Most booked hotels
Your free enquiry
XYLEXPO

XYLEXPO

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Wood Working Industries
Organizer
Organizer:
Acimall
Event website
Event website:
XYLEXPO
Frequency
Frequency:
2 years

Представяне на събитието

Xylexpo е най-важното международно изложение за мебелната индустрия. Той е с акцент върху инструменти, технология и оборудване за дървообработка и производство на компоненти за мебелната промишленост. Изложителите представят своите най-нови продукти и решения, обсъждат важни за бранша проблеми, провеждат се дискусии и презентации. Посетителите са не само фирми от бранша, но и дизайнери, проектанти, архитекти и инженерни фирми. Те могат да тестват нови технологии за обработка на дърво и се информират за тенденциите в бранша. В последното издание на изложението са участвали около 440 изложители от цял свят, а посетителите са били 44 000.

Провежда се в Милано, Италия. Организира се на всеки две години.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите хотели в Милано и ще направим вашите хотелски резервации за Xylexpo. Ще се погрижим за летищния ви трансфер, а също и за придвижването ви из града. Можем да наемем кола за вас и/или да ви информираме за подходящите линии и маршрути на обществения транспорт. Ако ви трябва конферентна зала под наем, ще ви я осигурим. С нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – пътувате спокойно и изгодно и имате по-добри условия за отлично бизнес представяне.

Предишно издание

2022

Изданието на Xylexpo за 2022 се проведе като присъствено събитие между 12.10.2022 и 15.10.2022 във Fiera Milano Rho. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в цяла Италия, мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19. В събитието взеха участие около 275 изложители.

Full list of
hotels for
XYLEXPO

How to get to XYLEXPO

Similar trade shows