Your free enquiry
Automechanika Johannesburg

Automechanika Johannesburg

Johannesburg, South Africa
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Frequency
Frequency:
2 years

Automechanika Johannesburg & Ковид-19 

След отмяната на Automechanika Johannesburg през 2021 г. поради опасения, свързани с COVID, е време да се срещнем лично на 8-ото издание на водещото международно търговско изложение за автомобилната сервизна индустрия. Трейд посетителите и лицата, вземащи решения, показват своето вълнение и подкрепа за издание на живо през 2023 г. Официалните дати са определени за 5-7 септември. Изложбеният център JHB в Йоханесбург се е подготвил за голяма аудитория с подобрена вентилация, често почистване и пунктове за дезинфекция на ключови места. От участниците няма да се изисква да спазват строги протоколи за безопасност, като например представяне на 3G документи за влизане, поради това, че страната премахва вътрешните си ограничения и ограниченията за пътуване.

Въведение

Automechanika Johannesburg е един от най-новите търговски панаири на семейството Automechanika, като първото му издание се проведе през 2009 г. През своето десетилетие на работа Automechanika Johannesburg се определи като най-популярното търговско изложение за региона на юг от Сахара. Това отваря нови хоризонти за международните производители да изследват региони, които са трудно достъпни, но в същото време доста доходоносни. Посещаемостта е доста висока заради продуктовия асортимент. Automechanika Йоханесбург е пазарът на едно гише – автомобилни части, автомивки, оборудване за работилници и сервизи, ИТ продукти, автомобилни аксесоари, тунинг, безопасност на превозните средства, асистиращи системи, осветление, ремонти при аварии.

Логистиката

Automechanika Johannesburg е базирана в Йоханесбург, Южна Африка и е част от основното дърво на събитията на Automechanika със 17 сателитни събития по целия свят. Това сателитно събитие е организирано от Messe Frankfurt South Africa (Pty) Ltd. в партньорство с Messe Frankfurt и се намира съвместно с futuroad expo Йоханесбург. И двете събития се провеждат веднъж на две години в началото на юни. Експо центърът JHB Йоханесбург е мястото, където се провежда търговското изложение и вратите са отворени само за автомобилни професионалисти. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, въпреки че часовете може да варират. Не забравяйте да проверите предварително. Как да стигнете до изложбените площи на Automechanika Йоханесбург? Експо центърът JHB Йоханесбург се радва на централно местоположение в града, което означава, че има автобусни линии, които ви отвеждат до там. Системите Rea Vaya и Gautrain Bus също са жизнеспособни опции.

Какво казват хората?

• „Асоциацията на производителите на автомобили“ (ARA), съставна и горда асоциация на „Организацията на автомобилната индустрия на дребно“ (RMI), очаква с нетърпение предстоящото събитие на Automechanika Йоханесбург през 2022 г., където планираме да бъде домакин на още едно ARA Конференция за нашите бизнеси-членки, с ключови от индустрията (и мулти-международни) заинтересовани страни и лектори, специализирани съответно в областта на автомобилното инженерство, впръскването на дизелово гориво и автомобилните компоненти. Това събитие играе много важна роля в автомобилната индустрия на Южна Африка както на местно ниво, така и в чужбина“, – Ати Серфонтейн, национален директор на Асоциацията на автомобилните преработчици;

• „Имахме много успешно шоу - с много поръчки на дизелови тестови стендове (Bosch & Hortridge). Организацията и техният персонал бяха повече от полезни и подпомогнати, когато е възможно,” - Фред Бенгш, управляващ директор, Diesel Electric Group;

• „Gaydons Motor Spares е лидер в автомобилната индустрия. Automechanika постигна голям успех. Постигнахме целите си. Благодарим ви, че ни присъствате на това събитие. Очакваме с нетърпение следващото събитие,” – Имтиаз Баса, управляващ директор, Gaydons Motor Spares;

Аудитория и статистика

Automechanika Йоханесбург печели висок доход и всяка инвестиция в изложението си струва повече от това. Последното издание видя повече от 14 000 търговски посетители, като 426 посетители идваха от африкански страни. Това е значителна публика, като се има предвид, че 630 компании изпревариха изложбените зали. Имаше 9 селски павилиона и 28 страни-изложители. Публиката беше още по-разнообразна с професионалисти, идващи чак от САЩ, Япония, Китай, Германия, Нигер, Южна Африка, Судан, Мозамбик, Канада и Хонконг. Общо те генерираха над 140 B2B срещи. Програмата на конференцията също регистрира над 1500 делегати. Посетителите идват от широк спектър от сектори и среди – търговци на дребно, франчайзи, автосервизи, сервизи, търговия с автомобили, публични органи, управление на автопарк, производство на автомобили, гаражно оборудване и инструменти, дилъри и университети.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd предлага достъпни хотелски услуги Automechanika Johannesburg. Ние познаваме пътя си около Йоханесбург, Южна Африка и отговаряме на всеки вкус. Апартаменти, хостели и хотели – ние ги имаме и винаги имаме най-добрата сделка на пазара. Обадете ни се, за да победим всички останали с най-добрите цени за хотели в Йоханесбург. Вземете резервация за хотел за Automechanika Johannesburg, който е близо до JHB Johannesburg Expo Centre. Нашата работа е да гарантираме, че имате лесен начин да стигнете до изложбения център. В допълнение към хотелското настаняване за търговски панаири, Trade Fair Trips ltd се занимава с всички други аспекти на вашето бизнес пътуване. Резервирайте зала за срещи в изложбения център с едно обаждане. Ние ви предлагаме правилния размер и допълнително A/V оборудване. Можете също да наемете екип, който да инсталира вашата панаирна кабина. Създайте персонализиран пакет на конкурентни цени днес!

Предишни издания

Издание от 2022 

Изданието на Automechanika Йоханесбург за 2022 отбеляза изключителния рестарт на събитието, както и на автомобилната индустрия и сектора на следпродажбеното обслужване в Южна Африка. Изданието се състоя в изложбения център JHB Johannesburg като събитие на живо. То се проведе в продължение на четири дни между 07.06.2022 и 10.06.2022. На събитийна площ от над 8600 м2 191 изложители представиха стоките си пред 5488 посетители от 13 държави.

Full list of
hotels for
Automechanika Johannesburg

Book Now
How to get to Automechanika Johannesburg
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от O.R. Tambo Airport (Летище О.Р Тамбо)

Не е препоръчително при пътуване от Johannesburg Park Station (ЖП Гара Йоханесбург)

By car
By car:

30 минути при пътуване от O.R. Tambo Airport (Летище О.Р Тамбо)

15 минути при пътуване от Johannesburg Park Station (ЖП Гара Йоханесбург)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от O.R. Tambo Airport (Летище О.Р Тамбо)

45 минути при пътуване от Johannesburg Park Station (ЖП Гара Йоханесбург)

Similar trade shows