Abu Dhabi International Book Fair

Abu Dhabi International Book Fair

Хобита Книги
Организатор:
ADNEC
Честота:
1 year

Водещо събитие за издателската индустрия в Близкия изток и Северна Африка

Abu Dhabi International Book Fair е международен панаир за книги, който събира ключови фигури от книгоиздателския бизнес за Близкия Изток и Северна Африка. Издатели, книжари, разпространители, агенти и автори, чиято публика се намира в региона на Арабския полуостров и Персийския залив, обсъждат нови възможности за бизнес, представят над 500 000 заглавия и очертават тенденциите за следващата година. Специално внимание е отделено на електронните и детските книги, съпътстващата програма е богата на събития, а изложителите са повече от 1 000 от над 50 страни.

Abu Dhabi International Book Fair 2024

Изданието на Abu Dhabi International Book Fair за 2024 ще се проведе като изложение на живо с въведени мерки за превенция на Ковид-19. Търговското изложение ще се проведе на все още неуточнени дати в Abu Dhabi National Exhibition Centre. Прилаганите мерки за безопасност ще включват засилено санитаризиране на помещенията и социално дистанциране.

Настаняване

Резервирайте хотел или апартамент онлайн след като ви предложим подходящи хотели за Abu Dhabi International Book Fair. Вместо да търсите хотели в Абу Даби и фирми за коли под наем, оставете цялата организация на пътуването на нас. Освен за комфортното ви настаняване, ще се погрижим за летищния трансфер, ще ви осигурим кола пода наем и ще се погрижим за всичко, необходимо за доброто ви представяне по време на панаира. С нас имате повече време за подготовка, пътувате удобно, настанявате се изгодно, представяте се отлично. Доверете се на професионалистите – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Abu Dhabi International Book Fair 2022

Изданието на Abu Dhabi International Book Fair за 2022 се проведе като търговско изложение на живо с приложени мерки за защита от Ковид-19 между 23.05.2022 и 29.05.2022. То се проведе в "Abu Dhabi National Exhibition Centre" и привлече 1130 изложители от повече от 80 държави (77% от тях представляваха чужда страна).

Abu Dhabi International Book Fair 2023

Изданието на Abu Dhabi International Book Fair за 2023 се проведе под формата на търговско изложение на живо между 22.05.2023 и 28.05.2023. Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19, като например 3G политика за влизане. На събитието присъстваха над 1300 изложители от повече от 85 държави, които представиха над 500 000 заглавия на книги.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Abu Dhabi International Book Fair Изпрати

Abu Dhabi International Book Fair акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.