Your free enquiry
Elmia Wood

Elmia Wood

Jönköping, Sweden
Индустрия
Индустрия:
Wood Working Industries
Organizer
Organizer:
Elmia Fairs
Event website
Event website:
Elmia Wood
Frequency
Frequency:
4 years

Актуализация на Elmia Wood

Elmia AB подготвя планове за физическо издание през 2025. Elmia Wood 2025 ще се проведе в Йонкьопинг, Швеция, от 04.06.2025 до 07.06.2025. Предстоящото издание вече се рекламира като рестарт за горския сектор в един постпандемичен свят. Поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията, на мястото на провеждане няма да има мерки за защита от Ковид-19. Участниците, пристигащи от Китай, трябва да вземат под внимание, че поради въведените временни ограничения за пътуване (07.01.2023-18.02.2023), ще бъдат помолени да представят при пристигането си отрицателен резултат от тест.

Въведение

Основанo през 1977, Elmia Wood има проста цел - да постави шведските производители и доставчици на картата, където се отнася горската индустрия. Днес международното изложение не само постигна тази цел, но се превърна в най-голямата платформа за иновации в Европа. Посетителите първи виждат чисто нови машини и оборудване, разкрити от марките и демонстрирани с пълния си потенциал. Демонстрациите на живо са хлябът и маслото на Elmia Wood. Изложителите могат да изложат своите най-големи и най-добри продукти, за да покажат какво могат да направят в полеви условия. Продуктовото портфолио е обширно и обхваща фрези, трошачки, ремаркета с товарни съоръжения, триони за дървета, грайфери, утаители, комбайни, резачки за формоване, мулчери и високопроходими автомобили.

Логистиката

Професионалисти в горската, дърводобивната и дървообработващата промишленост очакват с нетърпение Elmia Wood веднъж на всеки четири години. Голямото международно изложение заема откритото пространство в имението Братборг в Йонкьопингс Лан в гората на 30 км южно от Йончепинг. Единственият начин да стигнете до изложбената площадка, за да шофирате, а Елмия Ууд е близо до E4 и Bratteborgs Gård във Вагерид, ако искате да направите малко исторически забележителности. Организаторите - Elmia AB - изграждат цяло място с паркинг и Wi-Fi. Изданията на Elmia Wood се издават в края на май в продължение на общо четири дни. Както търговските посетители, така и широката публика са добре дошли да изпитат изложбата. Работното време е от 09:00 сутринта до 17:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, който се затваря в 16:00 вечерта.

Какво можете да очаквате като изложител?

• Elmia Wood е свързана с воденето на бизнес, особено ако сте по-малка компания. Северният горски технологичен сектор е силно повлиян от малкия бизнес, така че това е вашата възможност да се срещнете с правилните купувачи. Присъстващите посетители на търговия идват с цел да правят покупки, а Швеция е най-големият доставчик на кръгла дървесина в Европа;

• Дроновете стават все по-важни за ежедневната работа в дивата природа, поради което Elmia Wood разработва и разраства своята зона за безпилотни самолети. Тази област на изложението дава на посетителите и преглед на най-новите модели и технологии, както и дава възможност на посетителите да ги управляват;

• Как автоматизацията и цифровизацията влияят върху горската индустрия? Какви са новите хоризонти пред нас? Elmia Wood Innovation Award се опитва да отговори на тези въпроси чрез избора си за най-добра иновация.

Аудитория и статистика

Elmia Wood създава много възможности за развитие на бизнеса, независимо колко големи са компаниите. Ето защо виждате големи производители на машини, както и малки доставчици, които демонстрират своите машини и решения в реални условия. Това прави изложбата толкова огромна за хората. Професионалната аудитория включва горски експерти, собственици на гори, изпълнители, администратори на горски стопанства, компании за горски транспорт и дори професионалисти, които сега започват кариерата си благодарение на образователните програми за горското стопанство. Разбира се, има и такива, които просто искат да прекарат време със семейството си и да се насладят на демонстрации на живо. Как изглежда всичко това в цифри? Последното издание посети 555 международни изложители и публика от над 50 000 души! По-голямата част от посетителите идват от Швеция и скандинавските страни, след това от Германия и членове на Европейския съюз.

Настаняване

Ако сте закупили билетите си за това изложение, резервирайте хотелските си стаи на справедлива цена чрез Trade Fair Trips ltd. Ние сме ветерани в индустрията за бизнес пътувания и помагаме на професионалисти при резервиране на хотелско настаняване по целия свят. Достатъчна е една консултация, за да получите списък с най-добрите оферти на пазара в рамките на един работен ден. Независимо дали пътувате с ограничен бюджет или имате по-голяма ценова категория, Trade Fair Trips ltd гарантира, че вашите хотелски резервации за Elmia Wood не надхвърлят бюджета ви. Разбираме, че имате нужда от кратко пътуване до работното място, поради което търсим хотели, разположени в и около Йончьопинг, най-близо до изложбената площадка. Trade Fair Trips ltd предлага и други услуги, като например изграждане на изложбения ви щанд преди време. Можете да имате екип на добра скорост, готов да ви помогне в тази задача.

Предишни издания

Издание от 2017

Изданията на Elmia Wood често включват нови допълнения към програмата. В изданието му от 2017 например бяха включени три нови демонстрационни зони. За окончателното събаряне на дърветата беше построена арена с площ 7 хектара. В зоната водещи производители показаха дърводобивни машини. Това даде възможност на участниците да сравнят различни модели и марки. Друга иновативна зона беше "Зареждане и транспорт". Тя представляваше зона за логистика на горската промишленост. В нея бяха представени продукти и услуги за изграждане и поддръжка на горски пътища. В нея бяха представени и възможностите за транспортиране на горски суровини. Участниците можеха също така да наблюдават обработката на дървен материал на терминали или складове за дървесина. В изданието за 2017 дебют направи и зоната за безпилотни летателни апарати.

Издание за 2022

Изданието на събитието за 2022 се проведе като изложение "лице в лице" между 02.06.2022 и 04.06.2022. То привлече приблизително 26 000 посетители, които се интересуваха от иновациите, представени от над 270 изложители от 22 държави.

Full list of
hotels for
Elmia Wood

Book Now
How to get to Elmia Wood
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

55 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

By car
By car:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

10 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

35 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

Similar trade shows