Your free enquiry
Beautyworld Middle East

Beautyworld Middle East

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Pharmaceuticals, Cosmetics, Perfumes, Beauty and Personal Care
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Beautyworld Middle East
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Домакин на Beautyworld Middle East 2023 ще бъде Световният търговски център в Дубай в Обединените арабски емирства. Събитието ще се проведе между 30-ти октомври и 1-ви ноември 2023 под формата на търговско изложение "лице в лице". Като част от мерките за превенция на Ковид-19 ще бъдат приложени насоките за социална дистанция, безконтактни проверки за температура преди влизане и задължителни хирургически маски. Понастоящем няма ограничения за пътуване на територията на ОАЕ.

Въведение

Beautyworld Middle East затвърждава своето място като най -голямото изложение за красота в Близкия изток. Това е основният пазар и място за срещи за професионалисти в областта на благосъстоянието, парфюмерията, продуктите за красота и коса. Той е в експлоатация от 1996 г. и е помогнал за оформянето и развитието на индустрията за красота в региона за малко над двадесет години. Това прави Beautyworld Middle East важна платформа за международни марки. Това е най -добрият им начин за достъп до тези пазари и генериране на потенциални клиенти. Продуктовото портфолио със сигурност е едно от най -богатите. Изложбените щандове включват продукти за грижа за косата, хигиенни продукти, грим, маникюр, педикюр, парфюми, продукти за лична хигиена, козметични продукти, козметика, ароматерапия, продукти за вана, продукти за грижа за устната кухина, слънцезащитни продукти, солариуми и уелнес продукти.

Логистиката

Beautyworld Middle East пристига всяка година, за да представи най -новите тенденции в областта на красотата и помага на марките да осигурят поръчките си до края на годината. Изданията обикновено се провеждат през април или май и продължават три дни. Годишният търговски панаир се намира в Световния търговски център на Дубай в Дубай, Обединени арабски емирства. Messe Frankfurt Middle East GmbH е официалният организатор и се допуска само за търговски посетители. Не забравяйте да проверите работното време и да планирате по -близо до датата. Пътуването до Световния търговски център в Дубай е изключително лесно. Дубай има една от най -големите и най -развитите метро системи в света, което гарантира, че ще стигнете до вашата дестинация за минути. Имате обаче и надземни опции като таксита и автобусни линии!

Какво казват хората?

• „Beautyworld Middle East ни помага да изложим нашите продукти на различен кръг от хора с различни видове изисквания, също така усетихме бум на пазара в Близкия изток за нашите продукти и се опитваме да използваме тази възможност, за да достигнем по -далеч в региона пазари “, - Maninder Kaur, вицепрезидент, Lyla Blanc

• „Ние сме дългогодишен изложител в Beautyworld и намираме това за важна платформа за нас, за да отговорим на нашите съществуващи и потенциални клиенти с различни нужди. Beautyworld е като бизнес решение, което ни помага да се свържем с международни доставчици от Африка и Европа. Този регион е много важен за нас поради нарастването на стойността на продуктите за красота, броя на хората, които използват продуктите, и многобройните компании, които се конкурират в този регион, затова се опитваме да намерим начин да се възползваме от всички тези аспекти, ” - Абду Хамад, професионален мениджър за красота, Nazih Group

Аудитория и статистика

Beautyworld Middle East поддържа силна основна аудитория. Броят на посетителите остава постоянно над 44 000 търговски посетители от цял ​​свят, които идват да видят най -новите продукти от 1790 изложители от 66 държави. Само тези цифри поставят Beautyworld Middle East като най -добрата възможна платформа за лансиране на нови продукти и провеждане на бизнес срещи. Анализаторите казват, че регионалният пазар ще се увеличи със 7,5 % през следващите три години. Търговският панаир се ползва с патронаж от Негово Превъзходителство инж. Дауд Абдулрахман Ал Хаджири, генерален директор на община Дубай. Nazih, O.P.I, Artistic Nail Design, Seluz и MG International Fragrance Company са други големи спонсори. Beautyworld Middle East привлича търговски посетители от много различни сектори. Можете да се срещнете с търговци на дребно, търговци на едро, консултанти, обучители, хотели, купувачи, дилъри, спа разработчици, козметолози, професионалисти в областта на красотата и косата.

Настаняване

Beautyworld Middle East винаги запълва хотелите в Дубай, което е още по -голяма причина бързо да подредите хотелската си резервация. Trade Fair Trips ltd е специализирана в настаняване за търговски изложения и има добра мрежа от хотели в града. Открийте хотели за конкурентни цени за нула време и изберете от най -добрите оферти на пазара. Ние поемаме бюджети от всякакъв размер и можем да предоставим луксозни и бюджетни опции. Вашият комфорт е нашата мисия и ние винаги търсим стаи в близост до Световния търговски център на Дубай. В допълнение към хотелските услуги за Beautyworld Middle East, Trade Fair Trips ltd също помага при подготовката на изложбените площадки. Можете да разчитате на нас да Ви резервираме помещения за срещи предварително. Просто посочете размера и оборудването, от което се нуждаете. Имаме и екипи за изграждане на изложбен щанд! Кажете ни от какво имате нужда и ние ще го превърнем в реалност.

Минали издания

Издание от 2021

Beautyworld Middle East 2021 се проведе като хибридно събитие. То включваше изложение лице в лице и допълваща го цифрова платформа. Компонентът на живо се проведе в Dubai World Trade Center, като бяха въведени строги мерки за противодействие на Ковид-19. То се състоя между 05.10.2021 и 07.10.2021, като протоколите за безопасност включваха разпоредби за социално дистанциране и показване на здравни сертификати. Изданието през 2021 беше счетено за успешно.

Full list of
hotels for
Beautyworld Middle East

Book Now
How to get to Beautyworld Middle East
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

Similar trade shows