Automechanika Dubai 2024

Automechanika Dubai 2024

Автомобили - Автомобилна индустрия
Dubai, UAE
10-12 Dec 2024
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
Automechanika Dubai

Най-мащабното автомобилно събитие в Близкия изток

Automechanika Dubai е сред по-новите събития в портфолиото от събития на Automechanika, тъй като за първи път се проведе през 2003 в Дубай с голям успех. Днес международното търговско изложение служи като естествена търговска връзка за далечни пазари, които не са лесно свързани. Говорим за пазарите на ОНД, по-широкия Близък Изток, Африка и Азия. Като такава, това е абсолютно най-добрата платформа за проникване в неизследвана територия и среща с купувачи, за които дори никога не сте знаели. И така, какво да разберете в Automechanika Dubai? Изложението е богато на продукти и няма изключен вид продукт. Има сглобяване на гуми, гуми, автомобилна електроника, ремонт на каросерията, шаси, защита от корозия, части на превозното средство, колела, смазочни материали за работно облекло, ремонтно оборудване, системи на резервоари, аксесоари за автомобили и каросерия на превозното средство Това е целият спектър на автомобилния вторичен пазар на едно място. Как можеш да устоиш на това?

Automechanika Dubai 2024

Изданието на Automechanika Dubai за 2024 ще се проведе като присъствено събитие в Dubai World Trade Centre. Датите за провеждане на събитието са 10.12.2024 до 12.12.2024.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd е ветеран, когато става въпрос за хотелско настаняване за международни търговски панаири и може да ви помогне да планирате бизнес пътуването си, независимо къде пътувате по-нататък. Ще откриете хотелски услуги за Automechanika Dubai на цените, които искате, и местоположението, което работи за вас. Разполагаме с богата база данни с имоти, независимо дали търсите нещо бюджетно или искате абсолютно най-доброто. Дайте ни цена и ние ще ви изпратим най-добрите хотелски цени. Знаем, че местоположението е доста важно, така че ние винаги разглеждаме хотели в близост до Световния търговски център на Дубай. В допълнение към вашата резервация на хотел за Automechanika Dubai, Trade Fair Trips ltd може да ви помогне и по други начини. Клиентите идват при нас, когато имат нужда от някой, който да изгради тяхната изложбена кабина и ние имаме екипи, готови за такъв повод. Също така можем да резервираме съоръжения за срещи на ваше име преди време. 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около Automechanika Dubai

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Automechanika Dubai 2024 Dubai 25hours Hotel One Central 0.75 Dubai от € 336.00 EUR Запази сега
Automechanika Dubai 2024 Dubai Ibis Deira Creekside Dubai 7.8 Dubai при поискване Заявка
Automechanika Dubai 2024 Dubai Novotel Bur Dubai 5 Dubai при поискване Заявка
Automechanika Dubai 2024 Dubai Admiral Plaza Hotel 5.1 Dubai при поискване Заявка
Automechanika Dubai 2024 Dubai Landmark Plaza Hotel 6.5 Dubai при поискване Заявка
Automechanika Dubai 2024 Dubai Nikki Beach Resort & Spa Dubai 4.5 Dubai при поискване Заявка
Automechanika Dubai 2024 Dubai Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 8.3 Dubai при поискване Заявка
Automechanika Dubai 2024 Dubai Rove At The Park 48 Dubai при поискване Заявка
Kings Square Hotel LLC 7 Dubai при поискване Заявка
Automechanika Dubai 2024 Dubai Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha 4 Dubai при поискване Заявка

Както всички други събития в семейството на Automechanika, Automechanika Dubai е под ръководството на Messe Frankfurt. В този случай това е главата на Messe Frankfurt Middle East, която организира това международно търговско изложение. Изданията се извършват ежегодно през лятото, обикновено в средата на юни. Вратите са отворени за професионалисти в Дубайския световен търговски център в Дубай, ОАЕ, за три дни. Работното време е определено от 10:00 сутринта до 19:00 следобед. Световният търговски център на Дубай се намира в оживеното сърце на Дубай, което означава, че има толкова много начини да стигнете до изложбените площи. Най-лесният начин би бил да хванете метрото, тъй като има много линии и спирки в целия град. Ако пътувате над земята, тогава има много автобусни линии или най-бързото е да вземете такси.

  • „Това е атмосферата като цяло. Всеки е приятелски настроен и е отворен за нови продукти. Това е професионална настройка, професионално шоу. Дава много възможности, "- Goswin de Rouw, старши директор продажби и маркетинг, EMEA ARNOTT - AIRSUSPENSION PRODUCTS;
  • „За първи път сме на този панаир. Беше абсолютно фантастично. Бяхме развълнувани да бъдем тук. В началото не знаехме какво да очакваме, но, Боже мой, беше абсолютно невероятно, ”- Андрю Тиндал, търговски директор, INDASA;
  • „Automechanika наистина е изиграла роля за разширяване на нашия бизнес. Тук всъщност започнахме нашето пътуване. Чувстваме, че трябва да бъдем достатъчно големи в този разделител на Automechanika всяка година и все още ще продължим да бъдем част от него “, - Sadath Hussain, технически и маркетинг директор, BURJ EIFFEL INT'L LUBRICANTS;
  • „Това шоу беше наистина важно за нас да се развиваме и очевидно търсим повече партньори. Ние сме много благодарни за това, което успяхме да вземем от това шоу и се надяваме да имаме дори шоу през следващата година, ”- Бен Бартлет, главен изпълнителен директор, MERCURYPM PTY LTD.

Automechanika Dubai има печеливша формула, която му помага да расте всяка година. В последното издание бяха представени продуктите и участието на 1880 международни изложители от повече от 60 страни. Освен това имаше и 23 селски павилиона. Каква беше избирателната активност? Над 32 700 международни търговски посетители от общо 146 държави. Професионалистите идват от всички краища на индустрията. Имате занаяти, работилница, търговия на дребно, автомобили, собственик или оператор, съответни доставчици на гаражно оборудване. Без значение кого срещате, те са развълнувани да купуват и разполагат с бюджет, за да направят вашето присъствие на търговското изложение интелигентна инвестиция.

Automechanika Dubai 2021

Изданието на Automechanika Dubai за 2021 се проведе в Dubai World Trade Centre. Търговското изложение се състоя между 14.12.2021 и 16.12.2021. За събитието, провеждано лице в лице, бяха въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Протоколите за безопасност включваха измерване на телесната температура на присъстващите, преди да им бъде разрешено да бъдат допуснати, както и задължението да носят защитни маски. Въпреки продължаващата пандемия събитието прие посетители от 143 държави, както и 563 изложители. 

Automechanika Dubai 2022

Automechanika Dubai 2022 се проведе във формат "на живо" между 22-ри и 24-ти ноември 2022. То привлече 1143 изложители от 53 държави. Това отбеляза 98% увеличение в сравнение с предишното издание. Dubai World Trade Centre, който беше домакин на събитието, приложи строги мерки за сигурност срещу Ковид-19, включително протокол за социална дистанция и задължителни хирургически маски.

Automechanika Dubai 2023

Automechanika Dubai 2023 беше търговско изложение на живо, което се проведе в DWTC между 02.10.2023 и 04.10.2023. Мястото на провеждане включваше мерки за защита от Ковид-19, като например социално дистанциране. В събитието участваха 1 938 изложители от 61 държави. Техните стоки бяха разгледани от 52 038 посетители от 161 страни.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Automechanika Dubai 2024 Изпрати

Automechanika Dubai акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.