Your free enquiry
LIGNA Hannover

LIGNA Hannover

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Wood Working Industries
Organizer
Organizer:
Deutsche Messe AG
Event website
Event website:
LIGNA Hannover
Frequency
Frequency:
2 years

LIGNA Hannover актуализация

Ограниченията за пътуване наложиха отлагане на провеждане на събитието LIGNA Hannover да се проведе през месец май 2023. Организаторите вярват, че водещият търговски панаир за дървообработващата промишленост в Европа е необходим, за да продължи бизнеса. Изданието за 2023 г. ще се проведе от 15 до 19 май и присъстващите могат да очакват първокласни защитни мерки в Messe Hannover.

Въведение

LIGNA Хановер (понякога наричан само LIGNA) е мястото, където идвате да развиете своята собствена професионална мрежа в дървообработващата индустрия, както и да увеличите потоците си от приходи.

Международният търговски панаир проведе първото си издание през 1975 г. През над 40-те години, в които е активен, той се превърна в специална бизнес платформа за професионалисти, които искат да научат новосите в индустрията. Споделянето на опит и ноу-хау и срещите с бъдещи бизнес сътрудници също са сред основните цели на търговското изложение.

Иновациите са една от ключовите характеристики на LIGNA Хановер и посетителят може да проучи цялата производствена верига под един покрив от горската технология до дървените материали и мебелите. Изложбените зали ще се напълнят с триони, горски инструменти, дъскорезно оборудване, камиони за дървен материал, дървесина и дървен материал, сушене на дървесина, дървесни горива, фрези, пещи и обработка на масивна дървесина.

Логистиката

LIGNA Hannover се намира в Хановер, Германия, където изданията пристигат на всеки две години обикновено през първата половина на май. Международният търговски панаир приема, както професионални посетители, така и представители на широката общественост в Messe, Хановер.

Официални организатори на панаира са Deutsche Messe AG & VDMA Holzbearbeitungsmaschinen. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа.

Пътуващите, които разчитат на обществен транспорт, могат да използват автобусната система и системата за леки железопътни линии в своя полза и бързо пристигане. Пристигането с кола също е добра и бърза алтернатива, защото ще откриете, че изложбеният център има много места за паркиране.

Какво казват хората?

 „Тази година LIGNA беше фантастично шоу за нас. Срещнахме се с много клиенти от Испания и Португалия и получихме множество поръчки на стойност няколко милиона евро. LIGNA е единственото място, където можем да сключим такива големи сделки и да се свържем с международна аудитория,” - Канцио Костантини, главен изпълнителен директор на Biesse Group Iberica и Португалия;

„Тази година LIGNA отново спечели своите ивици като най-важното търговско изложение в света за нашата индустрия. Имахме страхотен отговор на мотото на търговското изложение „Технологична арена“, нашия значително увеличен щанд за показване и включването ни на нови технологии във веригата на процесите,“ - Юрген Шрьоер, главен изпълнителен директор, и Олаф Рорбек, CSO/CTO, Robert Bürkle GmbH, Freudenstadt, Германия;

„Постигнахме двуцифрен ръст в броя на посетителите в сравнение с 2017 г. – и ясно мнозинството от тях бяха от чужбина. Нещо повече, ние отбелязахме високо ниво на мотивация за покупка сред нашите клиенти, независимо от настоящата несигурност в световната икономика,” - Алберто Маестри, управляващ директор Business Unit Finishing Cefla s.c., Imola BO, Италия

Аудитория и статистика

LIGNA Hannover поддържа високо ниво на посещаемост от страна на професионалистите в индустрията, както и на публиката, което е едно от големите предимства на излагането тук. Вие не просто ще се доближите до купувачите в индустрията, но ще получите признание и внимание от крайния потребител. Това доведе до солидна активност от над 1500 международни изложители и повече от 90 000 посетители.

Въпреки че си мислите, че има много непрофесионални посетители, те са едва 7% от всички, които посещават. По-голямата част от публиката е професионална и идва от всички краища – дърводелство, производство на енергия, дървообработване, дървено строителство, сглобяема строителна промишленост, мебелна промишленост, дъскорезница и горско стопанство. Именно това разнообразие ви отваря хоризонт към нови потоци от приходи. В публиката има представители на повече от 100 държави, но мнозинството (над 50%) са германци.

Настаняване

Както споменахме по-горе, този търговски панаир ще посрещне много посетители от чужбина. Ето защо се нуждаете от екип от опитни резервационни агенти, които да се справят с вашата онлайн хотелска резервация за LIGNA Хановер по професионален начин.

Ние сме комбинация от отлично обслужване и едни от най-добрите отстъпки, налични в Хановер. Кажете ни какъв ценови диапазон ви интересува и ние ще ви предоставим списък с хотели близо до Messe Hannover за допълнително достъпно и бързо пътуване до работното място.

Има още много неща, които можем да направим, за да ви помогнем като изложител. Trade Fair Trips ltd може да направи резервации за заседателни зали на ваше име и също така да извърши инсталация на вашия щанд на търговския панаир.

Защо е ценен екипът на Trade Fair Trips ltd за вашия бизнес? Улесняваме цялостната логистика, свързана с вашето работно посещение! Свържете се с нас и ни кажете само бюджета си и ние ще ви предложим отлични оферти за хотелско настаняване, конферентни зали, монтиране на търговския ви щанд на изложението. Защо да ни се доверите? Защото Trade Fair Trips ltd е лидер в организирането на успешни бизнес пътувания и предлага пакет от решения, чрез които ще имате спокойствието, че представянето ви на търговските изложения ще бъде максимално ползотворно и успешно! 

Full list of
hotels for
LIGNA Hannover

Book Now
How to get to LIGNA Hannover
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows