Beautyworld Japan Tokyo 2024

Beautyworld Japan Tokyo 2024

Красота Уелнес услуги
Tokyo, Japan
13-15 May 2024
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Tokyo Big Sight
Честота:
1 year

Водещото и най-мащабно събитие за красота в Япония

Beautyworld Japan Tokyo е стълб в индустрията за красота и уелнес в Япония от началото си през 1998 г. и сега се превърна в предпочитаната платформа за обществени поръчки в страната. Международното търговско изложение беше източник на нови тенденции и възможност да се види какво правят най-големите марки в света. Стартирането на продукти е хлябът и маслото на шоуто, тъй като публиката идва да изследва иновациите и да прави покупки. Продуктовото портфолио е обширно и обхваща козметика, натурални и органични продукти, оборудване за красота, козметични добавки, спа и уелнес, нокти и продукти за нокти, диета и здраве, мебели и артикули за салони. Beautyworld Japan Tokyo създава идеалните условия за извършване на бизнес в Platinum Hall, където можете да се възползвате от VIP салона, помещенията за бизнес срещи и семинарната програма.

Beautyworld Japan 2024

Beautyworld Japan Токио 2024 е в ход, тъй като организаторите се подготвят енергично за поредното издание на голямото международно изложение за красота. Предишните издания на изложението показаха, че индустрията продължава да е готова да участва във физически срещи, а когато става въпрос за генериране на продажби, нищо не може да се сравни с изложенията и търговските изложения. Beautyworld Japan Tokyo 2024 ще се завърне в Tokyo Big Sight между 13.05.2024 и 15.05.2024. Tokyo Big Sight ще разполага с мерки за безопасност, като например чести санитарни сесии. От участниците няма да се изисква да спазват ограничения за пътуване, свързани с пандемията, поради премахването им през април 2023.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd има повече от десетилетие опит в резервирането на настаняване за търговски изложения по целия свят. Вземете своята хотелска резервация за Beautyworld Japan Tokyo в рамките на един работен ден и се възползвайте от фантастични отстъпки. Нашата работа е да ви доближим възможно най-близо до Tokyo Big Sight и едновременно с това да ви предоставим най-добрите цени за хотели в Токио. Хотели, хостели, апартаменти – имаме всичко това в нашата база данни. Консултирайте се с нас за вида на посещението, което искате да имате и ние ще ви доставим. В допълнение към вашата онлайн резервация на хотел за Beautyworld Japan Tokyo, Trade Fair Trips ltd е мост към изложбения център. Можем да направим резервация в заседателна зала.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

Не е препоръчително при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

10 минути при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

20 минути при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

map

Хотели около Beautyworld Japan Tokyo

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Beautyworld Japan Tokyo 2024 Tokyo Hotel Trusty Tokyo Bayside 0.9 Tokyo при поискване Заявка
Beautyworld Japan Tokyo 2024 Tokyo Daiwa Roynet Hotel Tokyo Ariake 0.6 Tokyo при поискване Заявка
Beautyworld Japan Tokyo 2024 Tokyo Dai-ichi Hotel Annex Tokyo при поискване Заявка
Beautyworld Japan Tokyo 2024 Tokyo Mitsui Garden Hotel Ueno Tokyo при поискване Заявка
Hotel Abest Ginza Kyobashi Tokyo при поискване Заявка
Beautyworld Japan Tokyo 2024 Tokyo Sotetsu Fresa Inn Ginza-Nanachome Tokyo при поискване Заявка
Beautyworld Japan Tokyo 2024 Tokyo APA Hotel & Resort Tokyo Bay Makuhari Chiba при поискване Заявка
Beautyworld Japan Tokyo 2024 Tokyo Solaria Nishitetsu Hotel Ginza Tokyo при поискване Заявка
Beautyworld Japan Tokyo 2024 Tokyo Via Inn Higashi Ginza 5.2 Tokyo при поискване Заявка
Beautyworld Japan Tokyo 2024 Tokyo ICI HOTEL Kanda by RELIEF Tokyo при поискване Заявка

Beautyworld Japan Tokyo пристига в Токио, Япония всяка година с пролетта. Годишното търговско изложение се провежда в продължение на три дни към средата на май в Tokyo Big Sight. Организирано от Messe Frankfurt Japan Ltd., Beautyworld Japan Tokyo споделя изложбените площи с Tokyo Nail Forum и създава допълнителна синергия за купувачите. Билетите са достъпни само за търговски посетители. Работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа следобед през първите два дни и до 17:00 часа в деня на затваряне. Има толкова много начини да стигнете до Tokyo Big Sight. Изложбите се намират на голямо разстояние от летище Ханеда и международно летище Нарита. Има бързи връзки между изложбения център и летищата. Независимо къде сте отседнали в града, винаги има бърз начин да стигнете до него - линията Rinkai, Yurikamome и автобусните линии Toei.

  • „Това е първият ни път, когато излагаме в Beautyworld Japan Tokyo. Търсим нови бизнес възможности и затова сме тук, за да популяризираме нашето професионално оборудване за грижа за косата за салони. Много търговци на едро и дистрибутори посетиха нашия щанд. Потокът от посетители беше страхотен и с нетърпение очакваме да участваме отново през следващата година“, – Сейджи Миямото, Aisin Corp;
  •  „Броят на посетителите на нашия щанд беше малко по-малък, отколкото по време на изданието през 2019 г. Въпреки това броят на договорите, които разработихме през трите дни, беше най-високият досега. Разбира се, ще се върнем догодина“, – Хироюки Сасаки, главен изпълнителен директор на Esthe Pro Labo Co Ltd;
  •  „След като отменихме изданието за 2020 г. поради пандемията от COVID-19, имахме удоволствието да проведем Beautyworld Japan Tokyo като физическо събитие тази година. Тъй като глобалните ограничения за пътуване все още са в сила, международните марки се излагат чрез местните си японски представителства. Това гарантира добро ниво на разнообразие и интернационалност“, – Мако Ямамото, изпълнителен директор на Messe Frankfurt Japan Ltd.

Beautyworld Japan Tokyo е място за срещи на процъфтяващата индустрия за красота и уелнес в Япония и дори по време на пандемията търговското изложение имаше голям успех. Като цяло имаше малко над 500 изложители и публика, която достигна 36 000 професионалисти по красота. Имаше много положителни отзиви и изложителите бяха много доволни от видовете контакти, които успяха да получат през търговското изложение. Изложителите са в идеална позиция да се срещнат лице в лице с купувачи на всички нива на индустрията за красота и уелнес. Аудиторията се състои от хотели, спа центрове, фитнес клубове, масажни студия и съоръжения за отдих, естетика, фризьорски салони, салони за нокти и мигли, търговци на дребно, дистрибутори и търговци на едро, производители, медицински институции, правителствени агенции, посолства и професионални училища за красота.

Beautyworld Japan Tokyo 2022

През 2022  се състоя успешното продължение на Beautyworld Japan Tokyo и японската козметична индустрия. Събитието се проведе във формат "лице в лице" между датите 16-ти май и 18-ти май 2022. Мястото на провеждане беше Tokyo Big Sight, където имаше строги изисквания за безопасност срещу Ковид-19, като социално дистанциране и задължителни предпазни маски за лице. Събитието имаше висок процент на участие, като в него участваха 58 830 души (60% увеличение в сравнение с 2021) и 676 изложители (32% увеличение в сравнение с 2021).

Beautyworld Japan Tokyo 2023

Изданието на събитието за 2023 продължи положителната и възходяща тенденция, установена от изданията за 2022 и 2021. Събитието се проведе под формата на търговско изложение на живо в Tokyo Big Sight между 15.05.2023 и 17.05.2023. В него взеха участие 831 изложители от 11 държави (увеличение с 24% в сравнение с 2022) и 71 448 посетители (увеличение с 21% в сравнение с 2022). Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Beautyworld Japan Tokyo 2024 Изпрати

Beautyworld Japan Tokyo акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.