки, красота и дом, както и хранителни добавки. Внимателното, отговорно и устойчиво потребление достига критична точка през последните години, така че Natural Products Expo West е точно там, където искате да бъдете, за да окажете влияние на по-широка сцена и да проникнете на нови пазари.

Логистика

Natural Products Expo West обслужва органичната хранително-вкусова промишленост всяка година в началото на март. Изданията изпълняват наситени четири дни с много бизнес възможности и образователни събития за предстоящите тенденции и практики. 

Международният търговски панаир се намира в Анахайм, Калифорния и заема просторните зали в конгресния център в Анахайм. New Hope Natural Media Penton Lifestyle Media Group служи като официален организатор на събитието.

Конгресният център на Анахайм се намира на близко разстояние от няколко летища. Можете да карате за нула време от летище John Wayne Orange County (SNA) и международното летище Лос Анджелис (LAX).

Работното време обикновено се различава в зависимост от това къде отивате. Основните зали на ACC работят от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на закриващия ден, който приключва в 16:00 вечерта. Северни зали на ACC и Анахайм Хилтън, където ‘горещите продукти’ са показани отворени врати половин час по-рано в 09:30 часа.

Какво казват хората?

  • „Всяка есен изложбените зали на Natural Products Expo West се изсипват от продукти, които повишават информираността на потребителите за важността на органичните и поддържащи тенденции в растителните, конопените и селскостопанските иновации. Вдъхновяващо е също така да видим как пионерите на биологични продукти продължават да засилват въздействието на органичното въздействие върху индустрията на естествените продукти.“, - Лейси Готие, директор на изложението;
  • „Харесва ми да ходя всяка година на Expo West, за да открия вълнуващи нови природни и органични продукти и да видя колко успешни са станали много от марките, които сме срещнали тук. За мен една от най-добрите части е осъществяването на лични връзки с хора, с които съм разговарял през годините и срещам нови лица.“, - Джимбо Сомък, Jimbo’s…Naturally!
  • „Посещението на Expo East ми помага да остана актуален като купувач в бранша. Благодарен съм за възможността да се свържа с толкова много страхотни хора, като се възползвам от специалните спектакли и възможностите за образование. Благодарна съм за упоритата работа и всеотдайността на всички, които правят възможно Експо Изток.”- Шери Мурер, Organic Harvest

Аудитория и статистика

На Natural Products Expo West трябва да се направи голям бизнес. Всяко издание цифрите се увеличават и последното издание видя над 86 000 международни търговски посетители със 136 държави. Това е добра новина за вас като изложител, тъй като имаше 3600 компании за разлика. Винаги има място за новодошлите, тъй като последното издание регистрира повече от 600 изложители за първи път.

Представянето на продукти се справя особено добре с големи играчи в бранша като Amazon, Wholefoods, New Seasons, Krogers, PCC Community Markets и Costco Wholesale. Официалните спонсори на изложението включват elixinol, lightlife, SIRIO и ITO en, наред с други. 

Професионалната аудитория е невероятно разнообразна, тъй като виждате лекари, дистрибутори, доставчици, производители, инвеститори, купувачи на дребно и хранителни услуги. Имате пълно представяне на веригата на стойността от електронни магазини и спа центрове до независими продуктови магазини до конвенционални супермаркети.

Настаняване

Резервирайте настаняването си в хотела по време на Natural Products Expo West с премия чрез Trade Fair Trips ltd. Ние сме ветерани, що се отнася до сектора на бизнес пътуванията и сме работили с хотели по целия свят. Ние познаваме пътя си в Анахайм, Калифорния и предлагаме най-добрите хотелски цени в града. Открийте отлични хотели в близост до конгресния център в Анахайм, за да поддържате пътуването възможно най-кратко. 

Помагаме ви във всяка част от планирането и действа бързо. Можете да очаквате списък с оферти в рамките на минути след първата ви консултация. Ние също сме до вас, ако имате нужда от помощ при инсталирането на вашата щанд. Елате при нас, за да резервирате съоръжения за срещи преди време. Малък или голям, получавате удобна заседателна зала с модерно A / V оборудване.

Full list of
hotels for
Natural Products Expo West

Book Now
How to get to Natural Products Expo West
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Santa Ana Airport (Летище Санта Ана)

55 минути при пътуване от Anaheim Regional Transportation Intermodal Center (Регионален Транспортен Интермодален Център Анахайм)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Santa Ana Airport (Летище Санта Ана)

5 минути при пътуване от Anaheim Regional Transportation Intermodal Center (Регионален Транспортен Интермодален Център Анахайм)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Santa Ana Airport (Летище Санта Ана)

20 минути при пътуване от Anaheim Regional Transportation Intermodal Center (Регионален Транспортен Интермодален Център Анахайм)

 

Similar trade shows