Your free enquiry
AAPEX

AAPEX

Las Vegas, USA
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
William T. Glasgow, Inc.
Event website
Event website:
AAPEX
Frequency
Frequency:
1 year

AAPEX - актуализация

AAPEX 2023 ще се проведе от 31.10.2023 до 02.11.2023. Събитието ще се проведе в Лас Вегас, Невада, във Venetian Expo и Caesar's Forum. Мястото на провеждане няма да прилага мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че щатът Невада премахна вътрешните си ограничения, отнасящи се до пандемията. Поради продължаващите ограничения за пътуване в страната, при пристигане в САЩ трябва да се представи доказателство за ваксинация.

Въведение

Ако имате надежда да изведете компанията си на следващото ниво в автомобилната индустрия, AAPEX (известен иначе като AUTOMOTIVE AFTERMARKET PRODUCTS EXPO) е мястото, където трябва да насочите енергията си. AAPEX допълва своята значимост със съзнателно усилие да създаде нова ера в която автомобилната индустрия да е в баланс с околната среда. Говорейки за продукти се докосваме до портфолио, което се простира до автоаксесоари, автомобилни резервни части, автомобилни бои, продукти за грижа и сервизни аксесоари.

Акценти

  • Повече от 158 000 хора от цял свят пътуват средно всяко издание.
  • AAPEX се фокусира върху оползотворяването на устойчиви технологии.
  • Технологията на бъдещето е в основата на всички иновации в предишните издания
  • Тук започват най-авангардните тенденции.
  • Големи компании като Milton, Purlator, BladeGuard, Gates, CAMT, StrongArm, TRICO са редовни изложители

Логистика

AAPEX, който се провежда всяка година около ноември и продължава три дни е важна част от календара на домакина си Sands Expo. Посетителите могат да изпитат богатата продуктова гама от 09:00 сутринта до 05:00 следобед. AAPEX се организира в Лас Вегас от Уилям. T Glasgow Inc., тази голяма международна изложба ще ви покаже кой, кой е в автомобилната индустрия.

Аудитория и статистика

Програмата се фокусира върху най-новите устойчиви технологии на всяка стъпка от производствената верига с цел намаляване на общото въздействие върху околната среда. Това е най-добрата платформа за увеличаване на разпознаваемостта на марката и задвижване на директните продажби за настоящата годината! На нито едно друго място не бихте намерили толкова много експерти, инжинери и оратори свързани с автомобилната индустрия на едно място. Milton, Purlator, BladeGuard, Gates, CAMT, StrongArm и TRICO са били изложители на AAPEX по едно или друго време.

Изгодни цени на хотели близо до Конгресен център Sands Expo, Лас Вегас

Резервирайте хотели за AAPEX на разумни цени, наемайки Трейд Феър Трипс ЕООД,  да свърши работата вместо вас. Ние сме ветерани, когато става въпрос за настаняване блио до търговски изложения и можем да работи със всеки бюджет и размер на групата. С нас е изгодно е да резервирате хотели близо до Sands Expo! Трейд Феър Трипс ЕООД намаля процеса на наемане на един работен ден. Също така сме в състояние да ви помогнем и по други начини. Независимо дали имате нужда от изложбен щанд или желаете заседателна зала, ние ще бъдем там за вас!

Full list of
hotels for
AAPEX

Book Now
How to get to AAPEX
On foot
On foot:

60 минути при пътуване от Las Vegas Airport (Летище Лас Вегас)

15 минути при пътуване от Las Vegas Strip Station (Гара Лас Вегас Стрип)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Las Vegas Airport (Летище Лас Вегас)

5 минути при пътуване от Las Vegas Strip Station (Гара Лас Вегас Стрип)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Las Vegas Airport (Летище Лас Вегас)

10 минути при пътуване от Las Vegas Strip Station (Гара Лас Вегас Стрип)

 

Similar trade shows