Natural Products Expo West 2025

Natural Products Expo West 2025

Здраве Храна и напитки
Anaheim, USA
04-08 Mar 2025
Организатор:
New Hope Natural Media
Място на провеждане:
Anaheim Convention Center
Честота:
1 year

Най-мащабното събитие за органични и натурални продукти в САЩ

Natural Products Expo West участва в индустрията още от началото на тенденциите в органичната храна в САЩ. Първото издание се е състояло през 1981 г. и оттогава нараства експоненциално със сателитно събитие във Филаделфия (Natural Products Expo East). 

Международният търговски панаир обслужва нуждите на купувачите на естествен, органичен и здравословен начин на живот. Продуктовата гама е една от най-богатите в света, тъй като обхваща, храни и напитки, красота и дом, както и хранителни добавки. Внимателното, отговорно и устойчиво потребление достига критична точка през последните години, така че Natural Products Expo West е точно там, където искате да бъдете, за да окажете влияние на по-широка сцена и да проникнете на нови пазари.

Natural Products Expo West 2025

Изданието на Natural Products Expo West за 2025 ще се проведе като изложение "лице в лице" между 04.03.2025 и 08.03.2025 Търговското изложение ще се проведе в Anaheim Convention Centre в Анахайм, Калифорния, САЩ. Мястото на провеждане няма да разполага с най-новите мерки за защита от коронавируси. Това се дължи на отмяната на ограниченията на страната, свързани с пандемията. 

Настаняване

Резервирайте настаняването си в хотела по време на Natural Products Expo West с премия чрез Trade Fair Trips ltd. Ние сме ветерани, що се отнася до сектора на бизнес пътуванията и сме работили с хотели по целия свят. Ние познаваме пътя си в Анахайм, Калифорния и предлагаме най-добрите хотелски цени в града. Открийте отлични хотели в близост до конгресния център в Анахайм, за да поддържате пътуването възможно най-кратко. 

Помагаме ви във всяка част от планирането и действа бързо. Можете да очаквате списък с оферти в рамките на минути след първата ви консултация. Ние също сме до вас, ако имате нужда от помощ при инсталирането на вашата щанд. Елате при нас, за да резервирате съоръжения за срещи преди време. Малък или голям, получавате удобна заседателна зала с модерно A / V оборудване.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Santa Ana Airport (Летище Санта Ана)

55 минути при пътуване от Anaheim Regional Transportation Intermodal Center (Регионален Транспортен Интермодален Център Анахайм)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Santa Ana Airport (Летище Санта Ана)

5 минути при пътуване от Anaheim Regional Transportation Intermodal Center (Регионален Транспортен Интермодален Център Анахайм)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Santa Ana Airport (Летище Санта Ана)

20 минути при пътуване от Anaheim Regional Transportation Intermodal Center (Регионален Транспортен Интермодален Център Анахайм)

 

map

Хотели около Natural Products Expo West

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Clarion Anaheim 0.4 Anaheim при поискване Заявка
Natural Products Expo West 2025 Anaheim Millennium Biltmore Los Angeles Los Angeles при поискване Заявка
DoubleTree Suites By Hilton Anaheim Resort Convention Center 0.8 Anaheim при поискване Заявка
Natural Products Expo West 2025 Anaheim Best Western Plus Park Place Inn & Mini-Suites 1 Anaheim при поискване Заявка
Natural Products Expo West 2025 Anaheim Wingate by Wyndham Los Angeles Airport Los Angeles при поискване Заявка
Natural Products Expo West 2025 Anaheim Atrium Hotel Orange County 19.1 Irvine при поискване Заявка
Natural Products Expo West 2025 Anaheim Motel 6 Anaheim, CA- Convention Center 1 Anaheim при поискване Заявка
Natural Products Expo West 2025 Anaheim Ramada by Wyndham Anaheim Maingate North 3.8 Anaheim при поискване Заявка
Natural Products Expo West 2025 Anaheim Best Western Courtesy Inn 2.4 Anaheim при поискване Заявка
Natural Products Expo West 2025 Anaheim Days Inn & Suites by Wyndham Anaheim At Disneyland Park 2.3 Anaheim при поискване Заявка

Natural Products Expo West 2022

Изданието на Natural Products Expo West за 2022 отбеляза успешното рестартиране на събитието след прекъсването, предизвикано от пандемията. Anaheim Convention Center, който беше домакин на събитието, включваше мерки за защита от Ковид-19, като например задължително използване на хирургически маски. В него участваха повече от 2 700 изложители и над 57 000 посетители.

Natural Products Expo West 2023

Изложението Natural Products Expo West за 2023 продължи успеха на предишното издание. Мястото на провеждане, Anaheim Convention Center, не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на вътрешните ограничения, свързани с пандемията в страната. Изданието беше посетено от повече от 65 000 посетители и 3 000 изложители.

Natural Products Expo West 2024

Изданието на Natural Products Expo West за 2024 беше търговско изложение на живо, което се проведе в Anaheim Convention Center между 12.03.2024 и 16.03.2024. В него участваха над 2 200 изложители. Те бяха разгледани от 60 000 посетители.

Natural Products Expo West обслужва органичната хранително-вкусова промишленост всяка година в началото на март. Изданията изпълняват наситени четири дни с много бизнес възможности и образователни събития за предстоящите тенденции и практики. 

Международният търговски панаир се намира в Анахайм, Калифорния и заема просторните зали в конгресния център в Анахайм. New Hope Natural Media Penton Lifestyle Media Group служи като официален организатор на събитието.

Конгресният център на Анахайм се намира на близко разстояние от няколко летища. Можете да карате за нула време от летище John Wayne Orange County (SNA) и международното летище Лос Анджелис (LAX).

Работното време обикновено се различава в зависимост от това къде отивате. Основните зали на ACC работят от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на закриващия ден, който приключва в 16:00 вечерта. Северни зали на ACC и Анахайм Хилтън, където ‘горещите продукти’ са показани отворени врати половин час по-рано в 09:30 часа.

  • „Всяка есен изложбените зали на Natural Products Expo West се изсипват от продукти, които повишават информираността на потребителите за важността на органичните и поддържащи тенденции в растителните, конопените и селскостопанските иновации. Вдъхновяващо е също така да видим как пионерите на биологични продукти продължават да засилват въздействието на органичното въздействие върху индустрията на естествените продукти.“, - Лейси Готие, директор на изложението;
  • „Харесва ми да ходя всяка година на Expo West, за да открия вълнуващи нови природни и органични продукти и да видя колко успешни са станали много от марките, които сме срещнали тук. За мен една от най-добрите части е осъществяването на лични връзки с хора, с които съм разговарял през годините и срещам нови лица.“, - Джимбо Сомък, Jimbo’s…Naturally!;
  • „Посещението на Expo East ми помага да остана актуален като купувач в бранша. Благодарен съм за възможността да се свържа с толкова много страхотни хора, като се възползвам от специалните спектакли и възможностите за образование. Благодарна съм за упоритата работа и всеотдайността на всички, които правят възможно Експо Изток.”- Шери Мурер, Organic Harvest.

На Natural Products Expo West трябва да се направи голям бизнес. Всяко издание цифрите се увеличават и последното издание видя над 86 000 международни търговски посетители със 136 държави. Това е добра новина за вас като изложител, тъй като имаше 3600 компании за разлика. Винаги има място за новодошлите, тъй като последното издание регистрира повече от 600 изложители за първи път.

Представянето на продукти се справя особено добре с големи играчи в бранша като Amazon, Wholefoods, New Seasons, Krogers, PCC Community Markets и Costco Wholesale. Официалните спонсори на изложението включват elixinol, lightlife, SIRIO и ITO en, наред с други. 

Професионалната аудитория е невероятно разнообразна, тъй като виждате лекари, дистрибутори, доставчици, производители, инвеститори, купувачи на дребно и хранителни услуги. Имате пълно представяне на веригата на стойността от електронни магазини и спа центрове до независими продуктови магазини до конвенционални супермаркети.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Natural Products Expo West 2025 Изпрати

Natural Products Expo West акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.