CEVISAMA 2025

CEVISAMA 2025

Керамика Каменна индустрия Мрамор
Valencia, Spain
24-28 Feb 2025
Организатор:
Feria Valencia
Място на провеждане:
Feria Valencia
Честота:
1 year
Уебсайт:
CEVISAMA

Водещо събитие за керамика и баня в Испания

Cevisama е едно от най-големите изложения в Испания и е световен лидер, когато става въпрос за керамични плочки и свързани индустрии, обзавеждане за бани и естествен камък. Той расте стабилно от дебюта си през 1983 г. и е основен пазар за купувачи от висок клас. Изложбата също така показва най-новите тенденции в дизайна на керамични плочки, повърхностни покрития и съоръжения за баня и кухня. Трябва също да отбележим, че има една от най-добрите програми за поддръжка с няколко важни събития, които се провеждат успоредно с бизнес частта на изложението. Ключов акцент е Форумът за архитектура и дизайн, който е най-важният по рода си в Испания и най-забележителният в Европа. Топ експерти ще обсъдят техническите иновации, световните тенденции и практиките за устойчивост. Има още много неща, които се случват от специални изложби до дизайнерски конкурси и семинари.

Cevisama 2024

CEVISAMA 2024 ще се проведе като изложение на живо от 26.02.2024 до 01.03.2024. То ще се състои във Feria Valencia във Валенсия, Испания. Конферентният център няма да включва най-новите мерки за сигурност срещу Ковид-19 поради това, че Испания отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd има опит в резервирането на хотелско настаняване за изложби. Изпратихме хиляди бизнес пътници по целия свят и имаме голяма мрежа от хотели във Валенсия, Испания. Без значение колко сте в състояние да платите, ние имаме най-добрите оферти на пазара – апартаменти, хотели и хостели. Вашата хотелска резервация за Cevisama е съобразена с всяка ваша нужда. Правилната цена и правилното местоположение са ключът към вашия успех. Ето защо избираме хотели близо до Feria Valencia. Вие не само правите спестявания, вие спестявате време за пътуването си до работното място. Trade Fair Trips ltd също е тук, ако имате нужда от заседателна зала. Свързваме се с Feria Valencia и правим резервация – време, размер и A/V оборудване. Друга популярна услуга е нашата услуга за изграждане на щандове. Можете да наемете екип, който да изгради вашия изложбен щанд. Всичко е направено на щедри цени!

 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Valencia Airport (Летище Валенсия)

Не е препоръчително при пътуване от Valencia Central Bus Station (Централна Автогара Валенсия)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Valencia Airport (Летище Валенсия)

9 минути при пътуване от Valencia Central Bus Station (Централна Автогара Валенсия)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Valencia Airport (Летище Валенсия)

30 минути при пътуване от Valencia Central Bus Station (Централна Автогара Валенсия)

map

Хотели около CEVISAMA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Hotel Beleret 0.4 Valencia при поискване Заявка
CEVISAMA 2025 Valencia Ibis Valencia Bonaire Aeropuerto 9.4 Valencia при поискване Заявка
Hotel Villacarlos 8.2 Valencia при поискване Заявка
CEVISAMA 2025 Valencia Senator Parque Central Hotel 7.8 Valencia при поискване Заявка
CEVISAMA 2025 Valencia Sweet Hotel Renasa 7.6 Valencia при поискване Заявка
CEVISAMA 2025 Valencia ONE SHOT MERCAT 09 8.84 Valencia при поискване Заявка
CEVISAMA 2025 Valencia Ad Hoc Carmen 6.97 Valencia при поискване Заявка
CEVISAMA 2025 Valencia L'Otelet By Sweet 0.5 Valencia при поискване Заявка
CEVISAMA 2025 Valencia AZZ Valencia Táctica Hotel 2.6 Valencia при поискване Заявка
CEVISAMA 2025 Valencia Hotel San Lorenzo Boutique 6 Valencia при поискване Заявка

Cevisama е годишно изложение за керамичната индустрия, което започва годината във Валенсия, Испания. Всяко издание се провежда към началото на февруари и продължава общо пет дни във Feria Valencia. Feria Valencia служи и като официален организатор на изложбата. Вратите са отворени само за търговски посетители и работното време е от 09:00 ч. до 19:00 ч. Денят на затваряне приключва два часа по-рано в 17:00 часа. Лесно е да стигнете до Feria Valencia, защото изложбеният център има страхотни връзки с обществен транспорт. Независимо къде сте отседнали в града, има начин да пътувате лесно. Вземете линия 2 на метрото, линия 4 на трамвайна или автобусна линия 62 и ще бъдете там за нула време. Всички линии се движат редовно!

  • „Заради качеството на посетителите, които присъстваха, което означаваше, че изложителите сключиха значителни бизнес сделки. Това, което движи този растеж, е както усилията, вложени в изложбеното съдържание на панаира, така и изключително високото ниво на презентациите на Архитектурния форум, който се превърна във водещ форум по рода си в Испания“, - Мануел Руберт, президент на панаира ;
  • „Cevisama успя да привлече ключовите пазари за секторите на керамичните плочки и баните, като 35% от всички чуждестранни купувачи, които присъстваха, идват от традиционните европейски пазари и Съединените щати, които в момента са вторият най-голям купувач на керамични плочки в света, ” - Кармен Алварес, директор на панаира.

Като изложител, вие сте на идеалното място да генерирате видимост на вашата марка. В крайна сметка, последното издание на живо регистрира над 92 000 търговски посетители. Това е постоянно увеличение с 1,4% в сравнение с предходната година – ясна индикация, че инвестицията в Cevisama е задължителна. Приблизително 21 000 от всички посетители са чужди граждани от 156 страни. Истински глобално изложение, което позволява на своите марки да завладеят много чужди пазари. Купувачи идват от Италия, Франция, Португалия, Обединеното кралство, Германия, САЩ, Русия, Мароко, Индия, Алжир, Полша, Белгия, Израел и Украйна. Това е само малка част от присъстващите. Едно е сигурно, идват, за да проучат пазара и да направят поръчки. По отношение на професионалния опит, публиката се състои от търговци на дребно, дистрибутори, производители, търговски агенти, групи за закупуване и спецификатори, особено архитекти и декоратори. Почти всички имат директна покупателна способност или са в състояние да влияят върху покупките.

CEVISAMA 2023

CEVISAMA 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 27.02.2023 и 03.03.2023. Мястото на провеждане, Feria Valencia, не включваше мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на премахването на ограниченията, свързани с пандемията, в Испания. В събитието участваха 436 изложители, като 86% от тях оцениха очакванията за продажби като високи, а 87% - качеството на посетителите като отлично. Те представиха стоките си пред 74 115 посетители, 25 % от които бяха дошли от чуждестранни държави.

CEVISAMA 2024

CEVISAMA 2024 беше търговско изложение на живо, проведено между 26.02.2024 и 01.03.2024. Проведе се във Feria Valencia. В събитието участваха над 360 изложители от 13 държави и повече от 70 000 посетители (29% от чужбина)..

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до CEVISAMA 2025 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.