Your free enquiry
ART COLOGNE

ART COLOGNE

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
ART COLOGNE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за ART COLOGNE

Koelnmesse GmbH ще бъде домакин на ART COLOGNE 2023 от 16.11.2023 до 19.11.2023. Изложението ще се проведе под формата на експозиция на живо. Koelnmesse няма да въведе планове за превенция на Ковид-19 поради отмяната на ограниченията, свързани с коронавирусите в страната, в резултат на подобрената пандемична ситуация.

Въведение в събитието

Art Cologne – международно изложение за модерно и съвременно изкуство и фотография ще представи 200 галерии от над 23 държави. 29 от тях ще бъдат в сектора съвременно изкуство. Събитието привлича творци, уредници на галерии, куратори, критици, колеционери и любители на изкуството. То е особено подходящо за млади съвременни творци, които искат да разширят мрежата си от професионални контакти по света, както и да установят партньорства със свои колеги или с организатори на резиденции.

Резервирайте хотел онлайн с наша помощ. Това ви гарантира по-голямо удобство и по-изгодно настаняване. Предлагаме не просто хотели, а подходящи апартаменти, хостели, пансиони, хотели за Art Cologne. Организираме транспорта ви от и до летището, както и придвижването ви из града. Можем да ви наемем кола или да ви направим маршрути и да ви информираме за удобните за плановете ви линии на обществения транспорт. Свържете се с нас. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД и помощта ни е безплатна за вас. Получаваме комисионна само от хотелите и фирмите, чиито услуги решите да използвате по време на пътуването си.

Минали издания

ART COLOGNE 2021

Изданието на ART COLOGNE за 2021 се проведе от 16-ти ноември 2021 до 20-ти ноември 2021. Присъстваха около 34 000 посетители, които разгледаха творбите на 150 галерии. Изложбата на живо се проведе в Кьолн, Германия, в Koelnmesse. То се проведе едновременно с изложението COLOGNE FINE ART & DESIGN. Мястото на провеждане на събитието приложи мерки за превенция на Ковид-19, включително 3G условие за влизане (могат да влизат ваксинирани, възстановени или тествани).

ART COLOGNE 2022

Изданието на ART COLOGNE за 2022 се проведе в Messe Cologne като търговско изложение на живо. То се проведе между 16.11.2022 и 20.11.2022, и в него участваха 190 изложители от 26 държави. Мястото на провеждане не приложи мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения, свързани с коронавируса в страната.

Full list of
hotels for
ART COLOGNE

Book Now
How to get to ART COLOGNE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows