Your free enquiry
Aqua Nor

Aqua Nor

Trondheim, Norway
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
The Nor-Fishing foundation
Event website
Event website:
Aqua Nor
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на събитието

Aqua Nor 2023 ще се проведе на планираните дати 22.08.2023 и 24.08.2023. Търговското изложение ще се проведе във формат "лице в лице" в Trondheim Spektrum. Мястото на провеждане няма да се придържа към най-новите насоки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Норвегия премахва ограниченията си, свързани с пандемията, включително тези, свързани с пътуванията до страната.

Въведение

Aqua Nor е важно международно търговско изложение за индустрията на аквакултурите. Вече повече от 30 години събитието е основна демонстрационна платформа за всички продукти, услуги, технологии, научноизследователски и развойни проекти в индустрията. Aqua Nor е събитие, на което трябва да присъствате, ако искате да видите най-новото от областта на технологиите за аквакултури, фуражите, здравето на рибите, осигуряването на качеството, обучението, финансирането, мрежите на рибовъдите, класирането, оборудването, съхранението, обработката, опаковането и опазването на околната среда.

Акценти

  •  Повече от 400 изложители от цял ​​свят.
  •  Около 15 000-20 000 търговски посетители, които се интересуват от покупки.
  •  Много семинари, мини-конференции, лекции, дебати и презентации.
  •  Силен практически аспект на Aqua Nor е разходки с лодка до фиорда Трондхаймс, за да видите как компаниите работят в реална среда.

Логистика

Изданията на Aqua Nor се провеждат регуярно, на всеки две години в Трондхайм, Норвегия, с  програма, която обхваща общо четири дни. Изданията обикновено се провеждат в разгара на лятото в Тронхайм Спектър. Фондацията Nor-Fishing е официален организатор на събитието, а посетителите имат достъп до изложбените зали от 10:00 сутринта до 17:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

Както споменахме по-горе, Aqua Nor вече е утвърден търговски панаир в Норвегия и именно тази история, съчетана с детайлно портфолио на продуктите, поддържа своята актуалност и днес. Организаторите са отправили уверен поглед към бъдещето, което се доказва с наградите за иновации и околна среда, за които се конкурират стартиращи фирми, инженери и доставчици. Друг ангажимент, който събитието включва е Денят на студента в програмата.

Най-добрите хотелски оферти в близост до Трондхайм, Норвегия

Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне с вашето хотелско настаняване за Aqua Nor.  Нашият екип е готов да Ви представи ненадминати оферти за бизнес настаняване! Ние знаем как да се впишем в ограничен бюджет, така че да не изразходвате излишни средства, но все пак да резервирате хотели близо до Тронхайм Спектрум. Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви помогне и в други области на вашето бизнес пътуване. Ако имате нужда от помощ с инсталирането на вашия изложбен щанд или резервирането на помещения за срещи, и в двата случая можете да разчитате на нас за бързи и достъпни услуги!

Full list of
hotels for
Aqua Nor

Book Now
How to get to Aqua Nor
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Trondheim Airport (Летище Трондхейм)

30 минути при пътуване от Trondheim Central Station (Централна Гара Трондхайм)

By car
By car:

35 минути при пътуване от Trondheim Airport (Летище Трондхейм)

10 минути при пътуване от Trondheim Central Station (Централна Гара Трондхайм)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Trondheim Airport (Летище Трондхейм)

15 минути при пътуване от Trondheim Central Station (Централна Гара Трондхайм)

 

Similar trade shows