Your free enquiry
Beautyworld Japan Tokyo

Beautyworld Japan Tokyo

Tokyo, Japan
Индустрия
Индустрия:
Pharmaceuticals, Cosmetics, Perfumes, Beauty and Personal Care
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Beautyworld Japan Tokyo
Frequency
Frequency:
1 year

Beautyworld Japan & COVID

Beautyworld Japan Tokyo 2023 е в ход, тъй като организаторите енергично се подготвят за поредното издание на живо на голямото международно шоу за красота. Завръщането на шоуто през 2021 и неговото продължение през 2022 бяха ясен знак, че нищо не може да се сравни с изложби и търговски изложения "лице в лице", когато става въпрос за генериране на продажби. Beautyworld Japan Tokyo 2023 ще се завърне в Tokyo Big Sight на 15-ти май – 17-ти май, 2023. Изданието е в пълно съответствие с разпоредбите за COVID-19, създадени от Японската изложбена асоциация и протоколите за здраве и безопасност от Tokyo Big Sight. Очаква се посетителите да спазват всички задължителни насоки като избягване на струпване и физически контакт, както и носене на маски. Поради строгите ограничения за пътуване от тях, ще се изисква да спазват при пристигането си в Япония правила като карантина или представяне на изследвания преди или след кацане. 

Въведение

Beautyworld Japan Tokyo е стълб в индустрията за красота и уелнес в Япония от началото си през 1998 г. и сега се превърна в предпочитаната платформа за обществени поръчки в страната. Международното търговско изложение беше източник на нови тенденции и възможност да се види какво правят най-големите марки в света. Стартирането на продукти е хлябът и маслото на шоуто, тъй като публиката идва да изследва иновациите и да прави покупки. Продуктовото портфолио е обширно и обхваща козметика, натурални и органични продукти, оборудване за красота, козметични добавки, спа и уелнес, нокти и продукти за нокти, диета и здраве, мебели и артикули за салони. Beautyworld Japan Tokyo създава идеалните условия за извършване на бизнес в Platinum Hall, където можете да се възползвате от VIP салона, помещенията за бизнес срещи и семинарната програма.

Логистиката

Beautyworld Japan Tokyo пристига в Токио, Япония всяка година с пролетта. Годишното търговско изложение се провежда в продължение на три дни към средата на май в Tokyo Big Sight. Организирано от Messe Frankfurt Japan Ltd., Beautyworld Japan Tokyo споделя изложбените площи с Tokyo Nail Forum и създава допълнителна синергия за купувачите. Билетите са достъпни само за търговски посетители. Работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа следобед през първите два дни и до 17:00 часа в деня на затваряне. Има толкова много начини да стигнете до Tokyo Big Sight. Изложбите се намират на голямо разстояние от летище Ханеда и международно летище Нарита. Има бързи връзки между изложбения център и летищата. Независимо къде сте отседнали в града, винаги има бърз начин да стигнете до него - линията Rinkai, Yurikamome и автобусните линии Toei.

Какво казват хората?

• „Това е първият ни път, когато излагаме в Beautyworld Japan Tokyo. Търсим нови бизнес възможности и затова сме тук, за да популяризираме нашето професионално оборудване за грижа за косата за салони. Много търговци на едро и дистрибутори посетиха нашия щанд. Потокът от посетители беше страхотен и с нетърпение очакваме да участваме отново през следващата година“, – Сейджи Миямото, Aisin Corp;

• „Броят на посетителите на нашия щанд беше малко по-малък, отколкото по време на изданието през 2019 г. Въпреки това броят на договорите, които разработихме през трите дни, беше най-високият досега. Разбира се, ще се върнем догодина“, – Хироюки Сасаки, главен изпълнителен директор на Esthe Pro Labo Co Ltd;

• „След като отменихме изданието за 2020 г. поради пандемията от COVID-19, имахме удоволствието да проведем Beautyworld Japan Tokyo като физическо събитие тази година. Тъй като глобалните ограничения за пътуване все още са в сила, международните марки се излагат чрез местните си японски представителства. Това гарантира добро ниво на разнообразие и интернационалност“, – Мако Ямамото, изпълнителен директор на Messe Frankfurt Japan Ltd;

Аудитория и статистика

Beautyworld Japan Tokyo е място за срещи на процъфтяващата индустрия за красота и уелнес в Япония и дори по време на пандемията търговското изложение имаше голям успех. Като цяло имаше малко над 500 изложители и публика, която достигна 36 000 професионалисти по красота. Имаше много положителни отзиви и изложителите бяха много доволни от видовете контакти, които успяха да получат през търговското изложение. Изложителите са в идеална позиция да се срещнат лице в лице с купувачи на всички нива на индустрията за красота и уелнес. Аудиторията се състои от хотели, спа центрове, фитнес клубове, масажни студия и съоръжения за отдих, естетика, фризьорски салони, салони за нокти и мигли, търговци на дребно, дистрибутори и търговци на едро, производители, медицински институции, правителствени агенции, посолства и професионални училища за красота.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd има повече от десетилетие опит в резервирането на настаняване за търговски изложения по целия свят. Вземете своята хотелска резервация за Beautyworld Japan Tokyo в рамките на един работен ден и се възползвайте от фантастични отстъпки. Нашата работа е да ви доближим възможно най-близо до Tokyo Big Sight и едновременно с това да ви предоставим най-добрите цени за хотели в Токио. Хотели, хостели, апартаменти – имаме всичко това в нашата база данни. Консултирайте се с нас за вида на посещението, което искате да имате и ние ще ви доставим. В допълнение към вашата онлайн резервация на хотел за Beautyworld Japan Tokyo, Trade Fair Trips ltd е мост към изложбения център. Можем да направим резервация в заседателна зала.

Предишни издания

Издание от 2022

През 2022  се състоя успешното продължение на Beautyworld Japan Tokyo и японската козметична индустрия. Събитието се проведе във формат "лице в лице" между датите 16-ти май и 18-ти май 2022. Мястото на провеждане беше Tokyo Big Sight, където имаше строги изисквания за безопасност срещу Ковид-19, като социално дистанциране и задължителни предпазни маски за лице. Събитието имаше висок процент на участие, като в него участваха 58 830 души (60% увеличение в сравнение с 2021) и 676 изложители (32% увеличение в сравнение с 2021). 

Full list of
hotels for
Beautyworld Japan Tokyo

Book Now
How to get to Beautyworld Japan Tokyo
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

Не е препоръчително при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

10 минути при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

20 минути при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

Similar trade shows