Bautec

Bautec

Архитектура Строителство Градско оборудване
Организатор:
Messe Berlin
Честота:
2 years
Уебсайт:
Bautec

Въведение

Като един от големите центрове на германската строителна индустрия, Берлин служи като домакин на добре познатия търговски панаир Bautec. Международното търговско изложение улеснява срещите между търсенето и предлагането на големи строителни машини и материали с продуктово портфолио, което се простира до строителство и интериор от гипсокартон, покриви, водопроводни инсталации, стени и фасади, контрол на климата, както и възобновяеми ресурси.

Акценти

  • Конструкция и интериор от гипсокартон
  • Покривни покриви
  • ВиК
  • Контрол на климата
  • Стени и фасади
  • Възобновяеми ресурси

Логистиката

Messe Berlin GmbH организира това събитие на всеки две години и изданията попадат в четни години. Локацията? Берлин ЕкспоЦентър Сити. Програмирането работи в продължение на четири дни и посетителите имат достъп до кабини от 09:00 сутринта до 17:00 следобед. Само последният ден завършва един час по-рано с време за затваряне в 16:00 следобед.

Аудитория и статистика

Bautec се радва на статут на задължително търговско изложение за известни марки в строителния сектор. Освен това много производители на строителни технологии ще представят своите съвременни решения - перфектна възможност да отбележат технологичните иновации. Ще се съсредоточим много върху иновативни практики с акценти в програмирането като bautec INNOVATION AWARD. Що се отнася до това кой присъства - има всички, свързани със строителството: архитекти, инженери, търговски индустрии, проектанти, социолози, преподаватели, дизайнери и представители на жилищната и недвижимата индустрия.

Достъпни хотелски стаи в близост до Messe Berlin

Поради интереса към тази изложба и очаквания голям брой посетители, трябва да позволите на Trade Fair Trips ltd да се справи с вашите хотелски договорености в Берлин. Нашият опит и ангажираност към нуждите на всеки клиент са основните причини, поради които трябва да изберете нас. Да не говорим, че поддържаме обширна мрежа от хотели в Берлин и сме способни да осигурим вашата онлайн резервация за хотел Bautec на всяка цена. В допълнение, Trade Fair Trips ltd ви помага по въпросите на логистиката. Имате ли нужда от стаи за срещи? Или може би да си инсталирате изложбения щанд? Ние сме в състояние да ви съдействаме на отлични цени.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Bautec Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.