Your free enquiry
BOOT & FUN BERLIN

BOOT & FUN BERLIN

Berlin ,Germany
индустрия
индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
Messe Berlin
Event website
Event website :
BOOT & FUN BERLIN
Frequency
Frequency:
1 year

BOOT BERLIN е изложение, което всеки любител на плавателни съдове и яхти трябва да посети. Всеки ноември Берлин се превръща в рай за плавателни дейности, развлекателни спортове на открито и много други водни дейности.

Изложителите ще покажат най-новите яхти с електрически и хибридни двигатели. Посетителите ще имат възможност да видят модерни плавателни съдове и да участват в забавни приключения като гмуркане и водни спортове.

„ГАЛА Нощ на лодките” е друго невероятно събитие, което ще се проведе в деня преди BOOT BERLIN. В качеството си на изложител, вие ще имате идеалната възможност да говорите с клиентите си. Миналата година над 7 000 гости приеха поканата и прекараха една страхотна вечер. Двата търговски панаира ще ви осигурят платформа да създадете нови контакти и да разширите бизнеса си.

Ето някои от категориите, които ще бъдат представени:

  • Моторни лодки
  • Крузери
  • Състезания с моторни лодки
  • Моторизирани яхти

Не пропускайте това страхотно съвременно изложение. Като резервирате своя хотел с Трейд Феър Трипс ЕООД, вие ще разполагате с всичкото време, което ви е нужно, за да планирате и да се насладите на пътуването си до Германия. Нашата компания запазва хотелските стаи предварително, затова можем уверено да кажем, че ние ще ви предложим най-добрите оферти на пазара. Резервирайте своето бизнес пътуване с нас и спечелете от нашите отлични услуги и намаления!

Full list of
hotels for
BOOT & FUN BERLIN

Book Now
How to get to BOOT & FUN BERLIN

Similar trade shows