Most booked hotels
Your free enquiry
INTERFORST

INTERFORST

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Wood Working Industries
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
INTERFORST
Frequency
Frequency:
4 years

Представяне на събитието

Interforst е международно изложение за лесовъдство и дървообработка. То привлича експерти и висши мениджъри от изследователския и промишления сектор. Изложителите показват пълната гама продукти и решения за двата бранша – от залесяването, през рязането на дърва, до товаренето им от дъскорезницата. Акцентът е върху новите технологии и решения за оптимизация на отглеждането на дървета и производствения процес. Съпътстващата програма включва множество семинари, презентации, демонстрации и работилници. Изложението е подходящо за търговия, създаване на нови контакти и партньорства, представяне на нови продукти. В последното издание на Interforst участват 451 изложители от 27 страни и 50 000 посетители от 72 държави.

Interforst се провежда в Мюнхен, Германия и се организира се на всеки четири години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас. Предлагаме ви настаняване в най-добрите хотели в Мюнхен. Ще направим вашите хотелски резервации за Interforst. Ще осигурим трансфера ви от и до летището, придвижването ви из града с кола под наем или с обществен транспорт, конферентна зала. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания. С нас вашето пътуване е изгодно, комфортно и ползотворно. Услугите ни са безплатни за вас. Възползвайте се.

Предишни издания

2022

Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в Германия, INTERFORST 2022 се проведе като събитие на живо, без да се прилагат предпазни мерки срещу Ковид-19. Домакин на събитието беше Messe Munich от 17.07.2022 до 20.07.2022. В него се включиха 353 изложители от 21 държави и приблизително 31 000 посетители от около 60 държави.

Full list of
hotels for
INTERFORST

How to get to INTERFORST

Similar trade shows