Your free enquiry
LIGNA Hannover

LIGNA Hannover

Hannover ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Дървообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Deutsche Messe AG
Event website
Event website :
LIGNA Hannover
Frequency
Frequency:
2 years

LIGNA Hannover и Ковид-19

 

Забраните за пътуване и правителствените блокировки принудиха организаторите да отложат LIGNA Хановер за 2023. Организаторите смятат, че водещият търговски панаир за дърводобивната индустрия в Европа е необходим, за да се поддържа бизнесът. Изданието за 2023 г. ще продължи от 15 май до 19 май и присъстващите могат да очакват първокласни защитни мерки в Messe Hannover.

Въведение

LIGNA Hannover (понякога наричана само LIGNA) е мястото, където идвате, за да развиете своя собствена професионална мрежа в дървообработващата индустрия, както и да увеличите приходите си.

Международният търговски панаир провежда първото си издание през 1975 г. и в продължение на повече от 40 години, през които е активен, той се превърна в специалната бизнес платформа за професионалисти, които да научат за индустрията, да споделят опит и ноу-хау и да се срещнат с бъдещи бизнес сътрудници.

Иновациите са една от ключовите характеристики на LIGNA Hannover и търговският посетител е в състояние да проучи цялата верига за преработка под един покрив от горските технологии до дървените материали и мебелите. Изложбените зали ще се напълнят с машини за рязане, горски инструменти, оборудване за дъскорезници, камиони за дърво, дърво и дървен материал, сушене на дървесина, дървесни горива, фрези, пещи и обработка на масивна дървесина.

Логистиката

LIGNA Hannover се намира в Германия, където изданията пристигат на всеки две години през първата половина на май. Международният търговски панаир допуска както професионални посетители, така и членове на широката общественост в Messe, Hannover.

Официалните организатори на панаира са Deutsche Messe AG & VDMA Holzbearbeitungsmaschinen. Работното време започва от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Пътуващите, които разчитат на обществения транспорт, могат да използват автобусната система и лекотоварната система в своя полза и бързо пристигане. Пристигането в кола също е бърза работа и ще откриете, че изложбеният център има много места за паркиране.

Какво казват хората?

„Тази година LIGNA беше фантастично шоу за нас. Срещнахме много клиенти от Испания и Португалия и получихме множество поръчки на стойност няколко милиона евро. LIGNA е единственото място, където можем да подпишем такива големи сделки и да се свържем с международна аудитория.”- Канцио Костантини, главен изпълнителен директор на Biesse Group Iberica и Португалия;

"Тазгодишната LIGNA спечели отново своите ивици като най-важната изложба в света за нашата индустрия. Имахме страхотен отклик на нашето мото на изложението "Технологична арена", нашия значително увеличен щанд и включването на нови технологии във веригата на процесите." - Jürgen Schröer, главен изпълнителен директор и Olaf Rohrbeck, CSO / CTO, Robert Bürkle GmbH, Freudenstadt, Германия;

„Постигнахме двуцифрен ръст в броя на посетителите в сравнение с 2017 г. - и явното мнозинство от тях бяха от чужбина. Нещо повече, забелязахме високо ниво на мотивация за покупки сред нашите клиенти, независимо от настоящата несигурност в световната икономика.”- Алберто Маестри, управляващ директор Бизнес отдел„ Довършителни работи” Cefla s.c., Imola BO, Италия

Аудитория и статистика

LIGNA Hannover поддържа високо ниво на ангажираност както от професионалисти в бранша, така и от широката публика, което е едно от големите предимства на изложението тук. Вие не просто се приближавате до купувачите в индустрията, но получавате признание и внимание от крайния потребител. Това доведе до солидна активност от над 1500 международни изложители и над 90 000 посетители.

Въпреки че си мислите, че има много непрофесионални посетители, те едва представляват 7% от всички, които отиват там. По-голямата част от публиката е професионална и идва от всички краища - дърводелство, производство на енергия, дървообработване, дърво строителство, сглобяема строителна индустрия, мебелна промишленост, дъскорезница и горско стопанство. Това разнообразие ви отваря за нови потоци от приходи. В публиката са представени над 100 държави, но мнозинството (над 50%) са граждани на Германия.

Настаняване

Както споменахме по-горе, този търговски панаир ще посрещне много посетители от чужбина. Ето защо имате нужда от екип от опитни агенти за резервации, които да се справят с вашата онлайн резервация на хотел за LIGNA Hannover по професионален начин.

Възползвайте се от нашата комбинация от отлично обслужване и някои от най-добрите отстъпки, налични в Хановер. Кажете ни какъв ценови диапазон ви интересува и ние ще ви предоставим списък с хотели близо до Messe Hannover за допълнително леко пътуване до работното място.

Има още много неща, които можем да направим, за да ви помогнем като изложител. Trade Fair Trips ltd е в състояние да направи резервации на съоръжения за срещи на ваше име, а също така да достави пълна инсталация на вашия щанд за търговски панаири.

Full list of
hotels for
LIGNA Hannover

Book Now
How to get to LIGNA Hannover

Similar trade shows