Your free enquiry
Abu Dhabi International Book Fair

Abu Dhabi International Book Fair

Abu Dhabi, UAE
Индустрия
Индустрия:
Книги, Хартия, Печат, Графичен дизайн
Organizer
Organizer:
ADNEC
Frequency
Frequency:
1 year

Abu Dhabi International Book Fair - актуализация

Изданието на Abu Dhabi International Book Fair за 2023 ще се проведе като изложение на живо със строги мерки за превенция на Ковид-19. Изложението ще се проведе в периода 22.05.2023 - 28.05.2023 в Abu Dhabi National Exhibition Centre. Прилаганите мерки за безопасност ще включват 3G политиката за влизане. Участниците ще бъдат помолени да представят документи като имунизационни паспорти, преди да влязат на територията на търговското изложение. Участниците трябва да имат предвид, че тези документи трябва да бъдат показани и при пристигането им в ОАЕ поради въведените ограничения за пътуване. 

Въведение за Abu Dhabi International Book Fair

Abu Dhabi International Book Fair е международен панаир за книги, който събира ключови фигури от книгоиздателския бизнес за Близкия Изток и Северна Африка. Издатели, книжари, разпространители, агенти и автори, чиято публика се намира в региона на Арабския полуостров и Персийския залив, обсъждат нови възможности за бизнес, представят над 500 000 заглавия и очертават тенденциите за следващата година. Специално внимание е отделено на електронните и детските книги, съпътстващата програма е богата на събития, а изложителите са повече от 1 000 от над 50 страни.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн след като ви предложим подходящи хотели за Abu Dhabi International Book Fair. Вместо да търсите хотели в Абу Даби и фирми за коли под наем, оставете цялата организация на пътуването на нас. Освен за комфортното ви настаняване, ще се погрижим за летищния трансфер, ще ви осигурим кола пода наем и ще се погрижим за всичко, необходимо за доброто ви представяне по време на панаира. С нас имате повече време за подготовка, пътувате удобно, настанявате се изгодно, представяте се отлично. Доверете се на професионалистите – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
Abu Dhabi International Book Fair

Book Now
How to get to Abu Dhabi International Book Fair

Similar trade shows