Your free enquiry
Anuga

Anuga

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Founded
Founded :
1919
Event website
Event website :
Anuga
Frequency
Frequency:
2 years

Последните новини за Anuga

По време на изложението Anuga 2023 специалистите от хранително-вкусовата промишленост ще разберат какви са новите движещи сили на пазара. Датите на изложениетп са от 7 до 11 октомври 2023, а мястото на провеждане е Koelnmesse в Кьолн, Германия. Ще бъдат въведени строги политики на социална дистанция и санитарни мерки. Освен това участниците ще бъдат помолени да покажат преди влизане документи, като например отрицателни резултати от тестове, поради 3G политиката за влизане. Поради настоящите ограничения за пътуване участниците ще трябва да покажат документите и при пристигането си в Германия.

Въведение

Германският град Кьолн е домакин на прочутия търговски панаир Ануга от близо 100 години. Безспорно това събитие е място, където можете да създадете бизнес връзки с по-големи купувачи от цял свят. Ануга се превежда пет дни и можете да видите пълната стойност на индустрията на храните и напитките на едно място. Продуктовото портфолио обхваща замразени храни, напитки, охладени и пресни храни, млечни продукти, хляб, хлебни изделия, био храни и месо.

Акценти

  • Напитки
  • Охладена и прясна храна
  • Mесо
  • Замразени храни
  • Млечни продукти
  • Хляб и хлебни изделия
  • Органична храна

Логистика

Изданията се провеждат всеки две години и се организират от Koelnmesse GmbH, който играе същевременно и ролята на домакин на събитието. Търговските посетители са добре дошли от 10:00 сутринта до 06:00 следобед. Изложителите имат допълнителен час преди отваряне на вратите за приготвяне и след края на деня.

Аудитория и статистика

Ако дългата история на Ануга не ви е убедила в нейната важност, тогава ще споменем само някои от международно признатите марки, които са участвали във всяко издание - Target, Tesco, dm, Edeka, Kroger, Sainsbury Globus, Coop, Costco и Джъмбо.

Изложителите са в очакване да пробият на новия пазар и да разширят потоците си от приходи, като се насочват директно към квалифицирани хранителни сделки, търговски кооперации, търговци на дребно и търговци на едро, магазини за здравословна храна и много други.

Достъпни оферти за хотели в близост до Koelnmesse

Ако искате да се настаните в близост до търговски панаир и все пак да не надхвърлите бюджета си, трябва да позволите на нашия екип от професионални агенти за резервации да намерят подходящото място за вас. В Трейд Феър Трипс ЕООД сме запознати с настаняването в Кьолн.

Да резервирате хотели на достъпни цени в близост до Koelnmesse с бързи връзки с обществения транспорт отнема само няколко часа. Трейд Феър Трипс ЕООД също може да ви помогне с инсталирането на изложбен щанд и да направи резервации на съоръжения за срещи дори в последния момент.

Full list of
hotels for
Anuga

Book Now
How to get to Anuga

Similar trade shows