Anuga
Anuga

Anuga

New Date
9 окт 2021 - 13 окт 2021
Germany , Köln

General Information

Organizer

Koelnmesse GmbH

Event website

Anuga

Frequency

2 years

Anuga Map

Past Editions

5 - 9 Oct Anuga 2019

7 - 11 Oct ANUGA 2017

10 - 14 Oct ANUGA 2015

Въведение

Германският град Кьолн е домакин на прочутия търговски панаир Ануга от близо 100 години. Безспорно това събитие е място, където можете да създадете бизнес връзки с по-големи купувачи от цял свят. Ануга се превежда пет дни и можете да видите пълната стойност на индустрията на храните и напитките на едно място. Продуктовото портфолио обхваща замразени храни, напитки, охладени и пресни храни, млечни продукти, хляб, хлебни изделия, био храни и месо.

Акценти

  • Напитки
  • Охладена и прясна храна
  • Mесо
  • Замразени храни
  • Млечни продукти
  • Хляб и хлебни изделия
  • Органична храна

Логистика

Изданията се провеждат всеки две години и се организират от Koelnmesse GmbH, който играе същевременно и ролята на домакин на събитието. Търговските посетители са добре дошли от 10:00 сутринта до 06:00 следобед. Изложителите имат допълнителен час преди отваряне на вратите за приготвяне и след края на деня.

Аудитория и статистика

Ако дългата история на Ануга не ви е убедила в нейната важност, тогава ще споменем само някои от международно признатите марки, които са участвали във всяко издание - Target, Tesco, dm, Edeka, Kroger, Sainsbury Globus, Coop, Costco и Джъмбо. Изложителите са в очакване да пробият на новия пазар и да разширят потоците си от приходи, като се насочват директно към квалифицирани хранителни сделки, търговски кооперации, търговци на дребно и търговци на едро, магазини за здравословна храна и много други.

Достъпни оферти за хотели в близост до Koelnmesse

Ако искате да се настаните в близост до търговски панаир и все пак да не надхвърлите бюджета си, трябва да позволите на нашия екип от професионални агенти за резервации да намерят подходящото място за вас. В Трейд Феър Трипс ЕООД сме запознати с настаняването в Кьолн. Да резервирате хотели на достъпни цени в близост до Koelnmesse с бързи връзки с обществения транспорт отнема само няколко часа. Трейд Феър Трипс ЕООД също може да ви помогне с инсталирането на изложбен щанд и да направи резервации на съоръжения за срещи дори в последния момент.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА