Most booked hotels
Your free enquiry
Art Basel

Art Basel

Basel ,Switzerland
индустрия
индустрия:
Изкуство и антики
Organizer
Organizer :
MCH Foire Suisse (Holding) SA
Event website
Event website :
Art Basel
Frequency
Frequency:
1 year

Пандемията на коронавируса е оказала отрицателно въздействие върху индустрията на изкуството и Art Basel 2021 ще се завърне в Messe Basel през септември сред най-новите и най-добрите защитни мерки за COVID-19. Крайните дати обхващат периода 23 септември - 26 септември. Но ще има онлайн събитие, което да ви обвърже през март. ‘OVR: Pioneers’ ще продължи от 24 март до 27 март.

Въведение

Ако работите за култивиране на репутация на световната арт сцена, има едно събитие, което не можете да си позволите да пропуснете във вашия календар - Art Basel. Търговското изложение се е повишило до статут на институция за сравнително кратък период от време и сега е успешно трансплантирано в САЩ със сателитно събитие в Маями, Флорида и друго в Азия с Хонконг като град домакин.

Акценти

  • Представени са над 4000 художници
  • Изложени бяха близо 300 галерии
  • 95 000 посетители, сред които 40 000 са международни
  • Присъстват галеристи, куратори, колекционери, архитекти, адвокати по изкуства и критици.

Логистиката

Този международен търговски панаир чества изкуство и антики от 20 и 21 век от 1970 г. всяка година през юни в Базел, Швейцария. Изданията се съставят от MCH Messe Schweiz (Basel) AG и продължават общо четири дни. Messe Basel отваря врати за посетители от 11:00 сутринта до 07:00 следобед, като четвъртият ден е изключение, където времето за затваряне е планирано един час по-рано.

Аудитория и статистика

Можете да създадете познанства с хиляди колекционери на изкуство и куратори. Няма нито един носител, ценен повече от който и да е и залите са пълни с картини, рисунки, скулптура, гравюри, фотография, инсталации, видео и цифрово изкуство. Винаги, когато Арт Базел е в града, Базел напълно се трансформира и голяма част от програмирането се разпространява в съседни райони като квартал Паркур. Част от успеха и охолството идват от изключителната гама галерии от цял ​​свят - почти 300 към последното издание.

Достъпни хотелски стаи в близост до Messe Basel

Trade Fair Trips Ltd ви предлага специално създадени хотелски услуги за Art Basel на ниски цени много преди всеки друг. Евтини хотели за Art Basel са трудни за намиране, когато търсите сами, така че не - Trade Fair Trips Ltd ви помага да резервирате стаи в близост до Messe Basel и да спечелите отлични спестявания. Свържете се с нас, ако случайно се нуждаете от помощ при инсталирането на изложбената ви щанд или не можете да намерите помещения за срещи.

Full list of
hotels for
Art Basel

Book Now
How to get to Art Basel

Similar trade shows