Your free enquiry
AUTOMOBIL

AUTOMOBIL

Freiburg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer:
FWTM GmbH & Co. KG
Event website
Event website:
AUTOMOBIL
Frequency
Frequency:
1 year

АВТОМОБИЛ И КОВИД

AUTOMOBIL 2022 е отменен поради пандемията. Организаторите заявиха, че събитието ще се проведе през 2023 г. AUTOMOBIL 2023 е предвидено да се проведе между 24 и 26 февруари 2023 г. Панаирът ще се проведе в Messe Freiburg. Местоположението на хостинг ще въведе строги мерки за превенция на COVID-19. Сред въведените предпазни мерки на мястото ще бъде политиката за влизане в 3G. Участниците трябва да представят своите документи за влизане в 3G преди да влязат в AUTOMOBIL 2023. Тези документи включват сертификати за цифрова имунизация, възстановяване и отрицателен тест.

Въведение

Създаден през 1986 г., AUTOMOBIL е популярен панаир за продажби, насочен към директни покупки. Клиентите идват, за да си взаимодействат с автокъщите, за да пазаруват за следващото си превозно средство. Търговският панаир често се сравнява с IAA (дори наричан малък IAA), който е автомобилен търговски панаир, който обслужва индустрията като цяло и е предназначен за B2B мрежи. AUTOMOBIL разполага с всякакъв тип превозни средства от спортни автомобили, алтернативни задвижвания и изискани луксозни автомобили до автомобили с висока проходимост, моторни спортове и ретро автомобили.

Логистиката

AUTOMOBIL ви предлага Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe GmbH & Co. KG с общата подкрепа и спонсорство на Interessengemeinschaft Freiburger Autohäuser. Популярният търговски панаир заема ключово място в програмата на събитията във Фрайбург, Германия, а изданията пристигат в Messe Freiburg всеки февруари за общо три дни. Вратите са отворени за всички, а в помещенията се допускат и домашни любимци. Работното време за работния ден е от 12:00 часа на обяд до 20:00 часа вечерта. Вторият ден е от 10:00 до 20:00 часа. Денят на затваряне започва в 10:00 часа и завършва в 18:00 часа следобед. Има много начини да стигнете до Messe Freiburg, тъй като е на страхотно място и има отлично обществено местоположение. Най-надежден е трамвайна линия 4, но можете да вземете и градската железница Breisgau от централната гара. Ще бъдете там за нула време!

Какво казват хората?

• „AUTOMOBIL е проект, който е близо до сърцата ни, който изпълняваме с голяма ангажираност всяка година и който е акцент в годишния календар за нашите клиенти и служители“, - Тобиас Гутгсел, управляващ директор на автокъща Märtin;

• „Посещението на AUTOMOBIL винаги е свързано с много емоции и висок фактор за преживяване. Тук посетителите имат възможността да усетят външния вид и усещането на нов модел и да изпитат техническите иновации на превозното средство, например по време на тест драйвове,” - Фолкер Шпек, управляващ директор на Kestenholz GmbH;

• „Броят на качествените дискусии с клиенти е значително по-висок в сравнение с предходната година. Успяхме да посрещнем много посетители със специфичен интерес към нашите продукти. По-специално възможността за тест драйвове беше много добре използвана и също се увеличи. Силният интерес от страна на клиентите все още е непроменен и ние не усещаме несигурност по отношение на алтернативните задвижвания, а по-скоро отвореност към новите технологии“, - Зигфрид Ернст и Петер Кьониг, Ernst & König GmbH

Аудитория и статистика

AUTOMOBIL е насочена към местния потребителски пазар, поради което имате предимно местни посетители, които се нуждаят от нов комплект колела. Търговският панаир е най-добрият начин автомобилните марки да се срещнат със своята целева аудитория, да придобият усещане за потребителските предпочитания и да направят директни продажби. Последното издание регистрира общо над 14 000 посетители, които изследваха 300 нови превозни средства от 37 марки от 12 държави. Събитието е направено целенасочено за настаняване на семейства и има с какво да заеме всяка възможна възрастова група. Едно от най-големите удобства за посетителите е осигуряването на грижи за деца. Отворен е за деца на възраст 4 и повече години, което отваря свободно време за родителите да изследват превозни средства и дори да вземат коли за завъртане. Тийнейджъри, близки до възрастта за шофиране, могат да участват в автошколата на място, която предоставя уроци по изпитно шофиране. Автошколата е отворена и за опитни шофьори, които искат да изпробват шофиране, маневриране и паркиране с ремарке.

Настаняване

Всяка година хиляди стигат до Фрайбург, Германия за AUTOMOBIL и търсенето на достъпни цени за хотели в града е много конкурентно. Trade Fair Trips ltd се опитва да Ви помогне да резервирате хотели близо до Messe Freiburg на правилната цена. Ние знаем как да заобиколим ограничен бюджет и да ви покажем най-добрите възможни сделки на пазара днес. Направете своя избор от избрани хотели и хостели в нашата голяма база данни и завършете своята хотелска резервация за AUTOMOBIL за броени часове. Толкова е лесно и не е нужно да се тревожите за нищо. Trade Fair Trips ltd е известно с изчерпателното си обслужване за изложителите. Клиентите идват при нас, когато трябва да резервират заседателни зали на място. Ние можем да се справим с резервацията вместо вас. Можете също да наемете екип, който да изгради вашия панаирен щанд. Комбинирайте услугите, от които се нуждаете, в персонализиран пакет.

Full list of
hotels for
AUTOMOBIL

Book Now
How to get to AUTOMOBIL

Similar trade shows