Your free enquiry
Automechanika Dubai

Automechanika Dubai

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Automechanika Dubai
Frequency
Frequency:
1 year

Automechanika Dubai актуализация

Изданието на Automechanika Dubai за 2023 ще се проведе като присъствено събитие в Dubai World Trade Centre. Датите за провеждане на събитието са 02.10.2023 до 04.10.2023. На мястото на провеждане на събитието ще бъдат инсталирани най-новите мерки за предотвратяване на Ковид-19. В протоколите за безопасност ще бъдат включени мерки, като например проверки на телесната температура. Понастоящем в Дубай няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение

Automechanika Dubai е сред по-новите събития в портфолиото от събития на Automechanika, тъй като за първи път се проведе през 2003 в Дубай с голям успех. Днес международното търговско изложение служи като естествена търговска връзка за далечни пазари, които не са лесно свързани. Говорим за пазарите на ОНД, по-широкия Близък Изток, Африка и Азия. Като такава, това е абсолютно най-добрата платформа за проникване в неизследвана територия и среща с купувачи, за които дори никога не сте знаели. И така, какво да разберете в Automechanika Dubai? Изложението е богато на продукти и няма изключен вид продукт. Има сглобяване на гуми, гуми, автомобилна електроника, ремонт на каросерията, шаси, защита от корозия, части на превозното средство, колела, смазочни материали за работно облекло, ремонтно оборудване, системи на резервоари, аксесоари за автомобили и каросерия на превозното средство Това е целият спектър на автомобилния вторичен пазар на едно място. Как можеш да устоиш на това?

Логистиката

Както всички други събития в семейството на Automechanika, Automechanika Dubai е под ръководството на Messe Frankfurt. В този случай това е главата на Messe Frankfurt Middle East, която организира това международно търговско изложение. Изданията се извършват ежегодно през лятото, обикновено в средата на юни. Вратите са отворени за професионалисти в Дубайския световен търговски център в Дубай, ОАЕ, за три дни. Работното време е определено от 10:00 сутринта до 19:00 следобед. Световният търговски център на Дубай се намира в оживеното сърце на Дубай, което означава, че има толкова много начини да стигнете до изложбените площи. Най-лесният начин би бил да хванете метрото, тъй като има много линии и спирки в целия град. Ако пътувате над земята, тогава има много автобусни линии или най-бързото е да вземете такси.

Какво казват хората?

  • „Това е атмосферата като цяло. Всеки е приятелски настроен и е отворен за нови продукти. Това е професионална настройка, професионално шоу. Дава много възможности, "- Goswin de Rouw, старши директор продажби и маркетинг, EMEA ARNOTT - AIRSUSPENSION PRODUCTS;
  • „За първи път сме на този панаир. Беше абсолютно фантастично. Бяхме развълнувани да бъдем тук. В началото не знаехме какво да очакваме, но, Боже мой, беше абсолютно невероятно, ”- Андрю Тиндал, търговски директор, INDASA;
  • „Automechanika наистина е изиграла роля за разширяване на нашия бизнес. Тук всъщност започнахме нашето пътуване. Чувстваме, че трябва да бъдем достатъчно големи в този разделител на Automechanika всяка година и все още ще продължим да бъдем част от него “, - Sadath Hussain, технически и маркетинг директор, BURJ EIFFEL INT'L LUBRICANTS;
  • „Това шоу беше наистина важно за нас да се развиваме и очевидно търсим повече партньори. Ние сме много благодарни за това, което успяхме да вземем от това шоу и се надяваме да имаме дори шоу през следващата година, ”- Бен Бартлет, главен изпълнителен директор, MERCURYPM PTY LTD

Аудитория и статистика

Automechanika Dubai има печеливша формула, която му помага да расте всяка година. В последното издание бяха представени продуктите и участието на 1880 международни изложители от повече от 60 страни. Освен това имаше и 23 селски павилиона. Каква беше избирателната активност? Над 32 700 международни търговски посетители от общо 146 държави. Професионалистите идват от всички краища на индустрията. Имате занаяти, работилница, търговия на дребно, автомобили, собственик или оператор, съответни доставчици на гаражно оборудване. Без значение кого срещате, те са развълнувани да купуват и разполагат с бюджет, за да направят вашето присъствие на търговското изложение интелигентна инвестиция.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd е ветеран, когато става въпрос за хотелско настаняване за международни търговски панаири и може да ви помогне да планирате бизнес пътуването си, независимо къде пътувате по-нататък. Ще откриете хотелски услуги за Automechanika Dubai на цените, които искате, и местоположението, което работи за вас. Разполагаме с богата база данни с имоти, независимо дали търсите нещо бюджетно или искате абсолютно най-доброто. Дайте ни цена и ние ще ви изпратим най-добрите хотелски цени. Знаем, че местоположението е доста важно, така че ние винаги разглеждаме хотели в близост до Световния търговски център на Дубай. В допълнение към вашата резервация на хотел за Automechanika Dubai, Trade Fair Trips ltd може да ви помогне и по други начини. Клиентите идват при нас, когато имат нужда от някой, който да изгради тяхната изложбена кабина и ние имаме екипи, готови за такъв повод. Също така можем да резервираме съоръжения за срещи на ваше име преди време.

Минали издания

Automechanika Dubai 2021

Изданието на Automechanika Dubai за 2021 се проведе в Dubai World Trade Centre. Търговското изложение се състоя между 14.12.2021 и 16.12.2021. За събитието, провеждано лице в лице, бяха въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Протоколите за безопасност включваха измерване на телесната температура на присъстващите, преди да им бъде разрешено да бъдат допуснати, както и задължението да носят защитни маски. Въпреки продължаващата пандемия събитието прие посетители от 143 държави, както и 563 изложители. 

Automechanika Dubai 2022

Automechanika Dubai 2022 се проведе във формат "на живо" между 22-ри и 24-ти ноември 2022. То привлече 1143 изложители от 53 държави. Това отбеляза 98% увеличение в сравнение с предишното издание. Dubai World Trade Centre, който беше домакин на събитието, приложи строги мерки за сигурност срещу Ковид-19, включително протокол за социална дистанция и задължителни хирургически маски.

Full list of
hotels for
Automechanika Dubai

Book Now
How to get to Automechanika Dubai
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

Similar trade shows