Your free enquiry
BOOT & FUN BERLIN

BOOT & FUN BERLIN

Berlin, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Messe Berlin
Event website
Event website:
BOOT & FUN BERLIN
Frequency
Frequency:
1 year

BOOT & FUN BERLIN - актуализация

Изданието на BOOT & FUN BERLIN за 2023 ще се проведе при липса на строги мерки за превенция на Ковид-19. Мястото на провеждане на събитието на живо е Messe Berlin, а датите на провеждане са 23.11.2023 до 26.11.2023. Мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията, включително забраните за пътуване.

Въведение

BOOT BERLIN е изложение, което всеки любител на плавателни съдове и яхти трябва да посети. Всеки ноември Берлин се превръща в рай за плавателни дейности, развлекателни спортове на открито и много други водни дейности.

Изложителите ще покажат най-новите яхти с електрически и хибридни двигатели. Посетителите ще имат възможност да видят модерни плавателни съдове и да участват в забавни приключения като гмуркане и водни спортове.

„ГАЛА Нощ на лодките” е друго невероятно събитие, което ще се проведе в деня преди BOOT BERLIN. В качеството си на изложител, вие ще имате идеалната възможност да говорите с клиентите си. Миналата година над 7 000 гости приеха поканата и прекараха една страхотна вечер. Двата търговски панаира ще ви осигурят платформа да създадете нови контакти и да разширите бизнеса си.

Ето някои от категориите, които ще бъдат представени:

  • Моторни лодки
  • Крузери
  • Състезания с моторни лодки
  • Моторизирани яхти

Не пропускайте това страхотно съвременно изложение. Като резервирате своя хотел с Трейд Феър Трипс ЕООД, вие ще разполагате с всичкото време, което ви е нужно, за да планирате и да се насладите на пътуването си до Германия. Нашата компания запазва хотелските стаи предварително, затова можем уверено да кажем, че ние ще ви предложим най-добрите оферти на пазара. Резервирайте своето бизнес пътуване с нас и спечелете от нашите отлични услуги и намаления!

Минали издания

Издание от 2021 г.

Между 11.11.2021 г. и 14.11.2021 г. Messe Berlin беше домакин на изданието на живо BOOT & FUN BERLIN. Събитието се проведе при строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 и в него участваха около 700 изложители. Мерките включваха необходимостта посетителите да носят маски за лице в закритите пространства. 

Full list of
hotels for
BOOT & FUN BERLIN

Book Now
How to get to BOOT & FUN BERLIN
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

Не е препоръчително при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

By car
By car:

25 минути при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

25 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

30 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

Similar trade shows