Abu Dhabi International Book Fair

Abu Dhabi International Book Fair

Хобита Книги
Организатор:
ADNEC
Честота:
1 year

Водещо събитие за издателската индустрия в Близкия изток и Северна Африка

Abu Dhabi International Book Fair е международен панаир за книги, който събира ключови фигури от книгоиздателския бизнес за Близкия Изток и Северна Африка. Издатели, книжари, разпространители, агенти и автори, чиято публика се намира в региона на Арабския полуостров и Персийския залив, обсъждат нови възможности за бизнес, представят над 500 000 заглавия и очертават тенденциите за следващата година. Специално внимание е отделено на електронните и детските книги, съпътстващата програма е богата на събития, а изложителите са повече от 1 000 от над 50 страни.

Abu Dhabi International Book Fair 2024

Изданието на Abu Dhabi International Book Fair за 2024 ще се проведе като изложение на живо с въведени мерки за превенция на Ковид-19. Търговското изложение ще се проведе на все още неуточнени дати в Abu Dhabi National Exhibition Centre. Прилаганите мерки за безопасност ще включват засилено санитаризиране на помещенията и социално дистанциране.

Настаняване

 

Резервирайте хотел или апартамент онлайн след като ви предложим подходящи хотели за Abu Dhabi International Book Fair. Вместо да търсите хотели в Абу Даби и фирми за коли под наем, оставете цялата организация на пътуването на нас. Освен за комфортното ви настаняване, ще се погрижим за летищния трансфер, ще ви осигурим кола пода наем и ще се погрижим за всичко, необходимо за доброто ви представяне по време на панаира. С нас имате повече време за подготовка, пътувате удобно, настанявате се изгодно, представяте се отлично. Доверете се на професионалистите – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Abu Dhabi International Book Fair 2022

Изданието на Abu Dhabi International Book Fair за 2022 се проведе като търговско изложение на живо с приложени мерки за защита от Ковид-19 между 23.05.2022 и 29.05.2022. То се проведе в "Abu Dhabi National Exhibition Centre" и привлече 1130 изложители от повече от 80 държави (77% от тях представляваха чужда страна).

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Abu Dhabi International Book Fair Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.