Your free enquiry
BOOT & FUN BERLIN

BOOT & FUN BERLIN

Berlin ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
Messe Berlin
Event website
Event website :
BOOT & FUN BERLIN
Frequency
Frequency:
1 year

Covid-19 и BOOT & FUN BERLIN

Изданието на BOOT & FUN BERLIN 2022 ще се проведе в условията на строги мерки за безопасност на Covid-19. Мястото на провеждане на събитието на живо е Messe Berlin, а датите на провеждане са от 24.11.2022 г. до 27.11.2022 г. Сред прилаганите мерки ще бъде политиката за влизане в 3G - участниците трябва да покажат документи като имунизационни паспорти. Заради Омикрона в момента в Германия са въведени забрани за пътуване. Посетителите на панаира ще трябва да представят при пристигането си документи като отрицателни резултати от изследвания.

Въведение

BOOT BERLIN е изложение, което всеки любител на плавателни съдове и яхти трябва да посети. Всеки ноември Берлин се превръща в рай за плавателни дейности, развлекателни спортове на открито и много други водни дейности.

Изложителите ще покажат най-новите яхти с електрически и хибридни двигатели. Посетителите ще имат възможност да видят модерни плавателни съдове и да участват в забавни приключения като гмуркане и водни спортове.

„ГАЛА Нощ на лодките” е друго невероятно събитие, което ще се проведе в деня преди BOOT BERLIN. В качеството си на изложител, вие ще имате идеалната възможност да говорите с клиентите си. Миналата година над 7 000 гости приеха поканата и прекараха една страхотна вечер. Двата търговски панаира ще ви осигурят платформа да създадете нови контакти и да разширите бизнеса си.

Ето някои от категориите, които ще бъдат представени:

  • Моторни лодки
  • Крузери
  • Състезания с моторни лодки
  • Моторизирани яхти

Не пропускайте това страхотно съвременно изложение. Като резервирате своя хотел с Трейд Феър Трипс ЕООД, вие ще разполагате с всичкото време, което ви е нужно, за да планирате и да се насладите на пътуването си до Германия. Нашата компания запазва хотелските стаи предварително, затова можем уверено да кажем, че ние ще ви предложим най-добрите оферти на пазара. Резервирайте своето бизнес пътуване с нас и спечелете от нашите отлични услуги и намаления!

Минали издания

Издание от 2021 г.

Между 11.11.2021 г. и 14.11.2021 г. Messe Berlin беше домакин на изданието на живо BOOT & FUN BERLIN. Събитието се проведе при строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 и в него участваха около 700 изложители. Мерките включваха необходимостта посетителите да носят маски за лице в закритите пространства. 

Full list of
hotels for
BOOT & FUN BERLIN

Book Now
How to get to BOOT & FUN BERLIN

Similar trade shows