Automechanika Johannesburg 2024

Automechanika Johannesburg 2024

Автомобили - Автомобилна индустрия
Johannesburg, South Africa
19-21 Nov 2024
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Expo Centre Johannesburg
Честота:
2 years

Водещо събитие за автомобилната индустрия в Южна Африка

Automechanika Johannesburg е един от най-новите търговски панаири на семейството Automechanika, като първото му издание се проведе през 2009 г. През своето десетилетие на работа Automechanika Johannesburg се определи като най-популярното търговско изложение за региона на юг от Сахара. Това отваря нови хоризонти за международните производители да изследват региони, които са трудно достъпни, но в същото време доста доходоносни. Посещаемостта е доста висока заради продуктовия асортимент. Automechanika Йоханесбург е пазарът на едно гише – автомобилни части, автомивки, оборудване за работилници и сервизи, ИТ продукти, автомобилни аксесоари, тунинг, безопасност на превозните средства, асистиращи системи, осветление, ремонти при аварии.

Automechanika Johannesburg 2023

Търговските посетители и лицата, вземащи решения, показват своето вълнение и подкрепа за издание на живо през 2024. Официалните дати са определени за 19.11.2024-21.11.2024. Изложбеният център JHB в Йоханесбург се е подготвил за голяма аудитория с подобрена вентилация, често почистване и пунктове за дезинфекция на ключови места. От участниците няма да се изисква да спазват строги протоколи за безопасност, като например представяне на 3G документи за влизане, поради това, че страната премахва вътрешните си ограничения и ограниченията за пътуване.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd предлага достъпни хотелски услуги Automechanika Johannesburg. Ние познаваме пътя си около Йоханесбург, Южна Африка и отговаряме на всеки вкус. Апартаменти, хостели и хотели – ние ги имаме и винаги имаме най-добрата сделка на пазара. Обадете ни се, за да победим всички останали с най-добрите цени за хотели в Йоханесбург. Вземете резервация за хотел за Automechanika Johannesburg, който е близо до JHB Johannesburg Expo Centre. Нашата работа е да гарантираме, че имате лесен начин да стигнете до изложбения център. В допълнение към хотелското настаняване за търговски панаири, Trade Fair Trips ltd се занимава с всички други аспекти на вашето бизнес пътуване. Резервирайте зала за срещи в изложбения център с едно обаждане. Ние ви предлагаме правилния размер и допълнително A/V оборудване. Можете също да наемете екип, който да инсталира вашата панаирна кабина. Създайте персонализиран пакет на конкурентни цени днес!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от O.R. Tambo Airport (Летище О.Р Тамбо)

Не е препоръчително при пътуване от Johannesburg Park Station (ЖП Гара Йоханесбург)

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от O.R. Tambo Airport (Летище О.Р Тамбо)

15 минути при пътуване от Johannesburg Park Station (ЖП Гара Йоханесбург)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от O.R. Tambo Airport (Летище О.Р Тамбо)

45 минути при пътуване от Johannesburg Park Station (ЖП Гара Йоханесбург)

map

Хотели около Automechanika Johannesburg

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Automechanika Johannesburg 2024 Johannesburg Reef Hotel 9.4 Johannesburg при поискване Заявка
Holiday Inn Sandton Johannesburg при поискване Заявка
Radisson Blu Hotel Sandton, Johannesburg Johannesburg при поискване Заявка
Hallmark House 11.2 Johannesburg при поискване Заявка
Automechanika Johannesburg 2024 Johannesburg Gold Reef City Theme Park Hotel 6.1 Johannesburg при поискване Заявка
Automechanika Johannesburg 2024 Johannesburg Hotel Galaxy Tower 7.8 Johannesburg при поискване Заявка
Automechanika Johannesburg 2024 Johannesburg Country City Lodge 14.3 Johannesburg при поискване Заявка
Automechanika Johannesburg 2024 Johannesburg Faircity Mapungubwe Hotel Apartments 9 Johannesburg при поискване Заявка
Automechanika Johannesburg 2024 Johannesburg Road Lodge Southgate 3.6 Johannesburg при поискване Заявка
Automechanika Johannesburg 2024 Johannesburg SUN1 BEREA 11.6 Johannesburg при поискване Заявка

Automechanika Johannesburg е базирана в Йоханесбург, Южна Африка и е част от основното дърво на събитията на Automechanika със 17 сателитни събития по целия свят. Това сателитно събитие е организирано от Messe Frankfurt South Africa (Pty) Ltd. в партньорство с Messe Frankfurt и се намира съвместно с futuroad expo Йоханесбург. И двете събития се провеждат веднъж на две години в началото на юни. Експо центърът JHB Йоханесбург е мястото, където се провежда търговското изложение и вратите са отворени само за автомобилни професионалисти. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, въпреки че часовете може да варират. Не забравяйте да проверите предварително. Как да стигнете до изложбените площи на Automechanika Йоханесбург? Експо центърът JHB Йоханесбург се радва на централно местоположение в града, което означава, че има автобусни линии, които ви отвеждат до там. Системите Rea Vaya и Gautrain Bus също са жизнеспособни опции.

  • „Асоциацията на производителите на автомобили“ (ARA), съставна и горда асоциация на „Организацията на автомобилната индустрия на дребно“ (RMI), очаква с нетърпение предстоящото събитие на Automechanika Йоханесбург през 2022 г., където планираме да бъде домакин на още едно ARA Конференция за нашите бизнеси-членки, с ключови от индустрията (и мулти-международни) заинтересовани страни и лектори, специализирани съответно в областта на автомобилното инженерство, впръскването на дизелово гориво и автомобилните компоненти. Това събитие играе много важна роля в автомобилната индустрия на Южна Африка както на местно ниво, така и в чужбина“, – Ати Серфонтейн, национален директор на Асоциацията на автомобилните преработчици;
  • „Имахме много успешно шоу - с много поръчки на дизелови тестови стендове (Bosch & Hortridge). Организацията и техният персонал бяха повече от полезни и подпомогнати, когато е възможно,” - Фред Бенгш, управляващ директор, Diesel Electric Group;
  • „Gaydons Motor Spares е лидер в автомобилната индустрия. Automechanika постигна голям успех. Постигнахме целите си. Благодарим ви, че ни присъствате на това събитие. Очакваме с нетърпение следващото събитие,” – Имтиаз Баса, управляващ директор, Gaydons Motor Spares.

Automechanika Йоханесбург печели висок доход и всяка инвестиция в изложението си струва повече от това. Последното издание видя повече от 14 000 търговски посетители, като 426 посетители идваха от африкански страни. Това е значителна публика, като се има предвид, че 630 компании изпревариха изложбените зали. Имаше 9 селски павилиона и 28 страни-изложители. Публиката беше още по-разнообразна с професионалисти, идващи чак от САЩ, Япония, Китай, Германия, Нигер, Южна Африка, Судан, Мозамбик, Канада и Хонконг. Общо те генерираха над 140 B2B срещи. Програмата на конференцията също регистрира над 1500 делегати. Посетителите идват от широк спектър от сектори и среди – търговци на дребно, франчайзи, автосервизи, сервизи, търговия с автомобили, публични органи, управление на автопарк, производство на автомобили, гаражно оборудване и инструменти, дилъри и университети.

Automechanika Johannesburg 2022

Изданието на Automechanika Йоханесбург за 2022 отбеляза изключителния рестарт на събитието, както и на автомобилната индустрия и сектора на следпродажбеното обслужване в Южна Африка. Изданието се състоя в изложбения център JHB Johannesburg като събитие на живо. То се проведе в продължение на четири дни между 07.06.2022 и 10.06.2022. На събитийна площ от над 8600 м2 191 изложители представиха стоките си пред 5488 посетители от 13 държави.

Automechanika Johannesburg 2023

Automechanika Johannesburg 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 05.09.2023 и 07.09.2023 в Johannesburg Expo Center. В събитието участваха над 400 изложители. Сред тях беше и Daimler Truck South Africa. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Automechanika Johannesburg 2024 Изпрати

Automechanika Johannesburg акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.