AUTOMOBIL
AUTOMOBIL

AUTOMOBIL

New Dates
4 мар 2022 - 6 мар 2022
Germany , Freiburg

General Information

Organizer

FWTM GmbH & Co. KG

Event website

AUTOMOBIL

Frequency

1 year

AUTOMOBIL Map

Past Editions

19 - 21 Feb AUTOMOBIL 2021

Automobil е изложение за автомобили, излагат се нови модели автомобили на известни марки, осъществяват се продажби. Изложители и посетители обменят информация и новости относно любимите си коли. За най-страстните автолюбители са осигурени тестови обиколки, както и интересна съпътстваща събитието програма. Посетете го и вие.

„Трейд Феър Трипс” ЕООД ви предлага да организира вашето пътуване, в случай, че решите да отидете на изложението. В нашата база данни с хотели във Фрайбург разполагаме с достатъчно предложения за подходящи хотели за Automobil. Ще намерим този, който отговаря на изискванията и се вмества в бюджета ви. Освен резервация онлайн на хотели, можем да наемем кола за вас или да ви информираме за най-удобните за вас маршрути на градския транспорт. Това определено ще улесни престоя ви в града и ще ви позволи да пристигате навреме и спокойно за всички свои ангажименти.

За помощта, която ви оказваме не ни дължите нищо. Комисионни и такси приемаме само от фирмите, чиито услуги ползвате по време на пътуването и престоя си. Предлагаме ви много изгодна за вас помощ – да ви отървем от досадните задължения около организирането на едно пътуване и то напълно безплатно.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА