LIGNA Hannover 2025

LIGNA Hannover 2025

Дървообработваща промишленост
Hannover, Germany
26-30 May 2025
Организатор:
Deutsche Messe AG
Място на провеждане:
Hannover Fairground
Честота:
2 years
Уебсайт:
LIGNA Hannover

Международният търговски център на дървообработващата индустрия

LIGNA Хановер (понякога наричан само LIGNA) е мястото, където идвате да развиете своята собствена професионална мрежа в дървообработващата индустрия, както и да увеличите потоците си от приходи.

Международният търговски панаир проведе първото си издание през 1975 г. През над 40-те години, в които е активен, той се превърна в специална бизнес платформа за професионалисти, които искат да научат новосите в индустрията. Споделянето на опит и ноу-хау и срещите с бъдещи бизнес сътрудници също са сред основните цели на търговското изложение.

Иновациите са една от ключовите характеристики на LIGNA Хановер и посетителят може да проучи цялата производствена верига под един покрив от горската технология до дървените материали и мебелите. Изложбените зали ще се напълнят с триони, горски инструменти, дъскорезно оборудване, камиони за дървен материал, дървесина и дървен материал, сушене на дървесина, дървесни горива, фрези, пещи и обработка на масивна дървесина.

LIGNA Hannover 2025

LIGNA Hannover 2025 ще се проведе през май 2025. Организаторите смятат, че водещото търговско изложение за дървообработващата промишленост в Европа е необходимо, за да се запази бизнесът. Изданието за 2025 ще се проведе от 26.05.2025 до 30.05.2025. Hannover Fairground няма да има мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Настаняване

Както споменахме по-горе, този търговски панаир ще посрещне много посетители от чужбина. Ето защо се нуждаете от екип от опитни резервационни агенти, които да се справят с вашата онлайн хотелска резервация за LIGNA Хановер по професионален начин.

Ние сме комбинация от отлично обслужване и едни от най-добрите отстъпки, налични в Хановер. Кажете ни какъв ценови диапазон ви интересува и ние ще ви предоставим списък с хотели близо до Messe Hannover за допълнително достъпно и бързо пътуване до работното място.

Има още много неща, които можем да направим, за да ви помогнем като изложител. Trade Fair Trips ltd може да направи резервации за заседателни зали на ваше име и също така да извърши инсталация на вашия щанд на търговския панаир.

Защо е ценен екипът на Trade Fair Trips ltd за вашия бизнес? Улесняваме цялостната логистика, свързана с вашето работно посещение! Свържете се с нас и ни кажете само бюджета си и ние ще ви предложим отлични оферти за хотелско настаняване, конферентни зали, монтиране на търговския ви щанд на изложението. Защо да ни се доверите? Защото Trade Fair Trips ltd е лидер в организирането на успешни бизнес пътувания и предлага пакет от решения, чрез които ще имате спокойствието, че представянето ви на търговските изложения ще бъде максимално ползотворно и успешно! 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С кола
С кола:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

map

Хотели около LIGNA Hannover

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Central-Hotel Kaiserhof 8.9 Hannover от € 586.00 EUR Запази сега
LIGNA Hannover 2025 Hannover HESSE HOTEL Celle 43.2 Celle от € 242.00 EUR Запази сега
LIGNA Hannover 2025 Hannover Hotel Wegner - The Culinary Art Hotel 15.3 Hannover от € 311.00 EUR Запази сега
LIGNA Hannover 2025 Hannover Smartcity Designhotel 8.1 Hannover от € 495.00 EUR Запази сега
LIGNA Hannover 2025 Hannover Maritim Airport Hotel Hannover 19.2 Hannover от € 553.00 EUR Запази сега
LIGNA Hannover 2025 Hannover ADAPT Apartments Braunschweig 54.2 Braunschweig от € 276.00 EUR Запази сега
Hotel Meyer 21 Hildesheim от € 296.00 EUR Запази сега
LIGNA Hannover 2025 Hannover City Hotel Hannover 8.8 Hannover от € 257.00 EUR Запази сега
LIGNA Hannover 2025 Hannover InterCityHotel Hannover 12.39 Hannover от € 526.00 EUR Запази сега
LIGNA Hannover 2025 Hannover Fora Hotel Hannover by Mercure 11 Hannover от € 280.71 EUR Запази сега

LIGNA Hannover се намира в Хановер, Германия, където изданията пристигат на всеки две години обикновено през първата половина на май. Международният търговски панаир приема, както професионални посетители, така и представители на широката общественост в Messe, Хановер.

Официални организатори на панаира са Deutsche Messe AG & VDMA Holzbearbeitungsmaschinen. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа.

Пътуващите, които разчитат на обществен транспорт, могат да използват автобусната система и системата за леки железопътни линии в своя полза и бързо пристигане. Пристигането с кола също е добра и бърза алтернатива, защото ще откриете, че изложбеният център има много места за паркиране.

 

  • „Тази година LIGNA беше фантастично шоу за нас. Срещнахме се с много клиенти от Испания и Португалия и получихме множество поръчки на стойност няколко милиона евро. LIGNA е единственото място, където можем да сключим такива големи сделки и да се свържем с международна аудитория,” - Канцио Костантини, главен изпълнителен директор на Biesse Group Iberica и Португалия;
  • „Тази година LIGNA отново спечели своите ивици като най-важното търговско изложение в света за нашата индустрия. Имахме страхотен отговор на мотото на търговското изложение „Технологична арена“, нашия значително увеличен щанд за показване и включването ни на нови технологии във веригата на процесите,“ - Юрген Шрьоер, главен изпълнителен директор, и Олаф Рорбек, CSO/CTO, Robert Bürkle GmbH, Freudenstadt, Германия;
  • „Постигнахме двуцифрен ръст в броя на посетителите в сравнение с 2017 г. – и ясно мнозинството от тях бяха от чужбина. Нещо повече, ние отбелязахме високо ниво на мотивация за покупка сред нашите клиенти, независимо от настоящата несигурност в световната икономика,” - Алберто Маестри, управляващ директор Business Unit Finishing Cefla s.c., Imola BO, Италия.

LIGNA Hannover поддържа високо ниво на посещаемост от страна на професионалистите в индустрията, както и на публиката, което е едно от големите предимства на излагането тук. Вие не просто ще се доближите до купувачите в индустрията, но ще получите признание и внимание от крайния потребител. Това доведе до солидна активност от над 1500 международни изложители и повече от 90 000 посетители.

Въпреки че си мислите, че има много непрофесионални посетители, те са едва 7% от всички, които посещават. По-голямата част от публиката е професионална и идва от всички краища – дърводелство, производство на енергия, дървообработване, дървено строителство, сглобяема строителна промишленост, мебелна промишленост, дъскорезница и горско стопанство. Именно това разнообразие ви отваря хоризонт към нови потоци от приходи. В публиката има представители на повече от 100 държави, но мнозинството (над 50%) са германци.

LIGNA Hannover 2023

Изданието на LIGNA Hannover 2023 се проведе между 15.05.2023 и 19.05.2023 в Hannover Fairground. Мястото на провеждане не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19, тъй като страната премахна ограниченията си, свързани с пандемията. В изданието участваха 1300 изложители от 50 държави и 80 000 посетители от 160 държави.  

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до LIGNA Hannover 2025 Изпрати

LIGNA Hannover акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.