Most booked hotels
Your free enquiry
Aqua Nor

Aqua Nor

Trondheim ,Norway
индустрия
индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
The Nor-Fishing foundation
Event website
Event website :
Aqua Nor
Frequency
Frequency:
2 years

Изданието на Aqua Nor от 2021 г. ще отплава без закъснения на датите от 24 до 27 август в Trondheim Spektrum в Норвегия. Организаторите бързо увериха потенциалните посетители и изложители, че строгите политики за безопасност и превенция на коронавируса ще бъдат прилагани на мястото.

Въведение

Aqua Nor е важен международен търговски панаир за индустрията на аквакултурите. Вече повече от 30 години събитието представя всички продукти, услуги, технологии, изследователски и развойни проекти в индустрията. Aqua Nor е събитие на което задължително трябва да присъствате, ако искате да видите най-новото от областите на технологиите за аквакултури, рибни фуражи, здраве на рибите, осигуряване на качеството, обучение, финансиране, мрежи за рибовъдство, класиране, оборудване, съхранение, обработка, опаковане и опазване на околната среда.

Акценти

  • Повече от 400 изложители от цял свят.
  • Около 15 000-20 000 търговски посетители готови да купуват.
  • Много семинари, мини-конференции, лекции, дебати и презентации.
  • Редовни разходки с лодка , за да видите фирмите в работната им среда.

Логистика

Изданията Aqua Nor се провеждат на всеки две години в Тронхейм, Норвегия, с редовни посетители и продължава общо четири дни. Изданията обикновено се провеждат в разгара на лятото в Тронхайм Спектър. Фондация Nor-Fishing е официален организатор и посетителите имат достъп до изложбените зали от 10:00 сутринта до 05:00 следобед.

Аудитория и статистика

Както споменахме по-горе, Aqua Nor вече е утвърден търговски панаир в Норвегия и това е историята наред с цялостния преглед на продуктите, които поддържат своята актуалност и днес. Както споменахме по-горе, Aqua Nor вече е утвърден търговски панаир в Норвегия, а продуктите поддържат своята актуалност и днес. Организаторите продължават да гледат напред към бъдещето и го материализират в наградите за иновации и околна среда, където се състезават стартиращи фирми, инженери и доставчици. Друг ангажимент който изложението поема е включването на Студентски ден в програмата.

Най-добрите хотелски оферти близо до Тронхейм, Норвегия

Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне с настаняването в хотел за Aqua Nor. Нашият екип е готов да ви представи ненадминати хотелски цени при бизнес пътувания! Ние знаем как да работим с ограничен бюджет, но все пак можем да резервираме хотели в близост до Тронхайм Спектрум. Трейд Феър Трипс ЕООД може ви помагне в други области на вашето бизнес пътуване. Ако ви е необходима помощ с инсталирането на вашия изложбен щанд или имате нужда от конферентно помещение, можете да разчитате на бързи и достъпни услуги!

Full list of
hotels for
Aqua Nor

Book Now
How to get to Aqua Nor

Similar trade shows