Natural Products Expo West
Natural Products Expo West

Natural Products Expo West

New Dates
8 мар 2022 - 12 мар 2022
USA , Anaheim

General Information

Organizer

New Hope Natural Media

Frequency

1 year

Natural Products Expo West Map

Past Editions

3 - 7 Mar Natural Products Expo West 2020

5 - 9 Mar Natural Products Expo West 2019

7 - 11 Mar NATURAL PRODUCTS EXPO WEST 2018

8 - 12 Mar NATURAL PRODUCTS EXPO WEST 2017

Изданието на Natural Products Expo West от 2022 г. е преместено в перода от 9 до 12 септември в светлината на ситуацията с COVID-19 в САЩ. Панаирът все още ще бъде домакин в конгресния център Anaheim в Калифорния, САЩ. Ще се очаква строго социално дистанциране и носене на маски.

Въведение

Natural Products Expo West участва в индустрията още от началото на тенденциите в органичната храна в САЩ. Първото издание се е състояло през 1981 г. и оттогава нараства експоненциално със сателитно събитие във Филаделфия (Natural Products Expo East). 

Международният търговски панаир обслужва нуждите на купувачите на естествен, органичен и здравословен начин на живот. Продуктовата гама е една от най-богатите в света, тъй като обхваща, храни и напитки, красота и дом, както и хранителни добавки. Внимателното, отговорно и устойчиво потребление достига критична точка през последните години, така че Natural Products Expo West е точно там, където искате да бъдете, за да окажете влияние на по-широка сцена и да проникнете на нови пазари.

Логистиката

Natural Products Expo West обслужва органичната хранително-вкусова промишленост всяка година в началото на март. Изданията изпълняват наситени четири дни с много бизнес възможности и образователни събития за предстоящите тенденции и практики. 

Международният търговски панаир се намира в Анахайм, Калифорния и заема просторните зали в конгресния център в Анахайм. New Hope Natural Media Penton Lifestyle Media Group служи като официален организатор на събитието.

Конгресният център на Анахайм се намира на близко разстояние от няколко летища. Можете да карате за нула време от летище John Wayne Orange County (SNA) и международното летище Лос Анджелис (LAX).

Работното време обикновено се различава в зависимост от това къде отивате. Основните зали на ACC работят от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на закриващия ден, който приключва в 16:00 вечерта. Северни зали на ACC и Анахайм Хилтън, където ‘горещите продукти’ са показани отворени врати половин час по-рано в 09:30 часа.

Какво казват хората?

  • „Всяка есен изложбените зали на Natural Products Expo West се изсипват от продукти, които повишават информираността на потребителите за важността на органичните и поддържащи тенденции в растителните, конопените и селскостопанските иновации. Вдъхновяващо е също така да видим как пионерите на биологични продукти продължават да засилват въздействието на органичното въздействие върху индустрията на естествените продукти.“, - Лейси Готие, директор на изложението;
  • „Харесва ми да ходя всяка година на Expo West, за да открия вълнуващи нови природни и органични продукти и да видя колко успешни са станали много от марките, които сме срещнали тук. За мен една от най-добрите части е осъществяването на лични връзки с хора, с които съм разговарял през годините и срещам нови лица.“, - Джимбо Сомък, Jimbo’s…Naturally!
  • „Посещението на Expo East ми помага да остана актуален като купувач в бранша. Благодарен съм за възможността да се свържа с толкова много страхотни хора, като се възползвам от специалните спектакли и възможностите за образование. Благодарна съм за упоритата работа и всеотдайността на всички, които правят възможно Експо Изток.”- Шери Мурер, Organic Harvest

Аудитория и статистика

На Natural Products Expo West трябва да се направи голям бизнес. Всяко издание цифрите се увеличават и последното издание видя над 86 000 международни търговски посетители със 136 държави. Това е добра новина за вас като изложител, тъй като имаше 3600 компании за разлика. Винаги има място за новодошлите, тъй като последното издание регистрира повече от 600 изложители за първи път.

Представянето на продукти се справя особено добре с големи играчи в бранша като Amazon, Wholefoods, New Seasons, Krogers, PCC Community Markets и Costco Wholesale. Официалните спонсори на изложението включват elixinol, lightlife, SIRIO и ITO en, наред с други. 

Професионалната аудитория е невероятно разнообразна, тъй като виждате лекари, дистрибутори, доставчици, производители, инвеститори, купувачи на дребно и хранителни услуги. Имате пълно представяне на веригата на стойността от електронни магазини и спа центрове до независими продуктови магазини до конвенционални супермаркети.

Настаняване

Резервирайте настаняването си в хотела по време на Natural Products Expo West с премия чрез Trade Fair Trips ltd. Ние сме ветерани, що се отнася до сектора на бизнес пътуванията и сме работили с хотели по целия свят. Ние познаваме пътя си в Анахайм, Калифорния и предлагаме най-добрите хотелски цени в града. Открийте отлични хотели в близост до конгресния център в Анахайм, за да поддържате пътуването възможно най-кратко. 

Помагаме ви във всяка част от планирането и действа бързо. Можете да очаквате списък с оферти в рамките на минути след първата ви консултация. Ние също сме до вас, ако имате нужда от помощ при инсталирането на вашата щанд. Елате при нас, за да резервирате съоръжения за срещи преди време. Малък или голям, получавате удобна заседателна зала с модерно A / V оборудване.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА